@vladic da sa tam robit viac veci ako trcat doma no napriklad ist si niekam sadnut, alebo do parku no vela veci, tam sa dohodneme, aby to kazdemu vyhovolavalo
@natashatko - zorganizujeme stretko, zatiaľ čo ty nepohneš ani prstom, a my sme vraj trápni, tak ja ti niečo poviem dievča ... v Trnave je to preto lebo ak by bolo v BA prišli by tam ľudia len z BA a okolia, ak by bolo len v NR tak by prišli ľudia len z okolia NR no keďže bude v TT je tam oveľa väčšia šanca že prídu ľudia aj z BA aj z NR a aj z okolia TT, ak sa naše očakávania nesplnia tak sa poučíme a viac takéto stretko nezorganizujeme, chapenzí ?
@nikeboy - prečo by si v 16tich nezorganizoval stretko ? my keď sme sa s @pumaamravec dohodli že spravíme stretko tak som mal len 16 som novopečený 17tnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@3 a kde inde ?
Ale ked chces prid Rozmyslam ze pojdem do BA pre tych ktori by chceli ist na toto stretko a potom by sme isli rychlikom do TT za polhodinu si tam
dcérenka v trnave pred vlakovou hore alebo dole?
@vladic da sa tam robit viac veci ako trcat doma no napriklad ist si niekam sadnut, alebo do parku no vela veci, tam sa dohodneme, aby to kazdemu vyhovolavalo
@feerinko bude mat urcite radost ked dojdem (ale vidim to na anketu )
@46 minuli rok