nije neruste ju!!! je potrebne o tom hovorit lebo je to dost vazny tema... ehm, teda okrem marisky to je skvor haluzz lezat v krikoch a mysliet na peknee veci... aaach ale uz to nerobim ale vazne kuknite napriklad na Amy Winehouse... jedna super baba a spevacka... a jaq sa nici... a keby sa o drogach nerozprava taq by sa teraz asi neliecila... a to by zachvilu zomrela to by bola skoda lebo ju moooc lubim teda skvor jej hlas a myslim ze niesom jedina co by som plakala... ja som jednoznacne proti zruseniu je to tema ktora nas zaujima a o ktorej treba hovorit!!!
ked o tom bude chciet niekto diskutovat, je taky problem dat to do ostatnych tem? asi moc nie...
navyse ked sa niekto o niecom bude chciet nieco viac dozvediet, tak kde sa to dozvie?...
podla mna je to len trapna reakcia na to, ze krestanstvo sa tu zrusilo a ina "horuca" tema ako drogy tu normalne funguje...
nieze by sm tu isiel teraz nejako vyryvat ale to rovno zrusme aj vsetky sekcie ktore cirkev neberie za spravne a teda vsetky temy o sexe, orientacii, alkohole, drogach, a neviem com vsetkom...ako moze jeden uzivatel ovplyvnit cele dianie na web stranke???to sa mi zda kapanek chore?!?!?!
@dnbasser uzivatelia maju pravo suhlasit alebo nesuhlasit s pravidlami, ktore si zavadza prevadzkovatel stranky, ak budu nesuhlasit formou protestu, mozu prevadzkovatela presvedcit aby pravidlo zmenil, tak funguje svet internetu. BIRDZ sa snazi demokraticky vypocut protesty uzivatelov a v pripade takych tem riadit sa vacsinovym nazorom.
"...tak podme teraz zrazu bojovat za zrusenie temy nabozenstvo ked sa mi nepaci a v zivote sm si na nu neklikol? sak naco tu je???..."
to mi asi takto pride, nechcem tu mat tuto a tuto temu tak to vsetko zrusme...ako by to tu vyzeralo...kolke veci ja ne internete ktore sa ludom nepacia a nic s tym nespravia...
@tomas
Tomasko zachraň ma @peter piper ma uráža v @2
Prosím ťa zruš ho!
Ale nie, to by som od teba ani nečakal. Ty tak ešte vieš rýpať do mňa, ale proti skutočných agresorom si neschopný zakročiť.
A komu sa nezdá, že slová možu byť tiež prejavom agresivity(a je to podĺa nich normálne), tak tým odporúčam, aby založili diskusiu na túto tému a tam im povedie svoj názor ostatný Birdzáci a podľa toho si ho potom možu utvoriť oni.
@camo seci urazaju teba chudacik si ty ze?..ale to ze ty tu rypes do druhych a riesis tu somariny to uz je fajn..ze yo...ah jaj...aj tak taketo diskusie nikam nevedu..tak naco sa tu hadas?
@20 ja nemozem za to ze ti drbe...
to jak ked niekomu kto ma maly penis povies, ze ma mali penis a on povie, ze ho urazas...
neurazam ta, pisem jak to je..
a kto je podla teba skutocny agresor?
@21 lol...ty sa tu chceš porovnávať s Cyrilom a Metodom, Štúrom? už nemám čo pochopiť...ja mám vo všetkom úplne jasno...proste sa tu témy drogy rušiť NEBUDE...a môžeš sa kvoli tomu kludne aj rozkrájať
@25 do riti nepochopim preco ho urazas zato ze je krestan?..keby ze ho urazas zato ze je hlupak OK..ale preco hned ze ked je tupi ze aha no tak to je spojene s krestanstvom...waa..
@camo †! ...a teraz mi prosim ta vysvetli, naco bolo toto dobre. Jasne, objavil sa tu raz za rok nejaky prispevok od zakomplexovaneho chudaka, ktory mal nieco proti krestanstvu alebo cirkvi. Ale vzdy sa to dalo rozumnym sposobom vyargumentovat. A vsade kam len pozries na net sa v dnesnom svete najde niekto kto ma nieco proti Bohu. To je uz klasika. A ty teraz spustiš toto. Mi nehovor, ze si dopredu nevedel a nečakal, ze jaka lavina urazok na krestanov sa spusti. Toto si chcel fakt vyprovokovat? Zacinam pochybovat o tom ci si fakt skutocne veriaci, kamarat.
