Dávno dávno som sa zvykla, no zistila som, že to neprináša nič dobré, čiže aj keď s nikým nemám zlý vzťah alebo by sme sa rozišli nejak v zlom, určite by som sa nechcela stretnúť.
Zvykla som sa stretávať, samozrejme, kým som mala niekoho nového, potom už nie. No a vlastne, keď som už toho nového nemala, potom o5, prečo nie. Ale jasné, že s ktorým ako.
ja osobne som chcel, ona tiež ale časom stratila (evidetne) záujem, alebo sa len tvárila że chce a ja sa vnucovať nebudem, navrhol som to par krát, napísal jej a ona nič ... a vlastne už by som ani nechcel, ani ju už nekontaktujem
... ale s ostatnými ,,známosťami,, som ako tak v kontakte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V sucasnosti by som nesla ani keby mal niekto zaujem niekam ist, a uz vobec by som taketo stretnutia sama neorganizovala ?
Ale ako nevidim v tom nejaky zasadny problem, ale vadilo by mi, keby sa moj partner stretaval s byvalymi, takze logicky nic take nerobim ani ja.
S dvomi sa stretávam pravidelne, často
S ostatnými tak raz za rok cca, lebo sú ďaleko..ale občas si napíšeme
Máme sa radi
... ale s ostatnými ,,známosťami,, som ako tak v kontakte