Čús,
zaujíma ma, ako postupovať pri strate malého aj veľkého techničáku. Auto je pojazdné, len som stratil techničák oba.
Dá sa to nejako riešiť?
Rady a pomoci
Nepochopim ako moze dakto stratit oba
.. ja ked som kupovala auto typek tiez mal strateny maly, len som pri prepise podpisala vyhlasenie, ze ho stratil a dali mi novy...
a ked nemas ani velky logicky si ho musis ist vybavit lebo nikto normalny ti to bez technicaku nekupi
@glamorous / Tak jasné, že si to musím vybaviť.. inač neprebehne predaj. Ale pri strate sa penalizuju nehorázne pokuty.
Ja som chcel vedieť, čí sa to nejak nedá vyriešiť iným spôsobom
Vydanie osvedčenia o evidencii časti I, ak nejde o úkon spoplatňovaný podľa inej položky sadzobníka, , vrátane doručenie osvedčenia o evidencii časť I na určenú adresu (napr. do miesta bydliska, zamestnania)
6 €
Vydanie osvedčenia o evidencii časti II, ak nejde o úkon spoplatňovaný podľa inej položky sadzobníka,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
.. ja ked som kupovala auto typek tiez mal strateny maly, len som pri prepise podpisala vyhlasenie, ze ho stratil a dali mi novy...
a ked nemas ani velky logicky si ho musis ist vybavit lebo nikto normalny ti to bez technicaku nekupi
Ja som chcel vedieť, čí sa to nejak nedá vyriešiť iným spôsobom
Vydanie osvedčenia o evidencii časti I, ak nejde o úkon spoplatňovaný podľa inej položky sadzobníka, , vrátane doručenie osvedčenia o evidencii časť I na určenú adresu (napr. do miesta bydliska, zamestnania)
6 €
Vydanie osvedčenia o evidencii časti II, ak nejde o úkon spoplatňovaný podľa inej položky sadzobníka,
6 €
Takze by Ta to malo stat az 12 eur.
Ale ako vidím, každý to chápe ináč.