@29 okej ale blby moze byt aj kresten aj ateista...podla mna zalezi na tom slovicku ze je blby a to ze je krestan je podla mna zaradneie..jak ked povies ze je blby punker tak nie preto je blby ze je punker ale je blby ako clovek...a mna to vzdy tak rozladi ked niekto povie j... krestan...
@sorbifer
Takže takto. Myslím si, že ak diabol nespí a nieje pripečený, tak niečo určite robí, že?
A o čo mu asi tak ide, čo myslíš? Podľa niektorých je za zlo zodpovedná cirkev, tvoja cirkev, ale ty by si mal vedieť že to nieje tak a snažiť sa urobiť čo je v tvojich silách. Nehovorím aby si chodil s vyplazeným jazykom omotaný ružencami. Ale taký prístup ako máš ty a sestra 11jahodka77, teda nechajte ich nech si robia čo chcú sa mne zdá byť úplne nezmyselný. Totiž ak niekoho necháš nech si robí čo chce určite to prerastie do takého hedonizmu, až sa ťa to nakoniec bolestne dotkne. Ale to už budú veci priďaleko aby sa dali zastaviť. Snáť to chápete.
@33 ...ale ja nehovorim aby sme ich nechali robit co chcu..ved som pisal, ze ked niekto v nejakej diskusii urazil krestanov alebo Boha a videl som to, tak som reagoval..ale tie urazky neboli na dennom poriadku, a teraz su na minutovom poriadku, po tomto tvojom navrhu zrusit diskusiu. a ked uz sme pri tom, mali by sme zrusit potom cely internet. lebo uplne vsade dnes mozes najst ludi, ktori nadavaju na krestanov. a tym ze ich zrusis, to nenapravis. skor tym, ze im budes argumentovat a vysvetlis im to.
@sorbifer
Ty nechápeš zdá sa vôbec nič. Celé toto divadlo som spustil práve preto, aby bolo vidno ako rozmýšľajú títo ľudia, aby bolo vidno 14ročné deti čo berú drogy(skunk-droga)a tých čo im píšu, že je to v pohode ak sa pre to rozhodne, aby bolo vidno ako agresívne reagujú vo väčšine títo ľudia ak na ich konanie poukážeš. A to,že je tu stále napádaná cirkev je nie moj zámer, ako ste sa s 11jhodka77 dohodli, aby ste sa dištancovali odo mňa, ale prosté puto, ktoré je medzi drogami a bohom.
A tiež si nemyslím, že sa mi podarí zrušiť celý internet či čo ste mi to tu prišili, ale ide o to nebyť ticho, ako taký truĺko a tváriť sa že sa nič nedeje.
@36 jaaaj, dobre Vlado..vidim ze si zapaleny pre dobru vec, len si daj pozor aby to neikedy nevypalilo opacne. a nikto sa s nikym nedohodol, a nedištancoval sa a nikto nič neprišiva, ja som len prezentoval sovje nazory. koncim..sry, uz ani nevidim na klavesnicu, mal som tazky den. aspon ze som dnes stihol svatu omsu a aj adoraciu. ..tak, vyberem bublačku, zahulim si a idem spat lebo zajtra nevstanem. S Panom Bohom.
Nemozeme diskutovat o nabozenstve ale podte zdielat vase dojmy po piatkovej party! Som si poriadne zasnupal, az mi z nosa snezilo. Inak, piko mi neviete zohnat? Uz ma nebavi fungovat v kuse na heroine...! YEAH!
asi som skoncil citat prilis skoro..
ale @camo som veriaci a neraz tu sli i proti mne a tomu co som pisal.. no nikdy som nevytahoval silne reci a neporovnaval sa s nikym..
povodne som si myslel, ze zahlasujem za zrusenie, lebo zo zopar prispevkov sa mi to zdalo ako mudre.. nedavat ludom do ruk moznost hovorit "za"
avsak po tom co si pisal a ako pisal.. som rad, ze som sa neunahlil..
ano je pekne to o co sa snazis.. postavit sa zlu vo svete a snazit sa nieco zmenit..
