ja ta absolutne nechapem. co ti to robi problem? nemusi mu ani fajku robit, niektore baby by boli s toho happy. Ale zasa coho je moc toho je moc. Ak problem tak psycholog alebo sexuolog.
Ale ako som ti povedal. Odrez si nohy a najde si inu uchylku. Nie? a mozno si najde inu babu potom ktovie
Ak si ich nebude umyvat tak ho to bude este viac lakat. napriklad ich umyt. Rob mu to aj ty. vrhni sa po nohach. ale hm. je to uchylka. Napriklad ... niekto sa rad len mazne a nic viac proste je to v nom. Moj brat ma napriklad tiez rad nohy. Sestere ich nuestale chyta a bozkava.
Skus sa s nim na niecom dohodnut. Spravit dake riesenie. napriklad, ze sa ich ani nedotkne. Ale rozchod koli noham hadam nepsravis.
Alebo nos stale panuchace a nedavaj si ich dole ked pojdes spat. mozno ho lakaju len odhalene nohy.
...bez ohladu na to, či su umyté neumyté, oholené neoholené, odhalené zahalené, v ponožkách či silónkach, stále sú stredobodom jeho pozornosti... niekedy normalne žiarlim!
Mam to kup si puta. a priputaj to a tak si mozes s nim robit co chces nie? i ked on sa dobre nevispi z rukamy priputanimi ale ty za to nemozes, tebe sa to tak paci vyskusaj to. Ale nevrav mu kto ti ti poradil
Tikalok diky, rozmyslas podobne ako ja... nejak s tym zijem, ale niekedy mi to vie riadne pokazit naladu. Ja sa obavam, aby sa to casom nezhorislo, ze bude este uchylnejsi...
Akoze ja sa snazim to respektovat, ale niekedy to je moc... ale ty si to vies asi len velmi tazko predstavit... treba zazit (aj ked to nikomu neprajem)
a nie je nejaka moznost, ako spojit vase predstavy? ze ty mu dovolis to, po com tuzi on a on zas splni nejake tvoje nezvycajnejsie prianie - teda, ak nejake mas
nepríjemna situacia, skus si s nim vazne pohovorit a vysvtlit mu to ze ti to ide na nervy a ak to nepochopi tak potom s nim skonci, alebo ak ho mas tak rada tak s nim ostan aj ked vies ze sa to nezmeni(bozkávanie noh a spol)
Podla mna to treba len riešiť z rozumom, komunikovať a dohodnúť sa na niečom, pri čom on by bol vo svojom a ty by si sa nemusela cítiť blbo a žiarliť na svoje nohy .. a určite to nie je nič neobvyklé.. len sme na to menej zvyknutý..
akoze ja som nieco podobne tiez zazila ale nie az v takomto rozsahu a viem ake to je ked pozornost je stale niekde inde ako si my predstavujeme.
bud sa s nim o tom porozpravaj a urcite si nejake pravidla a vsyvetli mu ze ti niekedy vyslovene vadi ze mu ide len o nohy ak sa to tak da nazvat a ze aj ty potrebujes mat pocit ze si obdivana alebo sa s tym zmier. a ked nie tak ho nechaj tak.
k teme...ja neviem co by som robil ale ked uz ani rozpravanie nepomaha...musis ist na to stylom hate it or love it...bud si zvyknes ze sa ti viac pozera na nohy ako na oci a po chvili to zacne vzrusovat aj teba uvidis...alebo jednoducho das termin dokedy musi znormalniet a ked nesplni tak ho posles vies kam...
mna vzrusuje to iste..a ked su tie nohy krasne opalene,nechiky upravene..namalovane...tenucka retiazka na clenku...oooch bosse..... proste nemozem za to..je to uchylka...
Moj chalan je zase dosť zavisli od mojho zadku hocičo si oblečem bud ma musí zan chytiť alebo hladkať alebo newem čo a to aj pri sexe ale už som si na to zvikla
Ziarlit na svoje nohy? No podla mna je chyba skor v tebe - ako sa na da ziarlit na nieco co je sucastou teba, co si vlastne ty. Tvoje nohy rovnako ako vlasy, ruky, nechty,.. su tvoje telo aka ty.
Vies co by si mala spravit? Oholit si nohy, naolejovat aby sa pekne leskli (ale nie moc lebo to hnusne chuti), obut si ichlicky a obliect sietkovane pancusky a tesit sa aky ma o teba partner zaujem! A modlit sa aby sa ti celuditida vyhybala
nestiham to vsetko citat no ale sranda celkom A ze sa stane uchylnejsi ked mu to dovolis? ja si skor myslim ze ked mu to zakazes tak to bude horsie. Ked mu to dovolis tak ho to moze az prestat bavit. Niekedy si clovek vymysli aj nejaku zdanlivo nedosiahnutelnu blbost a bojuje za nu len aby bojoval. A ked mu dovolis na plnej ciare vyhrat, mozno ho to prejde. offtopic - pozor davajte, tak to funguje niekedy aj vo vztahoch, nedavajte partnerom pocit ze vas maju uplne v hrsti, to je potom nuda. A este k teme, nohy - to je este celkom pekna uchylka Chapem to
Môj priateľ je tiež uchylny na nohy. Žiaľ nerobí to so mnou. Baby si hľadá na pokeci, platí im za to a potom sa s nimi hra. Stúpajú mu na guľky a ja som tá normalna a milá čo to donekonečna rešpektuje. Je mi z toho zle.
