ahojte ...mam partnerku a chceme skusit sex bez kondomu lebo to je fuuuj tak sa chcem spytat ze ci by sa dalo tak ze pred tym ako budem hotovy tak ho vytiahnem a vystriekam sa niekam inam a nie do nej ...babo este nechcem nato sa este necitim..
A este sa rehli ako kokot ze ani tabletky nema... Si ty normalny ? Uprimne ty to striekaj pravidelne iba na koberec a do nikoho nevnikaj, obohatis tym genofond
zalozis forum:,,ludia,poradte,co mam robit,priatelka je tehotna.pred 3 mesiacmi ste mi odporucali nesexovat bez HAK a kondomu.aj teraz mi nieco dobre poradte,aby som vas zas nepocuvol.,,
Šanca je vždy...existujú také veci ako predejakulačná tekutina alebo kapičky touhy ako sa zvykne hovoriť. V 19 by si mal mať nejaký rozum alebo aspoň znalosti...ak sa chceš dočítať viacej,tak skús www.sexus.cz
btw existujú také veci ako pharmatex,bez predpisu,aspoň v čechách...lokálna hormonálna antikoncepcia,pokiaľ tvoja priateľka nechce brať HA...no pokiaľ to plánuješ urobiť,doporučoval by som ti kúpiť si RU 486 alebo Postinor. A ak ti to tvoja priateľka dovolí urobiť bez akejkoľvek ochrany,radšej sa k tomu nejdem vyjadrovať....samozrejme ak netúžiš po bábätku...
vola sa to coitus interruptus/prerusovana suloz a je to najstarsia metoda antikoncepcie. vsetko sa da ale na to musi mat muz trocha sebakontroly co pri tvojom prejave je predpokladam vec o ktorej si pocul. raz.
neskusaj to.. ale ked tak velmi musite, spravte to aspon ked nema tvoja baba plodne dni. idealne den dva pred menzesom.
cisty birdz proste. Radsej nech si zisti (napr. podla teploty alebo vytoku, ci tak nejak ), kedy nema plodne dni a ked to do nej nevpustis urcite je sanca ovela mensia...
Pchat do seba hormony tiez nie je vyhra, zene len ta predpisu estrogen ale keby muz chcel tst, tak to ne
priatelka bude isto potesena, ze to bude bez kondomu a ze jej pripraveis o mesiac mierny stres....tak do toho chlape, ak baba dovoli, tiez jej to musi dobre prasit....
no, stihnúť sa to dá, ale nie vždy. môže niečo uniknuť a ani o tom nebudeš vedieť. a kondomy niesu zase až tak fuuuj ako píšeš. aspoň teda v mojom prípade.
@kermo1337 vola sa to prerusovany sex. ak mas dobre sebaovladanie a vies sa kontrolovat, tak by sa pri prerusovanom sexe nemala stat nehoda. vedia to hlavne uz dost skuseni chalani. neviem, ci v 19-tich mas taketo dobre ovladanie. .... zarazaju ma komenty niektorych ludi, ktori si myslia, ze ked ho len na sekundu das dnu bez gumy, tak baba otehotnie.
@64@65 a x ďalších... mňa fascinuje, s akou ľahkosťou beriete tabletky "po"... je to NÚDZOVÁ antikoncepcia, a nie že si to plánovať dopredu... taká pálka pre ženský organizmus a celý hormonálny cyklus, že dovi.
tak keď už dievčine nevadí napchávať sa hormónmi, tak nech si dá predpísať normálnu hak, tú jej aspoň (v ideálnom prípade) predpíše "na mieru"...
a inak v tvojom veku by som povedala, že až také prevratné skúsenosti a sebaovládanie nemáš, aby si mal istotu, že stihneš, a keď je ešte aj ona nejaké decko nedospelé, čo porádne ani cyklus nemá ustálený, by som sa na žiadne plodné/neplodné dni ani nespoliehala....
POZOR! túto informáciu mám od lekára, priamo som sa ho to nehanbil spýtať: Dievča môže otehotnieť-najpravdepodobnejšie ked má svoje plodné dni, už aj z tej vlhkosti z penisu čo vychádza ked si vzrušený počas nechráneného sexu. Táto vlhkosť obsahuje zvyšky spermí z posledného výstreku, ktoré prežijú aj 4 až 5 dní od posledného výstreku. čiže ten nechránený sex je "bezpečný" iba ak dievča nemá plodné dni (čiže tesne pred alebo po menštruáci) a PLUS k tomu ak si sa ty sám za posledný týžden nerobil, čiže nevytieklo/streklo semeno...
samozrejme mnohí nechránení sex bez antikoncepcie praktikujú, a doteraz sa im nič nestalo, je tu ale stále vysoká možnosť, najmä v spomínaných dnoch u chalana aj u baby-v jej plodných (čiže polčase medzi krámami hore dole 5 dni). tak aby ste neboli prekvapený, ako už mnohí, ktorí povedal že sa vystriekali vonku..
@kermo1337 pohoda...ak niesi dement tak to zvládneš v pohode...ja som to robieval dosť často až kým sme si nepovedali že najlepšie to bude s antikoncepciou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
kokotizmus nas kazdodenny
podľa mňa nestihneš, ale v každom prípade nám zajtra napíš, ako to celé dopadlo. ok?
jebo - nízkointeligentná osoba, zvláštna osoba (Dežo je veľký jebo. S tou baretkou vyzeráš ako jebo.)
zalozis forum:,,ludia,poradte,co mam robit,priatelka je tehotna.pred 3 mesiacmi ste mi odporucali nesexovat bez HAK a kondomu.aj teraz mi nieco dobre poradte,aby som vas zas nepocuvol.,,
No predsa len tá antikoncepcia by bola istota. Ak nie ty tak ona.
vola sa to coitus interruptus/prerusovana suloz a je to najstarsia metoda antikoncepcie. vsetko sa da ale na to musi mat muz trocha sebakontroly co pri tvojom prejave je predpokladam vec o ktorej si pocul. raz.
neskusaj to.. ale ked tak velmi musite, spravte to aspon ked nema tvoja baba plodne dni. idealne den dva pred menzesom.
A ty kde žiješ môj, v jaskyni? A tvoja priateľka tiež?
Lebo dnes poznáme len kondómy na ochranu pred otehotnením, všakže!
Môj ty boh ...
Keď je to už také "fujky fuuuj", o hormonálnej antikoncepcii ste počuli? Alebo ešte lepšie... o nehormonálnej vo forme gélu alebo čípku? :/
Ak nie, pokojne to robte takto ... chcem tu o mesiac vidieť od teba fórum o meškajúcej menštruácii tvojej priateľky
Pchat do seba hormony tiez nie je vyhra, zene len ta predpisu estrogen ale keby muz chcel tst, tak to ne
moja rada: aj s kondomom to ide, na ten pocit si zvyknes...a aspon nebudes mat babo nechcene, ako sa tomu hovori..
@21 a 22 sú epické
tak keď už dievčine nevadí napchávať sa hormónmi, tak nech si dá predpísať normálnu hak, tú jej aspoň (v ideálnom prípade) predpíše "na mieru"...
a inak v tvojom veku by som povedala, že až také prevratné skúsenosti a sebaovládanie nemáš, aby si mal istotu, že stihneš, a keď je ešte aj ona nejaké decko nedospelé, čo porádne ani cyklus nemá ustálený, by som sa na žiadne plodné/neplodné dni ani nespoliehala....