cez prazdniny idem organizovat street race & tuning party akciu, uzavreta cesta, profi jazdci a silne auta, a robim si prieskum kolko ludi by malo asi zaujem na take nieco prist ako ucastnik (pretekar) a kolko sa len pozriet.. mesto zatial vybrate, al
neviem co cakas, z birdzu ti moc ludi nepride. to jak keby som isiel organizovat zabijacku medzi veganmi. ale tak gl, tieto tuning akcie su vacsinou uplne pod urovnou
@barky nie nic take tam nebude, proste sa len stretnu ludia co maju radi auta a zasutazia si v dragu..
@majo ja viem, ale vsetko zalezi len od ludi ktory tam pridu a ktory to organizuju.. tato akcia bude organizovana v spolupraci s petrolheads.sk, takze ziadny dedinsky suflikanti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@majo ja viem, ale vsetko zalezi len od ludi ktory tam pridu a ktory to organizuju.. tato akcia bude organizovana v spolupraci s petrolheads.sk, takze ziadny dedinsky suflikanti