Obliekam sa sama. Radšej keby to robil niekto iný. Nemám vkus a nosím to, čo mi je pohodlné. Väčšinou ma to zväčšuje o zopár veľkostí, čo už aj teraz nie je terno, ale je mi to jedno. Je to pohodlné a lacné? Beriem. Tepláky a crocsy sú môj život.
Ja sa obliekam podľa toho čo peňaženka prinesie. A že to nie je nič moc. Ale aj z mála sa dá vykúzliť niečo, čo nevyzerá úplne shitne a lúzersky a byť pri tom aj trendy.
Mám 3 štýly, a síce do práce jednoduché a praktické oblečenie, potom von napr. do lesa niečo športovejšie a večer si sadnúť, tak niečo elegantnejšie. Nemám rád nápisy, nášivky, krikľavé farby, roztrhané nohavice, úzke oblečenie.
Mamka ma už dávno neoblieka , skôr ja obliekam ju.
Ja som skor za taký elegantnejší/źenskejší/dievčenskejší štýl. V lete mám straašne rada šaty a sandále, popr. nejakú blúzku s krátkym rukávom a sukňu. Na jeseň sa vyžívam v kabátoch, v zime nosím svetre a väčšinou čierne/tmavomodré rifle. Doma nosím obvykle pyžamo, keď nááááhoou nenosím pyžamo, tak väčšinou xxl tričká a legíny
Často v čiernom celý zahaleny....potom maskáčoch a nato cierne tričko a mikiny často iba cierne.....teraz to asi budem trošku obmieňať kúpim si nejaké 2 3ri mikiny každej inej farby...hlavne chcem ísť do sivej zelenej a cervenej...možno fialovej uvidím ale asi nie ...pár tričiek asi bielych aaa.....asi ostanem pri maskáčoch alebo čiernych alebo zelených joggersoch alebo nohaviciach uvidím tenisky som nosil vlete teraz skate číňany
Mám 2 "štýly", ktoré striedam podľa toho kam idem, čo idem robiť a podobne. Jeden elegantný a druhý metalový. Aj keď do toho elegantného vždy primiešam niečo neortodoxné, napr. vždy mám v zadnom vrecku nohavíc visiacu šatku (zlozvyk z čias, keď som ešte hrával v kapele)
Ja to volam cigansky styl.... Skimbinujem vsetky farby a vzory... A mam par ze slusnych veci. A milujem saty. Pancusky.. Aj v zime.. A botasky. Neznasam rifle. Nihavuce... Iba teplaky a leginymmm cize moj satnik su prevazne saty a sukne do prace... A na doma a von teplaky, sportive oblecene...
neutrálne farby, ľahko kombinovateľné, skôr do elegantného, dosť počúvam, že modest proste nie prvoplánovo vyzývavé to neznášam... a samozrejme materiál aby bol prírodný a kvalitný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mamka ma už dávno neoblieka , skôr ja obliekam ju.
Sem tam si oblečiem niečo iné, ale potom ma nespoznávajú ľudia
A pestré, svetlé farby. Žiadne čierne vkuse...
Mám rád také ležérne pohodlné oblečenie, svetríky, joggers, kabáty, vysoké čižmy
Teším sa z jesene!
A ešte sa mi veľmi do vkusu triafa Tigha
no proste na anjelika....