@Hachi ja som na nich mal kedysi tiež ťažké srdce, ale radšej ich ako smer a podobne svine
@Belzeboss sú to nováčikovia, viac menej netuším kto sa tam uchádza, ale videl som tam samých zasranov, neverím žeby po ficovi nejako nakopli republiku, naopak, robili by chybu za chybou, a mrhali by peniazmi a samozrejme by sa nabaľovali, lebo to robí každý
@Schizofrenik no ved hej, nabali sa kazdy, lenze oni by v tom nabrali zavratnu rychlost lebo by boli pri moci prvykrat a za styri roky by to museli pekne stihnut..tym stranam, ktore su uz dlhsie pri moci uz tolko do vlastnych vrecak netreba...tiez si myslim ze maju skor nato, aby zatial len chyby robili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@Belzeboss sú to nováčikovia, viac menej netuším kto sa tam uchádza, ale videl som tam samých zasranov, neverím žeby po ficovi nejako nakopli republiku, naopak, robili by chybu za chybou, a mrhali by peniazmi a samozrejme by sa nabaľovali, lebo to robí každý