Ahojte. Má niekto skúsenosti so zátkami pri spaní? Ktoré sú najlepšie? Mala som penové-ale pravdu povediac počula som aj šuchot vedľa mňa. (v lekárni mali len penové a do pracovných odevov som nenakukla)
@corvuscorax ono tie penové fungujú super, len ich treba najprv medzi prstami rolovaním stlačiť a tak strčiť do ucháča. zaručujem ti že nebudeš počuť nič.
@odhalenybulhar tie som mala a počula som... potrebujem úplný kľud aby som zaspala, vadia mi aj bežné zvuky v byte (napr. chladnička vo vedlajšej miestnosti, keď má niekto zapnutý pc a píše ...)
@eraser mne vadí všetko a mám problém spať napr.aj keď vedľa mňa niekto spí (len spí-nechrápe, keď nebodaj chrápe a funí, tak ma ide uchytiť od zúfalstva)
@corvuscorax tiež som na takéto okolnosti citlivý, ale zašpuntovanie uší nie je riešenie... keď už nie preto, že je prinajmenšom neprirodzené to mať každú noc vrazené v ušiach, tak kvôli tomu, že diskomfort zo špuntov u mňa spoľahlivo prebije ten akustický...
@eraser lenže ja si dávam aj tabletku na spanie a na zaspanie potrebujem úplné ticho, takže spávam sama... a nemyslím, že lieky na spanie sú to pravé...lebo ja nemám problém spať keď nič nepočujem
skúsim teda nejaké silikónové , podobné čo si poslal link mávajú aj v obchode s pracovnými odevmi čo som pozerala na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
netlačia a fakt nepočul som nič
ale nedokážem si predstaviť jediný prípad, kedy by som ich fakt seriózne potreboval aj pri spánku - a to bývam na intráku !
skúsim teda nejaké silikónové , podobné čo si poslal link mávajú aj v obchode s pracovnými odevmi čo som pozerala na nete