dnes bola posledna uz dalsia asi nebude, resp. mozno sporadicky, pravidelne nebude... mozno raz za cas vynimocne bude... sleduj hlavnu stranku www.birdz.sk a objavis tam info o live show
@Tomas -ove lajfky niesú nudné, ale napríklad na ne ja furt zabudnem. Sorráč. Som jedol a pozeral som Susedov ani minule som nekukal. do šľaka.
Môj názor na lajfky je asi takýto:
-nie sú vhodné pre birdz
A prečo? Nehodí sa to sem podľa mňa, sami vidíte... neprerazilo to!
Sledovanosť je nízka a bude ešte nižšia, ak sa niečo nezačne diať.
Spominaná sekcia VIDEOLIVE? Ani chýru ani slychu. Nikto sa nechytá. Ale len sa slubuje. Ako je to s tym Jacku -om? @tomas ?? s tym sa niečo deje? bude to o čom sa hovorilo? Či zase len silnée reči?
Od Jackua som dostal odpoveď:"nazdar no vyvija sa to no bohuzial velmi pomaly"
A hnevá ma to naozaj, že proste kašle sa nato a birdz ide ďalej.
Ja tu za kompom nezmôžem nič, ešte aj kabel od noťasu sa mi dosral, čo ma totalne vytočilo
v každom prípade @tomas tvoje lajfky niesú nudné a myslím si, ze by bola škoda s tým prestať. Treba väčšie uputavky a treba tých birdzákov nejako motivovat.
@stephan takto: BIRDZ LIVE bol napad, ale po par tyzdnoch vidis, ze to bol chvilkovy osial (Jediny kto si mysli ze liveshow su skvele je gabosh, podla neho videoblogy su out a liveshow su in, ja proste s jeho nazormi nemozem suhlasit, ale je to iny pohlad na svet, on zije v hongkongu v inom svete, tak ma mozno iny pohlad na to).
Projekt s Jacku je nieco ine - to je BIRDZ TV, to nema nic s live shows, to je nieco ine. A uznavam ze posledne tyzdne to slo trochu pomaly, ale je to nieco v com vidim buducnost, a chcem sa tomu plne zacat venovat od buduceho tyzdna.
To je vsak nieco ine ako live show. Suhlasim ze to nie je vhodny format pre BIRDZ, napr. priemerny videoblog ma vacsiu sledovanost (nech je akokolvek zly) ako priemerna liveshow.
Ostatne ludia samotni uprednostnuju aj v televizii, nahravanie programov, sledovanie videa, filmov, serialov vtedy ked im to vyhovuje, a nie vtedy ked to vyhovuje televizii, alebo vysielatelovi...
BIRDZ to vyskysal, ale moje pocity a obavy su proste realne. Internet nie je vhodny na zive vysielanie, internet je prioritne vhodny na video on demand, a taka ma byt BIRDZ TV, samozrejme ze ak toho obsahu bude vela, bude vysielana aj ako livestream, ale to bude doplnkova vec, hlavny sposob sirenia vysielania na nete je video on demand = pusti ked chces (cize videoblogy maju napriklad vacsiu buducnost, nez napr. live shows)
@xperiax
ja viem, všetko sa robí už... vše je rozrobené .. a mna to už totalne nebaví. to bude asi tým ,ze dnes som dost mimo a nasraty na vsetkych naokolo. ach...snad zitra bude lepsie
A aj preto bola toto moja posledna liveshow. Ak by som napriklad raz tyzdenne natacal videoblog, a kludne odpovedal na otazky uzivatelov, tak by to malo vacsi efekt - za prve - stratim tym teoreticky menej casu, alebo aj keby nie, tak:
- pozre si to 10 krat viac, 100 krat viac, mozno 1000 krat viac ludi, ako live show, lebo kazdy si to pusti kedy to jemu bude vyhovovat, cize nikto "zmeskal som to" nebude moct napisat
- bude to kratsie, a uprimne, 5 minutove video si pozrie vela ludi, ale 1-2 hodinovu show?
- bude to akcnejsie, lebo nebude to take ze "no piste, co mam hovorit", ale bude to proste ucelenejsi format...
