na podnet @mm47 som sa rozhodla zalozit forum... Na zajtra (5.7.) planujeme vyrazit na zlate piesky. Ak sa chete niekto pridat ku mne @heatrow -ovi a vyssie spomenutemu, stretavame sa o 15:30 na hlavnej stanici, odkial sa presunieme na Zlate Pridajte s
Sám sa čudujem že to pre mňa teraz znie lákavo... Asi umieram Ale nie, asi neprídem. Konečne mám jeden deň voľno a keby mám zabiť 2 a pol hodiny ho vlaku tak by ma drblo
Do BA to mám vyše 200 km + na kúpalisko nechodím, len ku sestre, ktorá má bazén + zajtra je síce sviatok, ale velice vážená spoločnosť Yura Eltec Corporation pracuje aj cez sviatok
(ale taktiež ďakujem v zátvorke za to, že si na mňa niekto spomenul )
@lesush toto ma pobavilo. na kupko sa ma snažia dostať kamaráti, kt poznám pekne dlho a márne, takže pochybujem, že by som šla ale vďaka za pozvanie, okrem toho, večer musím ísť do roboty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@magic55 som v pohode sry, ze ma viaceri nnapadli
Aargh,sa sťažujte že ste nepopulár keď si sem nehodíte ľudí !!
A k téme, skor asi nepridem (akl som už písala na statuse)
(i keď ma potešilo, že si dakto spomenul na mňa
@mielikki na teba si nespomenúť by bol hriech,tx korzetovka
Do BA to mám vyše 200 km + na kúpalisko nechodím, len ku sestre, ktorá má bazén + zajtra je síce sviatok, ale velice vážená spoločnosť Yura Eltec Corporation pracuje aj cez sviatok
(ale taktiež ďakujem v zátvorke za to, že si na mňa niekto spomenul )
Ale budem na vas mysliet
takze ty sa rozumies do kablovych zvazkov v autach, dobre vediet
ja nemôžem zajtra
ale budúci týždeň môžeme
beriem
@pumaamravec ale ty by si mohla
@nietimekki dojdii!