vzdy sa zalubim do nespravneho chalana... ako to? na mojom blogu som napisala o chalanovi z cirkusu.. je to pre mna vynimocny clovek!! welmi sa mi zalubil.. no dva dni na to odisiel a viac som ho newidela.. vtedy som myslela že ho nikdy neuwidm.. a ne
tak vidim, z enie som jedina s tymto problemom.....vzdy ale vzdy v tom je nieco co tomu brani...boze ked to takto pojde dalej, mozno si najdem niekoho v klube seniorov
Hm, holka, skus zit v realnom svete a neplac za cirkusatanmi, je dost mozne ze taku znamost ma v kazdom meste, do ktoreho pride, takze velmi by som sa nanho citovo neviazal...
hmm.. lenze ja wem že ho mam rada!!!!!!!!!! a to že newem pisat? hmm.. k tomu sa newyjadrujem.. ty potom asi citat neweš.. tebe nikedy nepreskocilo pismenko ale thak... a thak jak ja pisem thak to nereš,ok? ale neee ja ho vasne mam rada!!! aaa.. keby u vas bol cirkus wiliams,dajte mi wedet...daaakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
potom mu mozes poslat zalubeny list s adresou: Pre Princa z Cirkusu
Do PS napis: To som ja, no predsa ta, co o tebe pisala blog...Nepamatas sa?
a ak to neuspeje...
teraz vazne...wtf?
taki z humberta taki čech zlaty jeežiš taki mili