priznávam, že ja sa tým cítim motivovaná. a aj keby nie, tak to just nebudem chcieť odstrániť kvôli pár expertom, nech sa naučia do života, ako sa k takýmto veciam stavia! nebudem im tu robiť dokonalé a nereálne prostredie, kde sa nikdy nebude dať o čom pochytiť. v svete sa ľudia proste porovnávajú, zvyknite si na to, nenechávajte si to stúpať do hlavy a nebude treba nič meniť.
plus ak to dáme preč, určite sa nájde niečo iné, čo zas bude treba odstrániť, aby tu neboli hádky. čo keby sme rovno odstránili celý portál? pretože až potom by to ľudia prestali prehnane prežívať.
možno som až príliš velký ignorant ale : CO SA TO TU KURVA DEJE ?
Pred tromu dnami som zistila že existuje nejaká malapohroma odvtedy tu nevidím nič ine len záležitosti okolo tajneho cisla, popularity, statusov.. preboha čo vám už načisto drbe všetkým?
máte za potreby dokazovať si niečo pred cudzími ludmi.. zaslužili by ste si mať body za to,čo naozaj vykonáte.. nie za pretvárku na nete
hm. na jednej strane to ludí motivuje na druhej sa na to moc upínaju ťažká otázka. ale tak. asi by mi to aj chýbalo aj ked je mi jedno čo som za status...
Uz teraz nie ked to sem dali. Pre niektorych ludi to cosi znamena, nadreli sa na tom, je to ich forma odmeny za kvalitne blogy a tak..... uz im to neberme
Myslím, že niektorých ľudí to poháňa dopredu a proste bez toho..by to tu nie že stratilo, ale nabralo iný význam. Mne sa to takto páči, nechcela by som meniť.
to, ze ma niekto velke TC neznamena, ze ten clovek ma zaujimave statusy alebo blogy. Staci, ked si zena da polonahu fotku do albumu a tadá, ma vysoke tajne cislo a nemusi nic pisat
a aj kvoli tajnemu cislu(inac nechapem preco sa vola tajne, ked ho kazdy vidi, a kazdy vie, aky mas status), sa pisu sproste blogy, ktore sa dostavaju do topky
omg... no a čo že to berú podaktorý z nás tak veľmi vážne???? je to úplne normálna vec mňa viac hnevá že sa nedajú pridávať komentáre k blogom,čo som ja osobne mala tak veľmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@1
priznávam, že ja sa tým cítim motivovaná. a aj keby nie, tak to just nebudem chcieť odstrániť kvôli pár expertom, nech sa naučia do života, ako sa k takýmto veciam stavia! nebudem im tu robiť dokonalé a nereálne prostredie, kde sa nikdy nebude dať o čom pochytiť. v svete sa ľudia proste porovnávajú, zvyknite si na to, nenechávajte si to stúpať do hlavy a nebude treba nič meniť.
plus ak to dáme preč, určite sa nájde niečo iné, čo zas bude treba odstrániť, aby tu neboli hádky. čo keby sme rovno odstránili celý portál? pretože až potom by to ľudia prestali prehnane prežívať.
a to kde je to tajné číslo? a čo sa tam ráta? bože, ja ani neviem.
Pred tromu dnami som zistila že existuje nejaká malapohroma odvtedy tu nevidím nič ine len záležitosti okolo tajneho cisla, popularity, statusov.. preboha čo vám už načisto drbe všetkým?
máte za potreby dokazovať si niečo pred cudzími ludmi.. zaslužili by ste si mať body za to,čo naozaj vykonáte.. nie za pretvárku na nete
Jebe Vám už, deti moje.
aspon vidite, ze tie statusy maju hlboky psychologicky podtext a realne odzrkadluju skutocnost
ALE NEMALO SA S TYM VOBEC ZACINAT !!!
Myslím, že niektorých ľudí to poháňa dopredu a proste bez toho..by to tu nie že stratilo, ale nabralo iný význam. Mne sa to takto páči, nechcela by som meniť.
N
O
Kto je populárny a kto nie je?