Stredoškoláčky dobiehajú v pití alkoholu a fajčení chlapcov
Počet fajčiacich tínedžerov na Slovensku mierne klesá, problémy s cigaretami majú viac dievčatá ako chlapci. Aj napriek tomu, mladí ľudia, ktorí fajčia, siahajú po cigarete častejšie a viac. Vyplýva to z výsledkov Európskeho školského prieskumu o tabaku,
Ludia vsimnite si ten nadpis presne tak je aj na aktualitach ze "Stredoškoláčky dobiehajú v pití alkoholu a fajčení chlapcov" aspon keby ciarku daju pred fajceni chlapcov
ja nefajčím vôbec...... a ani nechcem a nebudem.......no a ten alkohol......... dnešná mládež nemá čo robiť napr. po škole..... čo spraví? kúpi si fľašu......... proste študenti nemajú žiadne koníčky záujmy nič.... jedine tak sedieť za pc....... piť a fajčiť..... ja prídem na dáku disku je tam nuda .....čo spravím?? idem na pohárik....... inak sa neviem odreagovať......ale toto je len môj názor a niesú všetci rovnaký
čím viac čítam ten nadpis,tým viac mi dochádza o čom ten nadpis je kua..
"Stredoškoláčky dobiehajú v pití alkoholu a fajčení chlapcov"..
nebude to v tom,že dobiehajú v pití alkoholu a fajčení(nie cigariet,.. chlapcov?? lôl..ja neviem prečo ale furt mi to teraz tak divne nabieha namiesto tých fajčení cigariet,tak fajčenie chalanov
našťastie iba jedna kamarátka je fajčiarka,takže s tým smradom som minimálne v styku...myslím že pijem tak priemerne, oproti vačšine kamarátov trošku menej
no ano fajcim nie kazdy den a maximalne 5 denne a inak fajcim vodnu fajku v cajovni a pijem asi taq raz do tyzdna niekedy do dvoch dobre priznavam su to piatky akludne ma mozete priradit k trapnej mladezi ktora nema v piatok vecer nic ine na praci je mi to jedno.....a nemyslim si ze pijem vacej ako chalani s ktorymi behavame von lebo oni znesu omnoho vacej
fajcim obcas pijem tiez obcas mozno tak raz, dvakrat za dva tyzdne ale chalanov(aspon tych co s nimi chodim von)urcite nedobieham..ti toho znesu tolko ze keby som to vypila ja tak som otravena alkoholom...myslim si ze celkovo chalani znesu viac chlastu ako baby..samozrejme ak neratame babu ktora pije 2roky a chalana co sa ide ozrat prvy krat
@zuzanne112 to že ty nie si svätá neznamená že neexistujú ľudia ktorí alkoholu a cigaretám neholdujú, preto to spomínané "podľa seba súdim teba" ako reakcia na tvoje "no jasné"
@fialkasirotkova aj tak,keď jeden niečo povie hneď ostatní sa musia po ňom opičiť,čiže aj z týchto komentov mi to tak pripadá..že keď niekto vyjde z davu tak už je úplný outsider a neviem čo..hm,ale už to nechaj radšej tak..je to jedno,ja mám názor na to takýto a bodka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
"Stredoškoláčky dobiehajú v pití alkoholu a fajčení chlapcov"..
nebude to v tom,že dobiehajú v pití alkoholu a fajčení(nie cigariet,.. chlapcov?? lôl..ja neviem prečo ale furt mi to teraz tak divne nabieha namiesto tých fajčení cigariet,tak fajčenie chalanov
ja sa pridávam k nefajčiarom a k tým spomínaným 6%
@fialkasirotkova hm,ale ja sa tu nehrám na svätú,takže moc mi ten výrok z tvojho komentu na ten môj komentár nesedí