Ale kua, nejaká blbá otázka, či odpovede Tak keď stráviť noc, tak logicky do rána, nie? Tak potom neviem ako to bolo myslené a ak nejak inak, tak potom by som hlasoval za tretiu možnosť
Po tom, ako budeme maľovať tie steny až do noci, tak odídem s tým, že tú výpomoc mi niekedy niečím vynahradí. Ale ešte predtým sa umyjem od farby a prezlečiem z monteriek (síce žiadne nemám, ale ak budem niekedy maľovať, isto si zoženiem!) a až potom pôjdem
ja som ten typ co nemusi spolocne ranajky, pri ktorych je potrebne udrziavat aku taku zmysluplnu konverzaciu... ale pri terajsom priatelovi to uz nie je az taky problem...
@kemuro som vedel, ze sme dobre predpokladali, essentials, ano esencialne ! ja sa priklanam k tym monterkam ( musia byt manchestrove ), tie leginy jej neverim, aj ked ju nepoznam !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@kemuro aby nedošlo k šíreniu dezinformácií:
@n0win0u samozrejme, že sú menčestrové! nie je predsa tak bežná, že by mala úchylku na legínsy!