ale vsetko treba robit s laskou /ked uz hovoris o tom aky si krestan/ s usmevom a snahou..
eventualne, kedze vidis ze sa ti to nedari, zacni sa na ten umysel modlit.. ale uz radsej nechod sem a nevyhrazaj sa..
za to, ze ti @peter_piper vynada, ho chces hned nechat zrusit.. prepac, ale tolko urazok co som tu zniesol ja a mnohi dalsi.. radsej to nechaj tak..
v prvom rade si musis sam uvedomit, ze birdz je "o mladych" a ked raz su mladi aki su.. nemozes ist sam proti nim s vlajkou s napisom "ja mam jediny spravny nazor" lebo ta vysmeju zacnu sa ti urazat..
nie nebudes mucenikom..iba blbcom, lebo to sam provokujes
hlavne mi vadi sposob vyjadrovania.. aspon bud slusny a pokorny a ked ti niekto vynadaju rozmyslaj ci je to bezdovodne, alebo na to ma nejaky dovod.. sila nadavky sa do uvahy neberie, lebo pre niekoho je i "chod do kelu" silna nadavka a pre niekoho je nieco ine mierna a bezna nadavka..
zas som sa rozpisal, ale co uz.. @camo prosim uvedom sa.. i to kde si a s kym si pises.. a potom mozno prides na to, ze osveta a boj proti diablovi ide i inak ako robit velke HALOO a vyvolavat nezhody a nepokoje..lebo i @dobre_veci ,_vedu_ku_zlu,_ak_su_robene_nespravnymi_metodami
jejda uz to netreba riesit @camo to tu chcel iba rozvírit...nabuduce ked budes zase pisat nezmysli aspon do toho netahaj Boha prosiiiiiim...to je len tvoja neschopnost ze nevies prijat neake temy...tu sa tie drogy nepredavaju len sa o nich hovori...najlepsie bude pre vsetkych bude najlepsie ked uz nebudes diskutovat potom vidis co z toho robis...waa..
@gabosh potom ked dojdes na slovensko ,staf sa u mna .. ti ešte visím tie 3 kila heraku..ale to len tak na okraj aby si nezabudol ... ano @gabosh aj mna si pobavil co by sme si bez teba pocali
ach jaj niekto tu ma vela volneho casu a zjavne sa nudi..a preto ho napadaju cudne myslienky... @camo ,prosim ta bud slusny veriaci krestan hoc kedy a hoc kde ,ale tiez ta aj prosim nezasieraj to tu...uplne zbytocne tu vznikol flame war...
Vytvorme iba sekciu naboženstvo a všetko ostatné zrušme. To by bolo supeeer. Debatovalo by sa to o bohu a kto by nesuhlasil s našim nazorom tak toho učet by sme nechali zrušiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
pre tych ktori sa nevedia rozhodnut, mozno im pomoze aj toto forum:
» www.birdz.sk/forum/co-by-ste...
navyse ked sa niekto o niecom bude chciet nieco viac dozvediet, tak kde sa to dozvie?...
podla mna je to len trapna reakcia na to, ze krestanstvo sa tu zrusilo a ina "horuca" tema ako drogy tu normalne funguje...
inak môj názor nájdete tu » www.birdz.sk/forum/co-by-ste...
@42 , nechce sa mi to písať stokrát...
prosim ta ..ty uz radsej nic nepis
to mi asi takto pride, nechcem tu mat tuto a tuto temu tak to vsetko zrusme...ako by to tu vyzeralo...kolke veci ja ne internete ktore sa ludom nepacia a nic s tym nespravia...
Tomasko zachraň ma @peter piper ma uráža v @2
Prosím ťa zruš ho!
Ale nie, to by som od teba ani nečakal. Ty tak ešte vieš rýpať do mňa, ale proti skutočných agresorom si neschopný zakročiť.
A komu sa nezdá, že slová možu byť tiež prejavom agresivity(a je to podĺa nich normálne), tak tým odporúčam, aby založili diskusiu na túto tému a tam im povedie svoj názor ostatný Birdzáci a podľa toho si ho potom možu utvoriť oni.
