Myslim,ze kazdy clovek je niecim zaujimavy Niekot ma krivy nos a hned je zaujimavy lebo je iny nez ostatny..ja som asi zaujimava mojou vyskou a tym ze strasne rada vediem monolog
zaujímavá v tom dobrom zmysle( akože ked čloevk s obdovom povie zaujímavá) alebo zaujímavá v tom zlom zmysle( to ked človekk povie znechutene zaujímavé namiesto aby povedal hnusne, aby dotyčneho neurazil)??? no ale v každom prípade asi som... ryšave kučeravé vlasy hovoria za všetko...hihi
zaujímavý, kde ste boli, čo ste videli...he? zaujímavá bola Praha, tam som bola, Budapešť deto...a uvidím, do akej mieri budem zaujímavá pre Talianov budúci rok, moja kamoška vravela, že to tak tam oživím...no prosím, len sa musím naučiť ako sa povie po taliansky hovno, sračka, kakačka, fazuľovka, grganie...
čo je to php? predpotopná hovnatá portugalčina? to sme mali ako ponuky Erasmus štúdium v zahraničí, veď aj biologovia si zaslúžia vypadnúť z tejto republiky na chvíľku, či nie?
Zaujímavá? V akom slova zmysle? Možno trošku tým, že pobehujem po ulici s veľkým ruským fotoaparátom, až ľudia tak divne pozerajú Ale inak si myslím, že nič zaujímavé na mne nieje
no raz sa možno dočkám, ale teraz som zaujímava asi tým, že som nezaujímavá teda, mám zopár telesných aj psychických vád, ale to tu predsa nebudem rozoberať
veľmi pekná reakcia, odoooobrrrrrrujem, typická akoby kolega povedal pressssne nieže zasééé, fuuuuurt, a budem grgať a budem prdieť, a zmierte sa s tým, svet je kakanica, a níííívej!!! vieš, že keď som bola menšia, nahrávala som tetu ? najmä preto, že vedela desaťkrát hneď za sebou grgať...a stááále to máám na kazetééé
cha-cha, ale určite neviete vygrgať FANTA ako to vedel môj kamošosusedobrat, ked bol malý sopeľ ách, koľkáže to nostalgia.
dobre už to priznám, perto som taká otrávená z témy grg prd smrk, lebo ja proste NEVIEM samovoľne grgať neuveríte, ale mala som z toho traumu ked som bola malá a ešte menšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Tak dúfam, že máš aspoň priateľku ...
@7 to musi byt neprijemne..
No minimálne je zaujímavé ak si človek myslí, že je tuctový
To sa až tak často nevidí
ja som zaujimava tym ze niesom nicim zaujimava
No, asi ani ne....
Ale jedneho dna!
Kto kam mieri?
Prečo vlastne na it keď študujeŠ biológiu?
Ja som zdeformovaný
Ja som pochopil IT ako information technology ... z toho aj to php ...
Nie zase, stále
Aj to som si všimol, ale následne mi došlo, že to mohlo byť vykanie v singulári
Nie, stále je to proste sranda ;-D
Veď to viem aj ja ...
A už som si myslel, že zo mňa bude filmová hviezda ...
dobre už to priznám, perto som taká otrávená z témy grg prd smrk, lebo ja proste NEVIEM samovoľne grgať neuveríte, ale mala som z toho traumu ked som bola malá a ešte menšia.
Mohol sa pýtať každého vo forme singuláru predsa ...
Ja som mal takú menšiu traumu z toho, že som nevedel pískať a lúskať ...
No teraz lúskať prstami viem už dosť dlho a pískaať viem len divne medzi predné zuby, ale sranda je
A samovoľne grgať som vedel vždy ako sa mi chcelo, ale to už dlho nerobím ...
Ale keď už ide prirodzený grg tak mu aspoň poriadne nachystám akustiku, nech to je počuť