úplnú legalizáciu všetkých psychotropných a omamných látok s tým, že by boli prísnejšie sankcie sa obchodovanie s drogami a spáchanie trestného činu pod vplyvom omamnej látky by bola silne priťažujúca okolnosť.
Zabudla som este na psychedelika a ine fyzicky nenavykove latky (resp minimalne navykove), tak neviem, či mam toto fórum zmazať alebo založiť nove :/ ked tak sa vyjadrite prosim v komentoch, ktoré latky by ste este lgalizovali/dekriminalizovali
A chcem len dodat, ze žiadne z týchto latok som nikdy nemala, len travu som slusila raz v Prahe, ale nerobilo mi to dobre, tak uz to nechcem nikdy skúšať ani psychedelika som nikdy nemala a cigarety som skúsila raz v zivote, bolo to hnusne.
Tie tresty za trávu by mohli byť menšie, ale inak by som nič nemenil. Zakazovať ďalšie veci nemá zmysel, lebo to pomôže len pašerákom. A povoľovať ďalšie tiež netreba, nech radšej ľudia športujú než pchajú do seba sračky.
@lafiziq@6 môj kamarát raz keď mal travu, tak mu napadol geniálny napad na skvelý projekt, zbohatol neuveritelne ako 20 rocny za par mesiacov a teraz chodí do fitka každý deň, nabral svaly, chodi na luxusne dovolenky, zije úžasný život... A stále mi opakuje, že bez toho by sa to nestalo ...ja len že aj také sú príbehy. (je to Slovak, ale žil v Prahe na tej istej koleji ako ja)
v podstate to nema ziadnu logiku. Cigarety a alkohol su normalne kupite si ich kolko chcete a za travu dostanete aj niekolko rokov... ( a nie nikdy som nefajcil travu )
Veľmi som rozmýšľala nad tým zákazom alkoholu, ale potom mi došlo, že je to hovadina úplne zakázať alkohol. Ale aspoň som za to, nech je akýkoľvek alkohol drahý. Nech si ľudia dobre rozmyslia pri akej príležitosti a koľko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a som proti dekriminalizacii