Keby si Ježiš povedal, že jeho názory sú odsúdené na zánik a matka Treza a sv. Ciril a Metod a Štúr atď. Tak to už konečne pochop.
to jak ked niekomu kto ma maly penis povies, ze ma mali penis a on povie, ze ho urazas...
neurazam ta, pisem jak to je..
a kto je podla teba skutocny agresor?
vam jebnutym krestanom nikdy nic nedojde...
je obrosvsky rozdiel medzi normalnym krestanom a jebnutym krestanom
Takže takto. Myslím si, že ak diabol nespí a nieje pripečený, tak niečo určite robí, že?
A o čo mu asi tak ide, čo myslíš? Podľa niektorých je za zlo zodpovedná cirkev, tvoja cirkev, ale ty by si mal vedieť že to nieje tak a snažiť sa urobiť čo je v tvojich silách. Nehovorím aby si chodil s vyplazeným jazykom omotaný ružencami. Ale taký prístup ako máš ty a sestra 11jahodka77, teda nechajte ich nech si robia čo chcú sa mne zdá byť úplne nezmyselný. Totiž ak niekoho necháš nech si robí čo chce určite to prerastie do takého hedonizmu, až sa ťa to nakoniec bolestne dotkne. Ale to už budú veci priďaleko aby sa dali zastaviť. Snáť to chápete.
To nieje ako keď sa tu niekto chváli, že vyskúšal ketamin.
Ty nechápeš zdá sa vôbec nič. Celé toto divadlo som spustil práve preto, aby bolo vidno ako rozmýšľajú títo ľudia, aby bolo vidno 14ročné deti čo berú drogy(skunk-droga)a tých čo im píšu, že je to v pohode ak sa pre to rozhodne, aby bolo vidno ako agresívne reagujú vo väčšine títo ľudia ak na ich konanie poukážeš. A to,že je tu stále napádaná cirkev je nie moj zámer, ako ste sa s 11jhodka77 dohodli, aby ste sa dištancovali odo mňa, ale prosté puto, ktoré je medzi drogami a bohom.
A tiež si nemyslím, že sa mi podarí zrušiť celý internet či čo ste mi to tu prišili, ale ide o to nebyť ticho, ako taký truĺko a tváriť sa že sa nič nedeje.
ale
@camo som veriaci a neraz tu sli i proti mne a tomu co som pisal.. no nikdy som nevytahoval silne reci a neporovnaval sa s nikym..
povodne som si myslel, ze zahlasujem za zrusenie, lebo zo zopar prispevkov sa mi to zdalo ako mudre.. nedavat ludom do ruk moznost hovorit "za"
avsak po tom co si pisal a ako pisal.. som rad, ze som sa neunahlil..
ano je pekne to o co sa snazis.. postavit sa zlu vo svete a snazit sa nieco zmenit..
ale vsetko treba robit s laskou /ked uz hovoris o tom aky si krestan/ s usmevom a snahou..
eventualne, kedze vidis ze sa ti to nedari, zacni sa na ten umysel modlit.. ale uz radsej nechod sem a nevyhrazaj sa..
za to, ze ti @peter_piper vynada, ho chces hned nechat zrusit.. prepac, ale tolko urazok co som tu zniesol ja a mnohi dalsi.. radsej to nechaj tak..
v prvom rade si musis sam uvedomit, ze birdz je "o mladych" a ked raz su mladi aki su.. nemozes ist sam proti nim s vlajkou s napisom "ja mam jediny spravny nazor" lebo ta vysmeju zacnu sa ti urazat..
nie nebudes mucenikom..iba blbcom, lebo to sam provokujes
hlavne mi vadi sposob vyjadrovania.. aspon bud slusny a pokorny a ked ti niekto vynadaju rozmyslaj ci je to bezdovodne, alebo na to ma nejaky dovod.. sila nadavky sa do uvahy neberie, lebo pre niekoho je i "chod do kelu" silna nadavka a pre niekoho je nieco ine mierna a bezna nadavka..
zas som sa rozpisal, ale co uz.. @camo prosim uvedom sa.. i to kde si a s kym si pises.. a potom mozno prides na to, ze osveta a boj proti diablovi ide i inak ako robit velke HALOO a vyvolavat nezhody a nepokoje..lebo i @dobre_veci ,_vedu_ku_zlu,_ak_su_robene_nespravnymi_metodami
@camo ,prosim ta bud slusny veriaci krestan hoc kedy a hoc kde ,ale tiez ta aj prosim nezasieraj to tu...uplne zbytocne tu vznikol flame war...