Dievčatá, čo by ste si obliekli na stretnutie s bývalým? Nechcem rady ako - v čom sa cítiš pohodlne, v obľúbenom oblečení. Mám plnú skriňu oblečenia, ktoré mám rada a cítim sa v ňom pohodlne, ale fakt neviem, čo z toho je najvhodnejšie. Sukňa? Šaty? Kraťa
urcite si vies rozumne urcit co vyzera rajcovne (minisukna, vyzyvavy vystrih) a co tak bezne normalne ... na to naozaj staci kusok uvazovania ... nevnimame oblecenie nejak superspecialne, ze teraz, ked si das cerveny sveter, tak si budem mysliet, ze chces sex a potom mi upratat izbu
to závisí jedine na tom kto sa s kým rozišiel.. ak ty tak ho neproovokuj a obleč sa normálne bez výstrihu a výrazneho mejkapu.. a ak on s tebou let´s show that motherfucker, who´s mommy
@mojenovelepsieja keby si ho nechcela tak sa s nim uz viac nestretnes a prerusis s nim vsetky kontakty a uz mu nikdy nezavolas ani nedvihnes telefon. vymazes si ho zo ,Skype aj FB a neodpisujes na SMSky. ja som to tak robieval.
každá osoba by mala mať nárok sa obliecť alebo neobliecť akokoľvek bez toho, aby si to nejaký chmuľo spájal s výzvou alebo nebodaj pozvánkou. nutkania a pohnútky sú ovládateľné.
Toto ma vie stale tak pobavit ja by som povedala, ze slecna ma este porozchodovy syndrom typu "aha aka som pekna, vidis ty kkt o co si pisiel" ja by som si dala saty
@bentley ja mám s bývalými dobre vzťahy, nie je dobre páliť mosty. Človek nikdy nevie, koho bude ešte v živote potrebovať. Správanie, ktoré si opísal je veľmi nezrelé.
@mightysheep práveže ho nechcem a nechcem mu dávať nádeje.
@mysterygirl mýliš sa, on vie o čo prišiel a ja mu to nechcem ešte viac dokazovať, preto neviem čo si obliecť. Šaty sú krásne, ale presne nechcem aby si myslel, že som sa vystrojila výnimočne práve pre neho
@18 z takýchto rečí: "Človek nikdy nevie, koho bude ešte v živote potrebovať." mi je vždy nagrc. úplne jako "bavím sa s ľuďmi vlastne len preto, že od nich niečo potrebujem alebo budem potrebovať" aaaaaaargh.
ˇja sa bavím s ľuďmi, lebo ich mám fakt rada a rada s nimi som a som rada, že sú radi a teraz sa cítim jak z inej planéty.
ak by som ho nechcela, tak by mi bolo srdecne jedno co mam oblecene... zrejme by som sa obliekla tak ako kazdy iny bezny den (rifle a nejake tricko/kosela)
@mojenovelepsieja No tak sa oblec jak ked vecer na gauci chrumes jahody s cukrom a pozeras burlive vino. Nesnaz sa vyzerat vynimocne- hod na seba cokolvek len aby si nebola hola a utekaj.
Ja by som sa neobliekala okato vyzyvavo , skor by som si dala na tvojom mieste nejake fakt dobre rifle obtiahnute, v ktorych by si mala dobru prdel , nie lacne od cinana ani z teranovy lebo tie vyzeraju uplne zle , do toho obtiahnute klasicke tielko s vystrihom biele , a lodičky take otvorene volake , hodinky , rozpustene vlasiska, dobry makeup dobra vonavka nova ktoru nepozna , by som nahodila hned uškrn že kukaj o čo si došeu
@mojenovelepsieja nezrele je vracat sa do minulosti nedokazat sa odputat od milovanej osoby a skodit tak sam sebe. Na svete je 3,5 miliard zien tak naco venovat cas tej ktora si to nezasluzi? ked som bol este mlady a sprosty tak som sa snazil rozist v dobrom, ale potom som zistil ze najlepsie je drzat sa principu 1x a dost! spalit most a hotovo! ak vo vztahu nieco nefungovalo tak to uz nebude fungovat nikdy a kamarati z nas ajtak nebudu.
Tak potom nechapem o co ti ide a naco zakladas take forum, si mozes zobrat aj otrhane stare rifle ked ti to je jedno, ale zjavne nie je. Saty su podla mna uplne v phode, nemusis si brat predsa ziadne plesove ani minisaty ani s obrovskym vystrihom. Ach kedy zeny pochopia ze vyzeraju ovela krajsie v satach ako rifliach
@bentley toto ani nebol nejaký poriadny vzťah a ak Ti mám pravdu povedať, ja po tom stretnutí ani príliš netúžim a odkladám to už pomaly rok, ale už mi je to hlúpe to odložiť zase. Nebola to žiadna veľká láska. Je to možno divné, ale mňa moji bývalí pravidelne vyhľadávajú a chcú stretnutie.
@grietusha skôr sa len snažím si nerobiť z ľudí nepriateľov, lebo svet je malý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Krátke šaty, lodičky, krásny dekolt.
Ani púzdrová sukňa a blúzka by nebola na zahodenie.
ňah!
@mightysheep práveže ho nechcem a nechcem mu dávať nádeje.
@mysterygirl mýliš sa, on vie o čo prišiel a ja mu to nechcem ešte viac dokazovať, preto neviem čo si obliecť. Šaty sú krásne, ale presne nechcem aby si myslel, že som sa vystrojila výnimočne práve pre neho
ˇja sa bavím s ľuďmi, lebo ich mám fakt rada a rada s nimi som a som rada, že sú radi a teraz sa cítim jak z inej planéty.
prosím? ... no to mi stačí
@bentley toto ani nebol nejaký poriadny vzťah a ak Ti mám pravdu povedať, ja po tom stretnutí ani príliš netúžim a odkladám to už pomaly rok, ale už mi je to hlúpe to odložiť zase. Nebola to žiadna veľká láska. Je to možno divné, ale mňa moji bývalí pravidelne vyhľadávajú a chcú stretnutie.
@grietusha skôr sa len snažím si nerobiť z ľudí nepriateľov, lebo svet je malý.
@zajacik26 neviem či v tomto počasí sú rifle to pravé.