vôbec neregistrujem jeho existenciu možno by som ho ani nespoznala, kebyže mi ukážeš jeho xicht len viem, že je to ten charizmatický čurino podobne ako bývalý minister zdravotníctva, ktorý už tiež ani neviem, ako sa volal
@thunderstorm@3 to vnímam aktualne ako jeho veľké pozitívum oproti Matovičovi, pôsobí velmi zmierlivym dojmom. Konecne po roku premiér, na ktorom sa vsetci iba nevozia (vratane vsetkych médií, koalicnych partnerov, ...). Uvidíme este, ako zvládneme ďalšiu vlnu pandemie... Ale príprava na nu je uz teraz, nehovoriac o ockovani, tak dúfam, ze to bude OK.
@thunderstorm@3 jaj ozaj, este ku Krajcimu (ministrovi zdravotníctva bývalému) - on na mna od úplného zaciatku pôsobil hrozne zlým dojmom. Nie ako clovek, môže to byt dobry lekár atd., ale ako politik. Absolútne sa nevedel vyjadrovať, všetko čo povedal na mna vzdy posobilo ako suché naučene frázy, vôbec som sa nevedela sústrediť na to, čo hovorí. A tiez mi prislo, ze nevie presadiť žiadne vlastne myšlienky, akoby ani žiadne nemal, nevyjadroval žiadne emócie, entuziazmus a pod. To sa napríklad s Kalavskou alebo Matovicom nedá ani porovnávať. ...Heger je v komunikácii urcite ovela lepsi, ale jeho vyjadrovanie je tiez skor take nevyrazne. No prave aj vďaka tomu, po preemotivovanom Matovicovi, ho ľudia, média, partneri a tak, lepšie beru. A to mi pride ako skvela zmena, aspoň nateraz.
A teda neorientujem sa moc vo svetovej politike, ale myslim si, ze tato pandemia velmi "nepridala na na popularite" žiadnej vláde nikde vo svete (veľmi mierne povedane)...
@kassiar@6 to je Edo? či? fakt som zmätená teraz xD
@4 to, že ho nepočuť a nevidieť nepôsobí 'zmierlivo' podľa mňa len to ukazuje, že je iba nastrčená bábka a ku Krajčímu.. nj, ja si tiež myslím, že bol neschopák. ale zďaleka nie je sám, my sme mali vždy neschopných ministrov, len kým nebola kríza a pandémia to nebolo tak vidieť títo mali smolku proste. veď v Čechách sme vystriedali štyroch, kým sme sa dopracovali naspäť k spevákovi výsmech proste, som si istá, že rovnako (ne)kvalitne by som to odministrovala aj ja
@thunderstorm@9 nahodou ale Kalavska bola skvela, kým ju Fico "nevystrnadil" :/ videla som s nou asi 2 take dlhšie rozhovory ohľadom pandemie a dalo mi to milión krat viac, ako vsetky Krajciho tlacovky a vyjadrenia dokopy za cely rok. Vidím, ze Kalavska sa v tom skvelo orientuje, ma vlastný nazor, vie ho velmi dobre a putavo, odborne vysvetliť... Získať si tym sympatie ľudí.
@8 Akože žiadnej vláde vo svete pandémia nepomohla, v každej krajine vládnym stranám spadli preferencie, ale tak extrémne ako tejto, to fakt nikde nebolo, ale to asi aj preto, lebo prišlo niečo nové, ale do zlého obdobia, tak si to všetci spojili ako niečo zlé, i keď v mnohom si za to môžu aj oni, a dobré to tiež nie je, absolútne ešte neplnia svoje volebné šluby, a že Matovič nie je človek vhodný do riadenia krajiny v čase krízy je úplne jasné, on by si reputácia pokazil aj bez krízy, ale ľudia by to nejak vydržali, čiže bez pandémie by možno dovládol celé 4 roky, ale preferencie by mu padli tak či tak...
*a najma dôveru ludi... Pretože v tejto dobe môže byt ministrom aj ten najväčší odborník, ale ked nema dôveru, tak sa to cele myna efektu. Pretože opatrenia môžu byt ake chcú, ale z veľkej časti je to najma o zodpovednosti ludi. A na to, aby boli zodpovední, musia uveriť, ze to ma zmysel.
@kassiar@12 v podstate suhlasim so všetkým, jedine len si myslim, ze keby bol u nas pocas pandemie premiérom Sulik, Babiš, či Fico, tak s nasim prisernym stavom zdravotníctva sme mohli skončiť omnoho (ale ze fakt omnoho) horsie.
*Teda Babišova vlada, ak by sa u nas správala tak, ako v ČR, kde je zdravotnitvo na ovela lepšej urovni a napriek tomu skoncili o dost horsie, čo sa nakazenych a úmrtí týka (v prepocte na obyvateľov).
