Ahojte,
viem, že táto téma je už veľmi otrepaná a bola tu už viackrát spomínaná. Potrebovala by som strojček na horné zuby. Som si vedomá, že si ho budem musieť platiť sama, keďže už mám 22. Neviete náhodou ako sa pohybujú ceny v Nitre alebo v okolí za st
ak myslis trvaly tak ja som platila za dolny aj horny spolu 500€ alebo ak si povies ze chces tie kovove picoviny u pouzite vydezinfikovane tak polku z toho plus kazde 3 mesiace som platila za vymenu dratu a gumiciek 70€
@ominousroar no to kiežby, ženy ma furt naháňajú nie a nie sa ich zbaviť strašné dačo človek sa prezlečie ešte aj za žobráka ani vtedy od nich nemá pokoj
Mne by tiež trebalo na spodné zuby bo sa mi krivia ale ešte nemam zuby múdrosti a keby mi da strojček musel by mi ťahať zuby zdrave dole aby sa urobil priestor tak ja džubem na to.. ako krive nemam nejak katastrofalne ale do reklamy na zubnú pastu by ma nevzali..
@yoshtixiang lebo som to nemala až také zlé, resp. horné zuby takmer rovné , len spodné mi posunuli dva zuby mudrosti, ktoré mi museli vybrať. až teraz možem si dať strojček, no takže tak...áno áno horibilná suma tieto zuby...
@kittan to je pravda, nosila som strojček cca dva roky, no ako mi ho dali dole, tak neviem po akej dlhej dobe, mi vyrástli 8mičky a celé sa mi pokrivili naspäť, takže ak mám odporúčať, je blbosť si dávať strojček pred 18kou(jedine ak by ti osmičky narástli skôr a stihli ti ich do toho strojčeka vytrhnúť) .. pretože u mňa to bola úplne zbytočná investícia, kedže ich mám také isté ako predtým, teraz mi už vytrhli na jednej strane osmičky, ešte musia na druhej a až tak si môžem dať znova strojček... ale sú vraj aj prípady, ktorí majú osmičky správne posadené, rovno, čiže to nenarušuje rovnosť ostatných zubov, ale to samozrejme človek dopredu nemôže vedieť, či ich bude mať rovno posadené, preto je lepšie so strojčekom počkať(podľa mňa) ako si ho potom dávať znova... zbytočne vyhodené peniaze a aj zbytočná bolesť navyše... a mňa vyšiel na spodné a horné dokopy za tie 2 roky možno fakt aj do tých 1000-2000 eur... ono samotný strojček stojí od 100-200, ale veľa stoja aj tie kontroly, u mňa stála každá kontrola cca 9 eur a pri výmene gumičiek 14 cca, to sa ti dosť nazbiera za tie dva roky, väčšinou sa aj nosí rok alebo dva...ak ich nemáš nejak veľmi drasticky skrivené
ja som v trnave platila 1200 ale kusok mi este platila poistovna lebo som to stihla tesne pred 18. plus kontroly kefky dentalna hygiena blbosit. no bude to dost, treba s tmy ratat
@mefistofel ani mne nerobili strojcek v ba ale bez poistovne je to draha zalezitost. ja som mala s poistovnou a aj tak to bolo strasne drahe. urcite to neskonci pri 200 eurach za aplikaciu, kuk tuto komenty vyssie
@mefistofel ?... 100€ nezaplatíš ani keď máš pod 18 ! .... Strojčeky stoja po 18,určite nad 1000€ a za rôzne hygienické a dentálne prípravky (alebo ako to nazvať) ťa to tiež určite výjde draho
pre pána kráľa 1200 eur dať za strojček však za to by sa mohol každý deň po štyri roky opiť z ovocného vína!!! samozrejme keby som pil ... za takú blobosť dať toľko peňazí ufff
@vrabcek129@hoperpohroma teraz som sa pytal, a cena zaleži od toho kolko zubov sa bude natahovať a kolko ich bude len držať v tom strojčeku. A cena sa pohybude od 200€ a viac.
Hovorím to zaleži od toho kde si to človek robi... tam kde jedno vrtanie zubu a biela plomba stoji 150€ a viac tak tam urcite strojcek bude stať 1000€...
mne robili zub a bielu plombu za 10€
Ľudia, ďakujem za odpovede Z horného zuboradia potrebujem vyrovnať 2 max 3 zuby to je všetko. Zájdem sa opýtať na tie Parovce osobne, len som chcela vedieť približne cenu, samozrejme som rátala s vysokou sumou.
ja som mala 17 a chcela som si dat strojcek lebo mam horne zuby krive..bola som informovana ze budem platit u nas v Martine okolo 1500 e..suhlasila som, bola som na odtlackoch..vsetko, a potom mi oznamila ze mi musi vytrhnut 2 zuby v predu..neviem presne ktore, tak to som uz nesuhlasila, lebo by som musela cakat dokym by sa mi to zahojilo a chodievala by som polroka - rok strbava? Nemám to moc krive..a tak som si to rozmyslela
Ahoj, ja som z NR a mam zubarku s Paroviec. Nevedela by si mi poradit aky zubar resp technik by bol dobry. Mam po 18, takmer 19r. a chcem si dat strojcek na horne zuboradie. Diky @tina241
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a vsak nedavno mi tam vrtal jeden zub a biela plomba ma stala 10€, neviem či je to vela alebo malo. skus porovnať u vas zubarov.
stovky eur. dokopy by som povedala, ze do 2000 sa zmestis.
za tú sumu by som vykúpil kabelky z celej Miletičky
Hovorím to zaleži od toho kde si to človek robi... tam kde jedno vrtanie zubu a biela plomba stoji 150€ a viac tak tam urcite strojcek bude stať 1000€...
mne robili zub a bielu plombu za 10€