raz som si tu s ním písala ...a nejako sme prišli na to, že začal chodiť na tú školu, z ktorej som ja v tom istom roku odišla ... keď som potom išla von s bývalými spolužiakmi, išiel aj on.. tak nejak sme sa stretli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
veľa. a keby len stretla
tusim dokonca osobne ich poznam viac nez ich registrujem na portali
majo, hangtime11, mayo, chevro, kachie, n0win0u, mezomus, gothicpoethic, midnight, mrcionka, kolini, antifunebracka, junkychess, astaroth27, smajlgirl, heatrow, mielikki, soraya, thatzooey, ink, popolcek a kokinka 22 ak dobre rátam, ja si to zapisujem, nemám takú dobrú pamäť xD
A inak 3...
ale ľúbim len zopár
@greyness mňa?
(nechce sa mi veriť, že až toľko a to je možné, že som na niekoho zabudla)
a potom som sa stretla raz so @smichi - m keď za mnou prišiel do nemocnice
a potom s ostatnými sa snažím už dlho stretnúť,no nejako sa to nikdy nepodarí
veď s tebou som bola ešte len chvílenočku
okrem toho pár takých, ktorých som poznal už predtým
a ešte niekoľko takých, ktorých som len videl a netrhal som sa prihovoriť sa im.
videla som ich nespočetne veľa oni o tom ani nevedeli niektorí
inac zatial 0 (ach)
kedysi som bola aktívna a milá
a naposledy som stretla @h8u to som bola opitá a smiešna
ale našla som tu aj ľudí, ktorých poznám v reáli a potom som objavila na B...takže, taký mix
ja mám ľudí rada
@p0n0sk4 ja sa ratam za 40
raz som si tu s ním písala ...a nejako sme prišli na to, že začal chodiť na tú školu, z ktorej som ja v tom istom roku odišla ... keď som potom išla von s bývalými spolužiakmi, išiel aj on.. tak nejak sme sa stretli