Su 13rocne dievcata a chlapci dost zodpovedne na veci spojene so sexom?
Dnes som citala diskusiu, ktora ma dost vystrasila. Skoro 14, ci 13 rocne dievca rozmyslalo nad tym, ci ma mat oralny sex a argumentovalo tym, ze doba ide dopredu. Netvrdim, ze ja som vo svojich 14 rokoch netusila, co je to sex,ale predsa len...Zda sa vam
hej, daktore baby priblizne v mojom veku su take ubohe...podla mna chcu nejako zaujat a nevedia ako, tak robia take vecci, ze piju, hulia, sexuju atd. nevyjadrujem sa...
Čo sa dá očakávať vo svete, kde sa v podstate celý život točí okolo sexu - diskusie, média...lenže rodičia deťom (malým deťom, je neskoro chytať sa výchovy už keď puberta štartuje) nevysvetlia, že sex treba brať nielen technicky a že v skorej puberte nie je prejavom dospelosti, ale nezodpovednosti, lebo pochybujem o spôsobilosti 13-14 ročných detí plne niesť dôsledky za svoje činy, ktorými môže byť výchova potomstva.
áno je to naozaj skoro a je jedno či ide doba dopredu, nejde dopredu až tak rýchlo aby 13,14 ročné deti boli natoľko PSYCHICKY vyspelé aby mohli sexovať...a ani veci s tým spojené....nvm si predstaviť ako to berie taká 13,14 ročná...ja som na to že by som xcela sex alebo niečo podobné ani len nepomyslela. Možno sa ožerú a potom im je všetko jedno, lebo podľa mňa vtedy baba nemôže chodiť s chalanom s ktorým by bola natolko dlho, natolko dobre ho poznala a milovala aby s ním robila také veci...(sú isto aj výnimky, ale aj tak! to je skoro! je plno krásnych vecí na svete, isto tam patrí aj sex ale v takom veku nie!)
to je môj názor, možno staródny alebo čo, ale podľa mna nie sprostý...
zalezi to len od jednotlivych dievcat,niektore zodpovedne su a niektore nie,netreba kazdeho hadzat hned do jedneho vreca! nie kazdy sa chce predvadzat,ked ma chut na to,nech sa paci...
Tak ja som sa bozkavala uz skorej,mala som 12.Ale bolo to hnusne, strasne vela slin a potom mi z nicoho nic strcil jazyk do ust, skoro som sa povracala.Dalsie tri roky som sa proste bozkavat odmietala... Prvu sexualnejsiu skusenost som mala v 16, bolo to u nas na schodoch a dotycny mi vosiel rukou pod tricko,skoro dostal facku,jak som sa zlakla
Ja som si tak v 13 myslela, ze v 15.ke je ten spravny cas. Chvalabohu ked som tu 15-ku dovrsila, bolo mi uz jasne ze to ten spravny cas nie je a este ani velmi dlho nebude.A k tomu ze dnes to uz riesia 13 rocne (doslova) deti: radsej neriesim, lebo ked si predstavim, ze o niekolko rokov by malo toto riesit moje 13 rocne dieta, tak mi beha mraz po chrbte..ale asi to bude vec vychovy..
som si isty a viem ze ani jedno z decak do 15 nieje dostatocne zodpovedne..mozno ma niekto ukamenujete ..prosim mam vas niekde ..toto je moj nazor ale ako som cital povyssie komenty tak v podstate s rovnakym zaverom ako ostatne
ja som zazil prvy bozk aj sex v 19...sex som mal aj za to aby sa mi raz nesmiali ze som este panic...v 17 som sa hanbil este aj toho aby si mi dievca sadlo na kolena...male kurvy boli aj budu len cim dalej ich pocet pribuda...a samozrejme ta ich uboha vlastnost jebat ked su ozrate...ved ked chcem jebat chcem si to uzit tak by som mal byt ja aj partnerka triezva...len nevyspeli ludia potrebuju pit aby mohli mat nezavazny sex
13 rocne dievcata su este deti...ani ja a to mam uz 18, si nepripadam prilis dospelo...v 13rokoch som sa nahanala s kamaratkou po sidlisku a ne pisala na net( kt.som mimochodom ani nemala ) veci tykajuce sa sexu...proste si myslim, ze aj ked sa doba meni, iste veci by sa menit nemali..Mne sa zda aj 15rokov malo na sex..
myslim si že 14 je fakt skoro...ja keby som mohla by som chcela aspoň na chvílu zmraziť čas nech si môžem užiť detské harašenie kým nebude neskoro...je blbé že deti v určitom veku chcú byť strašne dospelé, a keď začnú viacmenej dospievať, chcú sa vrátiť do detstva xD
To, že chcú čo najskôr dospieť by nebolo samo o sebe až tak zlé, len keby si pod dospievaním nepredstavovali sex, drogy, chľast ...teraz nejdem moralizovať, pretože ja som tiež ešte decko...takže tak no...
