A k téme, pokiaľ si v prvom ročníku, nevyhodia ťa zo školy. Ale nesmieš to flákať už v druhom, lebo môžu. A aj ja prepadávam zatiaľ na polroka z fyziky, pfuj.
@sisooolq aké 2 miesiace?? napísala som mesiac..
všetci sú radi, že majú 2 týždne? .. to akože sa u vás uzatvárajú známky 12.januára? .. no ja keď som chodila do školy, bolo to pár dní pred vysvedčením, tak nech mi nehovorí, že sa za takú dlhú dobu nevie naučiť jeden trápny predmet aspoň na 4?
@anniedecadence
Prepáč, ja už som myslela na dva týždne.
A tebe sa zdá, že teraz niekto chodí do školy alebo čo? Lebo mne sa zdá, že máme prázdniny. Naučiť sa to môže, ale či bude mať možnosť nachytať toľko známok, aby mal štvorku, vieš, ty inteligentka.
@sisooolq ma tu neosočuj.. učiť sa teraz môže začať.. a až keď úplne nejebal na školu a profka videla, že sa aspoň ako tak snažil,tak ho nenechá prepadnúť, keď sa niečo naučí.. a btw. existuje aj také niečo ako komisionálne skúšky.. "ty inteligentka"
@anniedecadence
Srsly? Vážne som vôbec nevedela, že niečo také existuje. (Irónia, keby si náhodou nevedela).
A pokiaľ nemá dobré známky, lebo mu to naozaj nešlo, a nestihne pochytať dobré známky, tak ho môže nechať prepadnúť, aj keď sa snažil. Takže moc by som si na tvojom mieste neverila.
ak máš dokončenú povinnú školskú dochádzku, tak ak by veľmi chceli, môžu (= ale skôr ti navrhnú komisionálne preskúšanie, keď už (= tak skús zamakať a vytiahnuť to nejako ((=
tak ide o to, že je to matika, ktorá mi vôbec nejde ( to asi nikomu) me stačí, že tam chytím 3 a 4 a malo by to byť na pol roka zachranené ale kto vie či to dobré napíšem ale keď sa posnažím tak mal by som to dať.
A tie komisiálne áno hovorili, že keď niekto prepáda tak sa budú konať komisiálky no a to nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pokiaľ viem, aké dva mesiace? Všetci sú radi, že majú na to aspoň tie dva týždne.
všetci sú radi, že majú 2 týždne? .. to akože sa u vás uzatvárajú známky 12.januára? .. no ja keď som chodila do školy, bolo to pár dní pred vysvedčením, tak nech mi nehovorí, že sa za takú dlhú dobu nevie naučiť jeden trápny predmet aspoň na 4?
Prepáč, ja už som myslela na dva týždne.
A tebe sa zdá, že teraz niekto chodí do školy alebo čo? Lebo mne sa zdá, že máme prázdniny. Naučiť sa to môže, ale či bude mať možnosť nachytať toľko známok, aby mal štvorku, vieš, ty inteligentka.
Srsly? Vážne som vôbec nevedela, že niečo také existuje. (Irónia, keby si náhodou nevedela).
A pokiaľ nemá dobré známky, lebo mu to naozaj nešlo, a nestihne pochytať dobré známky, tak ho môže nechať prepadnúť, aj keď sa snažil. Takže moc by som si na tvojom mieste neverila.
A tie komisiálne áno hovorili, že keď niekto prepáda tak sa budú konať komisiálky no a to nechcem