Ano presne diktator1.Davam ti za pravdu.Ja milujem tiez chodidla a prsty na nohach.No ale musím povedat,ze najviac ma vzrusuju nohy v silonkach.Je to dobry pocit vzrusujuci.Mnam nohy v silonkach a najmä v hnedych klasickych.Lízal by som cele dni prsty a chodidla.Je to vo mne bohuzial.
je to uplne normalne,kazdy mame nieco aj ja som z noh rozpaleny a este ktomu ked ma zena silonky...samozrejme nech to nieje prehnane pretoze to v sexe moze skodit a chlap by mal byt ten ktory riadne spravy svoju zenu a potom by nesomrala ze ma uchylku
Dá sa to odnaučiť no len sa sním porozprávaj nevšímaj si tíchto kokotov čo tu pičujú že sa to nedá všetko sa dá len to musíš chcieť ,,,takže ked budete obaja doma napr. pri obede a len tak si sadnite a začnite sa rozprávať aaaa až keť prídete ku sexu tak mu povedz aby s tým seknul
no nieže úplne nech ti to nerobí furt ........... niekedy vieš nasral by sa ,,no viacej ti už nemám čo poradiť idem na call of duty 6
Je to stará téma ale niečo o tom viem. Tiež mám rád nohy v silonkach už asi od 6-rokov.( mám 28) Neskor keď som zistil že ma sexualne vzrušujú snažil som sa to potlačovať, ale nejde to. Homosexuala tiež nevyliečiš. Neberiem to ako úchylku! Niekto má rád prsia, niekto zadky, niekto nohy. Dokážem mať sex aj bez toho ale s tým je to pre mňa vzrušujúcejšie. A nie každé dievča je také tolerantné ako ty takže si ťa bude oveľa viac vážiť a nebude vyhľadávať iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a to sa neda odnaucit
radsej sa s tym nauc zit
Odrez si nohy
nema tu niekto s tym skusenosti?
Ale ako som ti povedal. Odrez si nohy a najde si inu uchylku. Nie? a mozno si najde inu babu potom ktovie
Ale to s tou fajkou sa aj ja tesim...
Lenze on to fakt prehana... napr. lezim na gauci a on ked aj 100 krat okolo mna prejde, stale mi musi chytit/pobozkat tu nohu...
Pridem za nim v sexi pradle a on? Vrhne sa mi na nohy... to vie cloveka rozhodit
Skus sa s nim na niecom dohodnut. Spravit dake riesenie. napriklad, ze sa ich ani nedotkne. Ale rozchod koli noham hadam nepsravis.
Alebo nos stale panuchace a nedavaj si ich dole ked pojdes spat. mozno ho lakaju len odhalene nohy.
Ale diky za rady... ste super
Kasko neboj, poslem ho za tebou
Akoze ja sa snazim to respektovat, ale niekedy to je moc... ale ty si to vies asi len velmi tazko predstavit... treba zazit (aj ked to nikomu neprajem)
bud sa s nim o tom porozpravaj a urcite si nejake pravidla a vsyvetli mu ze ti niekedy vyslovene vadi ze mu ide len o nohy ak sa to tak da nazvat a ze aj ty potrebujes mat pocit ze si obdivana alebo sa s tym zmier. a ked nie tak ho nechaj tak.
amen
budem to musiet nejak riesit
k teme...ja neviem co by som robil ale ked uz ani rozpravanie nepomaha...musis ist na to stylom hate it or love it...bud si zvyknes ze sa ti viac pozera na nohy ako na oci a po chvili to zacne vzrusovat aj teba uvidis...alebo jednoducho das termin dokedy musi znormalniet a ked nesplni tak ho posles vies kam...
...ludia dala som mu citat tuto diskusiu a verte ci nie, zobral to v pohode. Priznal, ze je taky a nemoze za to.
Potom sme sa o tom porozpravali a dohodli sme sa, ze do urcitej miery mu to budem tolerovat... a on sa bude krotit.
A este nieco...
Chcem sa vsetkym, ktori sa tu snazili seriozne mi pomoct, strasne podakovat, dakujeeeem.
Vies co by si mala spravit? Oholit si nohy, naolejovat aby sa pekne leskli (ale nie moc lebo to hnusne chuti), obut si ichlicky a obliect sietkovane pancusky a tesit sa aky ma o teba partner zaujem! A modlit sa aby sa ti celuditida vyhybala
no nieže úplne nech ti to nerobí furt ........... niekedy vieš nasral by sa ,,no viacej ti už nemám čo poradiť idem na call of duty 6