ako sú ľudia, ktorí na túto vládu nadávali ešte skôr ako vôbec začala existovať, tuším tento týždeň len schválili programové vyhlásenie vlády, čiže len vznikla, zatiaľ nemám dôvod byť nespokojný...
Ten sulik mi bol zozaciatku taky sympaticky a teraz sa z neho vyklubal uplny chuj. (a nehovorim to preto, ze nesplnil iste predvolebne sluby, to som ani neocakaval )
ja som zo sulikom celkom spokojny... teda az na to ze nasluboval picoviny... paci sa mi ze je kontroverzny (akurat teraz s tym lietadlom ma celkom sklamal ze padol do sracky), bodaj by odmietol chodit v obleku uplne... bodaj by sa smial Anči Belousoivej do xichtu počas rokovania... Nenavidim ten system v ktorom to ako vyzeras, resp bonton znamena viac ako samotny vykon prace
jedna vláda horšia ako tá druhá...kľudne by si mohli dať olympiádu v neschopnosti...proste nemáme dobrých a silných politikov...jeden väčší debil ako druhý...a úplne na hlavu sú...chápem, že opozícia ma ,,kontrolovať,, koalíciu, ale nemajú to byť dva nepriateľské tábory na život a na smrť...
a teraz otazka.. kolki z vas sledujete parlamentne schodze ked je vam tato vlada taka nesympaticka? na zaklade coho vam je nesympaticka? ze sa sem tam ukazu v telke, alebo co?
nova vlada sa zatial prejavuje pozitivne, odmietli pomoc grecku, co je jeden z dobrych znameni ze to uz nie je ako s Ficom, ktory suhlasil zo vsetkym co z vonka chceli no nepacia sa mi primitivne veci ktore tam riesia, ako napriklad to ze chceli obycajny ludia odist z vlady, bola to len sprosta fraska, ktoru si vymyslel MAtovic, dalej facka Belovsovovej za uplnu banalitu.. no mam dost
Serie ma, že sa tak boja o svoje postavenie, že kým sa odhodlajú aj niekde naozaj šetriť, tak ten Fico, ktorého sa tak strašne boja, bude mať ďalšie 4 roky na prehlbovanie svojho krásneho dlhu ...
Ministri vyzerajú, že majú dostatok rozumných plánov, ale Radičová sa potrebuje pasovať do role záchrancu ľudu číslo 2 ...
Ale to, že táto vláda je zatiaľ lepšia ako tá Ficova je hádam samozrejmé a jasné na prvý pohľad ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ako sú ľudia, ktorí na túto vládu nadávali ešte skôr ako vôbec začala existovať, tuším tento týždeň len schválili programové vyhlásenie vlády, čiže len vznikla, zatiaľ nemám dôvod byť nespokojný...
(i keď možno o rok budem vravieť niečo iné
Keď nemáš dôvod byť nespokojný, tak ako môžeš mať dôvod byť spokojný?
Tá tretia možnosť je fakt po piči. Úplne super, čistá výhra
Ministri vyzerajú, že majú dostatok rozumných plánov, ale Radičová sa potrebuje pasovať do role záchrancu ľudu číslo 2 ...
Ale to, že táto vláda je zatiaľ lepšia ako tá Ficova je hádam samozrejmé a jasné na prvý pohľad ...
Ale taká Belousovová, rovnako ako jej facka, prirodzene (a našťastie) s novou vládou vôbec nič nemá ...