S priatelom som mala pohlavny styk 8. den mojho menstruacneho cyklu, ktory by mal byt podla vsetkeho neplodny. Ako ochranu sme pouzili kondom, ktory sa nam ani neposkodil ani nepretrhol, pocas sexu som ho kontrolovala ci sa nezvlieka. Napriek tomu mam ter
som jedina, kto si vobec nevsima citlivost prs? nikdy som nic take nezaregistrovala O______o asi sa nechytam tam, kde by som mala
no a k teme - povedala si 2 dovody, preco tehotna byt fyzicky NEMOZES a ani jeden, preco by si tehotna byt mala. preto ti hovorim ze ano, prilis vela stresujes.
a nie je treba ten pharmatex, ked sa cez neplodne dni chranis kondomom. (v pripade plodnych dni by sa o tom uz dalo diskutovat)
samozrejme, ak chces mat lepsi pocit, nic to nepokazi
omg wtf, kebyže mi frajerka kontroluje cicku každú minútu tak jej asi jednu strelím . Pravdu povedať s frajerkou sme sexovali bez žiadnej ochrany, rok v kuse hlavne 5 dni po a pred menštruáciou a mal som zakázané honiť si a som tu, bez detí
počuvaj moja, nie si tehotna...prvé príznaky tehotenstva ako bolesť pŕs a podobne sa objavuje NAJSKOREJ po meškaní očakavanej menštruácie...čiže niekedy mesiac po styku..naozaj...viem čo hovorím. Toto čo máš ty, to je obyčajny predmenštruačný syndróm Naozaj absolutne vobec nemusíš stresovat
@jooou takze 8 den nemusi byt neplody....u mna je napr. plodny, kedze ovualciu mavam uz na 10-11 den, ale to si treba zistit, ekdy mas ovualciu ty.....ak ste pouzili kondom, nebol poskodeny, zvleceny, tak tehotna nebudes!.....na to sluzi, aby si neotehotnela ......pouzivam kondomy 10 rokov a neplanovane som s nimi este neotehotnela ....cize viem, ze ako ochrana to staci, ak chces mat fakt, ze istotu, tak si k tomu dajte ten pharmatex a to uz by ta priroda ozaj musela chcciet, aby sa cosi aj cez tieto dve veci stalo
s tymi priznakmi, jedna rada, absolutne sa nepozoruj, lebo priznaky su blud a tie tvoje su len prave z toho stresu....inak, ak by som mala takto stresovat, to by som radsej nesexovala
@hopelight no hovorim, ze ja sa tam neosahavam, cize netusim, ci by to bolo citlivejsie ale celkovo nie som nejako citliva na prsia..
momentalne nestresujem, lebo som celibatna ale ked som nebyvala, tiez mi vsetko nebolo jedno, kedze som ten typ, co stresuje zo vsetkeho.. ale myslim si ze po nejakom case si uz dievcata na to zvyknu, prve mesiace som stresovala uplne stale..
ja mam take PMS ze zase tak ma boli hlava ze nemozem ani chodit, ale to ma akosi tento raz obislo.. a robia sa mi podkozne vyrazky.. ale s prsiami nic asi som stastny clovek
hovadá ste ľudia ....keď je tu nejaká nezodpovedná pi*a čo je*e bez ochrany tak ju zvozíte od čiernu zem ...pochopím ..ale táto si to za čo zaslúžila? Za to , že je zodpovedná a má strach?
Neboj sa nie si tehotná určite ten stres to je v pohode aj všetko okolo toho ale nemáš dôvod sa trápiť
@jooou citlive prsia mozes mat predsa preto, ze budes mat kramy....
@momoglamorous a v com myslis ze bola chyba? 3x? to je dost, bud je zly nasadovatel, alebo zla znacka kondomov, skor si myslim, ze to neviete nasadit, bez urazky
@alysia myslim, ze chyba bola v tom, ze kondomy robia na rychlovky
a vzhladom na to, ze v 2 z 3 pripadov praskol mimo posvy akurat pri vnikani, tak si myslim, ze bud sa prilis natiahol a nevydrzal tlak kvoli tomu, ze to bol stale ten isty kondom a bol "dlho v prevadzke"
@momoglamorous kondomy robia na rychlovky to som esten epocula ja nemam kratky sex a este sa mi nepodarilo aby praskol, raz zostal vo mne, ale inak nebol problem ...