Moja Live Show konci, budem radsej natacat videoblogy, je to lepsie...
@tomas s uzivatelom @gabosh nesuhlasim tak ako ty-lajfky sú totalne odveci na takejto stránke. Odskúšalo sa to a je to nahovno!
Takze mne osobne v podstate ani nebude vadiť ak prestaneš vysielať, pretože to nemá zmysel a snáď nebudeš vysielať kvoli nejakým piatim ľuďom. Skonči s tým a radšej natoč videoblog tomaš ten si velmi rád pozriem aj po ôsmej hodine večer
uvidím čo sa teda bude diať v buducnosti na birdz, som zvedavý.
taktiež som za obycajne vlogy a videa a nie nejake ksichtenie a pixelizovanie sa do webky na ktorej aj tak vypadava zvuk,lebo nejaky @gabosh je v honkongu a ani blby chat mu nejde.
Kašlať lajfky ľudia ... sledujte BIRDZ TV a pridávajte videá a vlogy. S pozdravom, Váš @Stephan
Hej a videoblog ma hlavnu vyhodu, kazdy si ho pozrie kedy chce a ak chce. Lebo to je buducnost netu, nie cakat na to kedy markiza vysielanie nieco, a ked zmeskas zaciatok tak si v keli, nie cakat kedy niekto nieco vysiela, a ked zmeskas tak si v keli, proste pustit si co chces kedy chces...
nevidel som ani jednu cast
1. nemam nato cas bohuzial
2. nic ma na to nelakalo okrem slabej reklamy ktoru som nahodou zazrel
zaujimalo by ma co bolo temou a ci sa to da niekde pozriet.
live vyslielanie by som uvital skor na nejakom informacnom portali, ale slovensko je dost male nato aby sme tu mali live vyslielanie.. zoberte si napriklad spravy na Markize/JoJke..
tie live vstupy co tam davaju su zvycajne uplne bezpredmetne kraviny.
@16 ono teoreticky tie liveshow nemusia byt nahovno, ale ked niekto len tak sedi pred kamerou a divaci maju sledovat, ako konzumuje nejake jedlo, trepe uplne odveci alebo dokonca robi len "hmmmmm eeee ehmmmmm hmmm", tak to divaka omrzi dost rychlo
raz som sledovala s gaboshom ci ako sa vola.. nejako ma to neuchvaatilo a ked rovnake to je aj s tomasom, ako sorry, ale nemam nejaku potrebu to sledovat...je mi osobne jedno ci to bude abo ne aj tak mi to do zivota asi moc neda, tak...
ja to sledujem a pytam sa k veci aspon sa snazim podla mna je to fajn.. keby ludia pisali cely tyzden dotazy a v sobotu na ne odpovedal ale inak neviem mne sa ten napad pacil a som za ( nevyzerat ako jebo robim to aj ja )
ja som ani jednu liveku od nikoho nevidel...chcel som si tak dlho pozriet spoluziackou ospevovanu gaboshovu ale akosi som na to zabudol, aj tomasovu sak co nam to zakladatel do duse vleje ja furt na to zabudnem...aj ked to ide a som tu, neviem ze to ide...mala by byt na to vacsia reklama...hned vedla loga birdzu vypisane a nech sa to nikdy nestrati
no nejak som sa k tomu este nedostal tak neviem posudit ze ci to je nudne ale podle mna ma @tomas co to povedat vsetkym tu na birdze, sak je vlastne otec birdz-u...takze mal by asi pokracovat a ja by som si to mal aspon raz pozriet
radsej nehlasujem, lebo neviem co by bolo najlepsie
@gabosh a som videl len raz ci dvakrat a dalo sa to,ale je pravda, ze som to pozeral zo zaciatku /teda od 23.00 do cca 23.15/ ked este mal o com ako tak rozpravat
@stephan mal u mna tu smolu, ze som ho videl akurat vtedy, ked natahoval uz tretiu hodinu a mno uz to malo radsej skor skoncit..
@elwinko ju mal asi len dvakrat.. ak by vytvoril nejaky format a nevadilo by mu ze je to re malo ludi, tak to sa celkom dalo..
