Priestory kde funguje inak gravitácia, alebo nefunguje... napríklad pod vodou mi je blbo, neni to úplne že fóbia - panický strach, len mi to je dosť nepríjemné.
Ale mám hroznú fóbiu z vesmíru (keby mám byť v tom otvorenom priestore... no, doslova priamo vo vesmíre, nie vo vnútri nejakej vesmírnej stanice)
Z teba, keď mi píšeš....ale nie...väčšinou sa bojím len vlastných výplodov v hlave a pritom realita je docela v poho... ale asi z ihiel, keď ich mám chytať, z toho, že nebudem mať peniaze(krach), z pokút a pod. proste bežné veci
Donedávna by som napísala, že sa bojím veľkých výšok, ale nastal čas, kedy mám strach vystúpiť aj na tretí stupienok na rebríku... Okrem toho pavúky, ale zvieratá ako také mi robia celkom problém, až na môjho psa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zartujem. Zo vciel.
Ale mám hroznú fóbiu z vesmíru (keby mám byť v tom otvorenom priestore... no, doslova priamo vo vesmíre, nie vo vnútri nejakej vesmírnej stanice)
zo žralokov
...