@16 Pravda, len Babiš aj nevedel čo má robiť, pandémia prišla v tom najhoršom čase pre neho, zhruba rok pred voľbami, nechcel si aj zbytočne nahnevať ľudí, bez pandémie neviem či by ho Piráti a Spolu tak ľahko porazili, pandémia Bartošovi dosť pomohla.
@torpedo08@19 Asi No šak to aj dosť ľudí hovorí, že kľudne by skoncovali s touto vládou, ale zároveň aj opozíciou, lebo vedia že Pelle a Fico už plánujú vládu a boja sa basy. Ale Rudo sa mi najviac ľúbi, ako teraz robí rozhovory s Ficom, a pritom ešte pred pár rokmi nadával, že je to "vyjebaný fašistický hajzel" a ako ho on osobne popraví (to bolo v tom období, keď sa strkal do riti Mezenskej), ako Fico môže za smrť Liska, na Ficove MDŽ chodil dôchodcom hovoriť "nech žije smrť", a ďalšie....
@torpedo08@22 Nepozeral si jeho stream? Tam hovoril že to musí ešte zostrihať a editovať, aj s Erikom Kaliňákom to isté, v najbližšej dobe to plánuje vydať, teda dúfam že neodrbáva, u neho je všetko možné
@torpedo08@24 Teraz vždy v piatok a sobotu strímuje, sranda ako mu tam volajú a trolujú ho tam No možno sa do base vráti, pozri si Poliačikov status na fb, Daňo povedal, že vyšetrovatel asi Poliačikovi oznámil, že ukončuje vyšetrovanie a spis posunie na prokuratúru a podajú obžalobu.
@torpedo08@28 Ja som tie ich relácie Takže Tak nepozeral, Rudo stále niečo splieta o hrubej neslušnosti, ale vraj sa tam mali Nicholsonovej, Poliačikovi a neviem ešte komu všetkému vyhrážať zabitím a vyzývať na násilie ja fakt neviem čo tam tí dvaja blázni všetko natrepali
Dano a Vasky sú sialenci, čo za ich konanim všetko je, môže normálny človek len tazko hádať... Či je to nejaká vazna porucha osobnosti spolu so snahou zviditelnit sa za kazdu cenu... A mnoho iných, možno oveľa zvratenejsich veci. Ale neberiem ich vážne, takže mi je to v podstate jedno
@torpedo08@30 Tak evidentne polícia a prokurátor to vidia inak, to už je na ich právnikovi, aby dokázal, že je to satira, druhá strana to vidí ako seriózne vyhrážanie a podnecovanie Tak sa uvidí ako to dopadne
@screamose@34 možno hej, keby sustavne nenadaval vlastným obcanom, koalicnym partnerom, nerobil excesy... To je jeho veľká slabina žiaľ. Ale čo sa týka toho, že ako jeden z mala trval na prisnych opatreniach, za to som mu nesmierne vďačná. Slovenské zdravotníctvo by inak skolabovalo už úplne. A s nim aj všetko ostatne. Bola by to katastrofa.
...teda, netrval, lebo by ho asi všetci zozrali za ziva. Pred a po Vianciach mal byt tvrdsi lockdown. Ale stále je to nič oproti Česku, ktoré naopak všetko pred Vianocami otvorilo (napriek neporovnatelne väčším cislam) a aj si to riadne odniesli. A mnoho dalsich prikladov, kedy Matovicova vlada konala omnoho zodpovednejsie oproti Česku... A áno, z veľkej casti prave vďaka Matovicovi.
@31 Je tam viac faktorov, často cielene provokacie, no atd, nebudeme to tu analyzovat, kedze tema nie je o nich, kazdopadne Vasky zil v USA, tam su uplne ine standarty toho co si moze clovek dovolit, zrejme aj odtial si nieco nabral. Ale ze je to vsetko len pseudokauza je tiez pravda.
@azizi@35 katastrofa bola vdaka celoplosnemu testovanou, po ktorom sa naramne zvysili pocty nakazenych ,ako aj mrtvych, katastrofa za matelka vdaka opatreniam bola, nakolko zbytocne zomreli ludia, lebo sa nedostali k lekarom, ktori zo strachu pred koronou neordinovali, matovic m sediet na dozivoti je to hajzel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@4 to, že ho nepočuť a nevidieť nepôsobí 'zmierlivo' podľa mňa len to ukazuje, že je iba nastrčená bábka a ku Krajčímu.. nj, ja si tiež myslím, že bol neschopák. ale zďaleka nie je sám, my sme mali vždy neschopných ministrov, len kým nebola kríza a pandémia to nebolo tak vidieť títo mali smolku proste. veď v Čechách sme vystriedali štyroch, kým sme sa dopracovali naspäť k spevákovi výsmech proste, som si istá, že rovnako (ne)kvalitne by som to odministrovala aj ja