.od liveshow som svojim sposobom ocakaval ze prerazia, no prve co mi strasne vadilo bolo, ze vsetci mali HODINOVY cas..
ja nic v zlom , ale vysielat hodinu nieco kvalitne, co si ludia pozru kazdy tyzden, je takmer nemozne, ak je to spolu so skolou a tak.. /vid i mnohe 30min relacie, ktore tvoria timy ludi/
skor som cakal, ze to bude nieco kratsie..
na druhej strane, ak by to bola forma videoblogu, bolo by to lepsie, lebo by si to mohol pozriet kazdy kedy chcel.. //niekedy i tie boli silene avsak//
od @tomas ovej liveshow som cakal nieco ako "pytajte sa riaditela" ci ako sa volali tie tv relacie, kde by sa rozoberali problemy a zlepsenia..
nebolo by zle, ak by ostala aspon jedna mesacne, kde by to bolo online.. akoze "tomas je live, pytajte sa"
a potom dodatkovo tie blogy s odpovedami na otazky..
to je moj subjektivny nazor a predstava, spominane osoby to neautorizovali
Pozerala som to párkrát, myslím konkrétne Tomášovu livešou a nie som proti, kľudne nech sú radšej videoblogy, ale bolo by dobre, keby boli častejšie, napríklad každý týždeň, kde by odpovedal tomáš na otázky ohladne birdzu.
Lebo pri tej liveshow boli niektoré otázky naozaj odveci, často sa našiel niekto anonymný, kto dával nezmyselné otázky, za 1 šou sa otázka opakovala niekoľkokrát.
len keby dal nejaky vééééééééééééééééééééééééééééééélky odkaz na to lebo uz som to dva razy prepasol. najlepsie keby to bolo uz na hl. stranke. alebo keby dosla nejaka TS-ka ze podte sa kuknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale čo som videl to sa mi páčilo.
Dnes som si ho tiež zapol ale vďaka milovanému FUP som sa k ničomu nedopracoval
Môj názor na lajfky je asi takýto:
-nie sú vhodné pre birdz
A prečo? Nehodí sa to sem podľa mňa, sami vidíte... neprerazilo to!
Sledovanosť je nízka a bude ešte nižšia, ak sa niečo nezačne diať.
Spominaná sekcia VIDEOLIVE? Ani chýru ani slychu. Nikto sa nechytá. Ale len sa slubuje. Ako je to s tym Jacku -om? @tomas ?? s tym sa niečo deje? bude to o čom sa hovorilo? Či zase len silnée reči?
Od Jackua som dostal odpoveď:"nazdar no vyvija sa to no bohuzial velmi pomaly"
A hnevá ma to naozaj, že proste kašle sa nato a birdz ide ďalej.
Ja tu za kompom nezmôžem nič, ešte aj kabel od noťasu sa mi dosral, čo ma totalne vytočilo
v každom prípade @tomas tvoje lajfky niesú nudné a myslím si, ze by bola škoda s tým prestať. Treba väčšie uputavky a treba tých birdzákov nejako motivovat.
Projekt s Jacku je nieco ine - to je BIRDZ TV, to nema nic s live shows, to je nieco ine. A uznavam ze posledne tyzdne to slo trochu pomaly, ale je to nieco v com vidim buducnost, a chcem sa tomu plne zacat venovat od buduceho tyzdna.
To je vsak nieco ine ako live show. Suhlasim ze to nie je vhodny format pre BIRDZ, napr. priemerny videoblog ma vacsiu sledovanost (nech je akokolvek zly) ako priemerna liveshow.
Ostatne ludia samotni uprednostnuju aj v televizii, nahravanie programov, sledovanie videa, filmov, serialov vtedy ked im to vyhovuje, a nie vtedy ked to vyhovuje televizii, alebo vysielatelovi...