No tak a nemal chlap velkeho na ten kondom? alebo tam bol podtlak, inak tomu nehcpaem, ako mohol prasknut, sak na to robia testy, aby to dlho vydrzalo, bolo odolbne a tak dale
@alysia ved preto skor zvazujem to natiahnute a tlak, ktory zapricinil prasknutie...a raz sa mi zdalo, ze jeden typ kondomu bol prilis tesny, mozno aj v tom bol problem alebo ma spendlik namiesto ciciny, inak tomu nechapem ani ja
@alysia tiez enchapem, ako moze kondom prasknut?....mne sa to za skoro 10 rokov enstalo......skor ako to popisujes, tak ostal tam vzduch a pri vnikani sa natiahol a praskol......inak, durex som skusila asi tak 2krat, ale boli dost cudne, presne pri nich som mala pocit, ze kazdu chvilu prasknu (a viaceri vraveli, ze praskaju, hoci sa tvaria ako najkavlaitnejsia znacka....asi tot ak nebude).....my sme len na lidlovskych.......a ziadna nehoda
@momoglamorous myslim, ze je to len reklamny a obchodny trik, vsetci sa idu dokakat z durexov a pritom su nahovno...... naozaj kludne aj lacnejsie..... u ans lidl vyhrava
@alysia aj ja som sa bala, ale tie znackove boli fakt nanic (cudny pocit)..... ako vravim......10 rokov muzom, bez nehody (inak lidl vyrobca je aspon Nemecko, kdezto durexy su thajsko a pod.).....polskym by som neverila .....ale ked uz nemecky vrobca a odskusane, je tok Ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
no a k teme - povedala si 2 dovody, preco tehotna byt fyzicky NEMOZES a ani jeden, preco by si tehotna byt mala. preto ti hovorim ze ano, prilis vela stresujes.
a nie je treba ten pharmatex, ked sa cez neplodne dni chranis kondomom. (v pripade plodnych dni by sa o tom uz dalo diskutovat)
samozrejme, ak chces mat lepsi pocit, nic to nepokazi
ktoré neboli pravdivé. ak sa kondóm neporušil a máš ešte 7 dní do menštruácie, stresuješ naozaj zbytočne.
s tymi priznakmi, jedna rada, absolutne sa nepozoruj, lebo priznaky su blud a tie tvoje su len prave z toho stresu....inak, ak by som mala takto stresovat, to by som radsej nesexovala
Kto sa bojí, nesmie do lesa.
Aaaa nestresuj, ak nie je dôvod!
momentalne nestresujem, lebo som celibatna ale ked som nebyvala, tiez mi vsetko nebolo jedno, kedze som ten typ, co stresuje zo vsetkeho.. ale myslim si ze po nejakom case si uz dievcata na to zvyknu, prve mesiace som stresovala uplne stale..
ja mam take PMS ze zase tak ma boli hlava ze nemozem ani chodit, ale to ma akosi tento raz obislo.. a robia sa mi podkozne vyrazky.. ale s prsiami nic asi som stastny clovek
Ja som tiež vždy stresovala, aj keď nebol dôvod. Ale aspoň som si viac dávala pozor a tešila sa, keď žiaden Mrkviak na ceste nebol
Neboj sa nie si tehotná určite ten stres to je v pohode aj všetko okolo toho ale nemáš dôvod sa trápiť
keď sa bojíš netrtkaj
niesi tehotna ani keby si bola tehotna
aj tak budes stresovat aj ked ti vsetci povieme ze je to kktina tak naco to chces pocut, aby si vedela ze nemusis hned rodicom hovorit ze si kotna ?
@momoglamorous a v com myslis ze bola chyba? 3x? to je dost, bud je zly nasadovatel, alebo zla znacka kondomov, skor si myslim, ze to neviete nasadit, bez urazky
a vzhladom na to, ze v 2 z 3 pripadov praskol mimo posvy akurat pri vnikani, tak si myslim, ze bud sa prilis natiahol a nevydrzal tlak kvoli tomu, ze to bol stale ten isty kondom a bol "dlho v prevadzke"
ale neviem, tento problem uz nemam dlhsiu dobu
No tak a nemal chlap velkeho na ten kondom? alebo tam bol podtlak, inak tomu nehcpaem, ako mohol prasknut, sak na to robia testy, aby to dlho vydrzalo, bolo odolbne a tak dale
no tak kazde kondomy maju inu hrubku, jedny 52 a ine 53mm teraz neviem ktore ci Durex alebo Primeros ci Pepino
pouzivame len durex a tam je tiez kazdy kondom inej hrubky...
jaaaj, ja som si predstavila balon
@alysia tiez enchapem, ako moze kondom prasknut?....mne sa to za skoro 10 rokov enstalo......skor ako to popisujes, tak ostal tam vzduch a pri vnikani sa natiahol a praskol......inak, durex som skusila asi tak 2krat, ale boli dost cudne, presne pri nich som mala pocit, ze kazdu chvilu prasknu (a viaceri vraveli, ze praskaju, hoci sa tvaria ako najkavlaitnejsia znacka....asi tot ak nebude).....my sme len na lidlovskych.......a ziadna nehoda
no ja pouizvam zase Primeros, frajer zase kupuje Durexy no to s tou reklamou je fakt veru nieco na tom bude
ja osobne sa ale tych lacnych napr Lidlackych bojim, lacne=nekvalitne nejako mam v halve stale