V "štekľoch" by som ďaleko neušla, botasky sa mi nepáčia vzhľadom, sto rokov som ich nemala a už by som si ich ani nekúpila, ani keby mi ich zadarmo núkali, takže tenisky.
absolútne nikdy nenosím opätky.
mala som to na nohe akurát na stužkovej a odvtedy nikdy viac!
aj promócie som si ako jediná žena odkrútila v balerínach
@domca841 ja si predstavujem botasky take budzogane biele sportove alebo asi celkovo obuv na sport a tenisky zas nejake platenky a priblizne ten zbytok :ehm:
momentálne rada nosím členkové čižmy a ak sa mi nechce dámičkáriť tak si tam šlahnem kanady.
ale v lete som mala milované .. jak to nazvať plátené neviem jak to nazvať ale nosilo to pol BA, ale vyzeralo to pekne a bolo to sakra pohodlné.
to isté, čo si odbehnem v botasach, odbehnem si aj v podpätkoch...(= nemám s tým problém...jediný zádrheľ je rýchlosť, keď prší a je klzko (= vtedy idem na podpätkoch radšej pomalšie (= iný rozdiel nebadám
ja už som sa naučila pod botasky zahŕňať aj šelijaké tenisky a číňany, ale športové botasky v ktorých by sa dalo behať alebo čo nevlastním momentálne, lebo som bezpeňažná a lenivá nakupovať ale chcem si dajaké krajšie zohnať, na rozdiel od topánok s opätkami, žiadne nositeľné nad asi 2,5-3 cm nemám a ani si neplánujem zriešiť
@greyness ha! ja som mala balerínky aj na stužkovej! (aj keď predtým ma zopár opätkových pokusov postihlo keď som bola mladá a hlúpa )
jediné čo nosím na vysokom opätku sú čižmy ostatné mi príde dosť nepohodlné. a aj keď sa mi štekle páčia viac, radšej budem nosiť niečo na nízkom aj zo zdravotného hladiska.
Ja nosim podla nalady. Opatkove topanky si vyberam tak, ze ked do nich v obchode strcim nohu, musia mi hned perfektne sadnut. Hlavne co sa tyka podpatkov 10 cm a vyssich. Potom v nich kludne mozem byt cely den. Ked je to laska na prvy pohlad, tak vyska opatkov nerozhoduje
botasky sa mi vobec nepacia
tenisky su dobre
ale preferujem skor balerinky/mokasiny/cizmy s opatkom ci bez/klinovy opatok/platforma, stekle nosim len vynimocne
myslim, ze anketa ma strasne malo moznosti a je zle podana...
lebo neexistuje nič iné ako štekle a tenisky, že? (odmala neznášam slovo botaska, znie to ako podivný čechizmus a word to podčiarkuje)
A potom to vyzerá, ako to vyzerá...
Moja najčastejšia obuv sú glády, prvé tenisky som si kúpila až tento rok Baleríny možno niekedy v lete, alebo ešte gladiátorky mám rada Štekle som mala prvýkrat a naposledy na stužkovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A tiež ľúbim moje srdcovky čierne lodičky...
mala som to na nohe akurát na stužkovej a odvtedy nikdy viac!
aj promócie som si ako jediná žena odkrútila v balerínach
ale z hentoho skôr štekle, sú estetickejšie (a pohodlie sa preceňuje )
taketo, ale bez opatku chcem a NIKDE v celej ba som nenasla, nechapem uplne
z vysokých jedine tieto
ale nie, fuj
@13 mmm tie sú pekné :3
momentálne rada nosím členkové čižmy a ak sa mi nechce dámičkáriť tak si tam šlahnem kanady.
ale v lete som mala milované .. jak to nazvať plátené neviem jak to nazvať ale nosilo to pol BA, ale vyzeralo to pekne a bolo to sakra pohodlné.
@greyness ha! ja som mala balerínky aj na stužkovej! (aj keď predtým ma zopár opätkových pokusov postihlo keď som bola mladá a hlúpa )
tenisky su dobre
ale preferujem skor balerinky/mokasiny/cizmy s opatkom ci bez/klinovy opatok/platforma, stekle nosim len vynimocne
myslim, ze anketa ma strasne malo moznosti a je zle podana...
A potom to vyzerá, ako to vyzerá...
Inak dobré forum, poď to riešiť do TS