BIRDZ to vyskysal, ale moje pocity a obavy su proste realne. Internet nie je vhodny na zive vysielanie, internet je prioritne vhodny na video on demand, a taka ma byt BIRDZ TV, samozrejme ze ak toho obsahu bude vela, bude vysielana aj ako livestream, ale to bude doplnkova vec, hlavny sposob sirenia vysielania na nete je video on demand = pusti ked chces (cize videoblogy maju napriklad vacsiu buducnost, nez napr. live shows)
ja viem, všetko sa robí už... vše je rozrobené .. a mna to už totalne nebaví. to bude asi tým ,ze dnes som dost mimo a nasraty na vsetkych naokolo. ach...snad zitra bude lepsie
- pozre si to 10 krat viac, 100 krat viac, mozno 1000 krat viac ludi, ako live show, lebo kazdy si to pusti kedy to jemu bude vyhovovat, cize nikto "zmeskal som to" nebude moct napisat
- bude to kratsie, a uprimne, 5 minutove video si pozrie vela ludi, ale 1-2 hodinovu show?
- bude to akcnejsie, lebo nebude to take ze "no piste, co mam hovorit", ale bude to proste ucelenejsi format...
Moja Live Show konci, budem radsej natacat videoblogy, je to lepsie...
Takze mne osobne v podstate ani nebude vadiť ak prestaneš vysielať, pretože to nemá zmysel a snáď nebudeš vysielať kvoli nejakým piatim ľuďom. Skonči s tým a radšej natoč videoblog tomaš ten si velmi rád pozriem aj po ôsmej hodine večer
uvidím čo sa teda bude diať v buducnosti na birdz, som zvedavý.
taktiež som za obycajne vlogy a videa a nie nejake ksichtenie a pixelizovanie sa do webky na ktorej aj tak vypadava zvuk,lebo nejaky @gabosh je v honkongu a ani blby chat mu nejde.
Kašlať lajfky ľudia ... sledujte BIRDZ TV a pridávajte videá a vlogy. S pozdravom, Váš @Stephan
1. nemam nato cas bohuzial
2. nic ma na to nelakalo okrem slabej reklamy ktoru som nahodou zazrel
zaujimalo by ma co bolo temou a ci sa to da niekde pozriet.
live vyslielanie by som uvital skor na nejakom informacnom portali, ale slovensko je dost male nato aby sme tu mali live vyslielanie.. zoberte si napriklad spravy na Markize/JoJke..
tie live vstupy co tam davaju su zvycajne uplne bezpredmetne kraviny.
@gabosh a som videl len raz ci dvakrat a dalo sa to,ale je pravda, ze som to pozeral zo zaciatku /teda od 23.00 do cca 23.15/ ked este mal o com ako tak rozpravat
@stephan mal u mna tu smolu, ze som ho videl akurat vtedy, ked natahoval uz tretiu hodinu a mno uz to malo radsej skor skoncit..
@elwinko ju mal asi len dvakrat.. ak by vytvoril nejaky format a nevadilo by mu ze je to re malo ludi, tak to sa celkom dalo..
.od liveshow som svojim sposobom ocakaval ze prerazia, no prve co mi strasne vadilo bolo, ze vsetci mali HODINOVY cas..
ja nic v zlom , ale vysielat hodinu nieco kvalitne, co si ludia pozru kazdy tyzden, je takmer nemozne, ak je to spolu so skolou a tak.. /vid i mnohe 30min relacie, ktore tvoria timy ludi/
skor som cakal, ze to bude nieco kratsie..
na druhej strane, ak by to bola forma videoblogu, bolo by to lepsie, lebo by si to mohol pozriet kazdy kedy chcel.. //niekedy i tie boli silene avsak//
od @tomas ovej liveshow som cakal nieco ako "pytajte sa riaditela" ci ako sa volali tie tv relacie, kde by sa rozoberali problemy a zlepsenia..
nebolo by zle, ak by ostala aspon jedna mesacne, kde by to bolo online.. akoze "tomas je live, pytajte sa"
a potom dodatkovo tie blogy s odpovedami na otazky..
to je moj subjektivny nazor a predstava, spominane osoby to neautorizovali
prepacte recesia ;o)
Lebo pri tej liveshow boli niektoré otázky naozaj odveci, často sa našiel niekto anonymný, kto dával nezmyselné otázky, za 1 šou sa otázka opakovala niekoľkokrát.