@morbidustechnikus Niee, ja som myslel ako na iný dátum Lebo myslím, takto že hneď zajtra je to moc narýchlo A ešte k tomu v zime, keď je dosť ľudí chorých
@Demola to čo sa robí je opradené tajomstvom, ktoré poznajú len zúčastnený, no dá sa zhrnúť do bodov: Stretnutie, zoznámenie, výber krčmy, diskusia pri nápoji.... a tak
@Freedomko absolútne netuším čo je "IT CROWD" nevadí, no a náhodou na poslednom stretku sa všetci bavili na @frez -ových hláškach hmm ktovie prečo bol taký zábavný....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@morbidustechnikus Niee, ja som myslel ako na iný dátum Lebo myslím, takto že hneď zajtra je to moc narýchlo A ešte k tomu v zime, keď je dosť ľudí chorých
potom chcem v idiet zoznam ludi a fotky pripadne video aby som sa zasmial a hlasky ( ak ma nietk otake ako frez s gothom tak amen tma )
IT crowd odporúčam kuknúť trebárs na fotelka.com v sekcii seriály
A prijal by som uz aj nejakú tú ts, ze kto tam bude
Zloženie: Inkheart, Morbík, Sarah_whiteflower.
Podnik: Kaviareň
To čo bolo, ďakujem - dokázali ste prvotriednu flexibilitu, to čo nebolo nech závidí, jój dobre bolo.