Nie sú zodpovedné...ani len netušia,čo to vlastne všetko obnáša...ale..počkať...kto z nás tušil??...ale..ide o tú prípravu...že fakt máš aspoň predstavu...a vieš si to uvedomiť...že to nie je o výmene rúžov...alebo o hladení vlasov....že je to niečo silnejšie...niečo
no moje prvé sex. skúsenosti boli v 14tich... prvý bozk a bozkávanie, mazlenie sa... a na koniec mi ten chalan strčil ruku do gatí... stalo sa viac krát... dosť ma vystrašil a rozišla som sa s ním... a potom mi furt vypisoval že on na sex nemyslí a bla bla... jasne veríme keď mal 18...
ked som mala 13 tak som max. tak chodila s braskom na futbalove treningy a zapasy.. jednak kvoli futbalu a aj kvoli chalanom.. v tom veku som si tak max. zacala uvedomovat, ze "jaaj.. to oni nie su az taki idioti" .
No proste bolo to ine a vyhovorky, ze doba je ina a bla bla... . Mat take decko tak, je asi zamknute doma v izbe - bez netu samozrejme alebo neviem co.
Neriešim – oni za to nemôžu potešujem sa. Nezabúdajme – doba sa mení a ľudia sa menia, tak že ty čo chcú byť tradičný smola... Ja verím a dúfam, že raz si to uvedomia aké chyby spravili!
keby som tak opäť mohla mať 13 a nemusela by som riešiť nič z toho, čo musím teraz... Nechápem, prečo 13-14 ročné baby riešia to, na čo by si skutočne ešte mali počkať :/
Ale nebude uz troska neskoro,ked si to uvedomia? Viem,ze sa nic az take hrozne nedeje,ale ja s tym proste nesuhlasim.Samozrejme, hormony sa buria,ale aj tak je to skoro...
Súhlasím s tým, že to je skoro. Neni sú na to pripravené ani fyzicky a ani psychicky. Ale na druhej strane ich chápem, dnes je všetko o sexe, televízia, net, medzi mladými sa o ničom inom nehovorí, len o tom. A ich to proste láka, chcú to skúsiť, mať to za sebou. A ešte keď si myslia, že našli toho pravého, zažívajú prvé bozky, dotyky a prečo nie aj sex.
A o zodpovednosti sa tu dá málokedy hovoriť, na čo môžu žiaľ doplatiť.
A ja som mala s tým prvé skúsenosti v 16, mala som skúsenejšieho chalana a presne vedel, ako ma vzrušiť, takže som nad tým vtedy ani nerozmýšľaľa, že či mám na to čas alebo nie.
Aj keď teraz to už berem samozrejme inak Ale hormóny robia svoje...
podla mojho nazoru ked dievcata zacinaju tak skoro no aj chlapic tak sa toho nabazia a neskor uz nebudu sexovat...v 20 budu mat 2 deti a 4 potraty za sebou a budu znechutemy do konca zivota....myslim si ze na sex je dost casu...ja som cela mat sex az po 17 bo 18 ked sa na to budem citit no a mala som prvy pol roka pred 17...s mojim chlapcom s torym chodim uz 2 roky..a mimochodom on ma 21 a som mnou to mal prvy krat ako ja s nim....a preto ho ece viac lubim a ece sa mi to aj viac paci...neuznavam jednorazovky a ine blbosti....
ale ty si asi necitala tu diskusiu, kde jedno 12 rocne dievca pisalo, ze si mysli, ze je dospela a ju uz nebavi sa vonku hrat a take blbosti... smutnee :/
moja prve skusenosti sa zbieraju od 15ky...no 14...14-15 a tiez si myslim, ze to bolo dost skoro
13. roční chalani a dievčatá sú ešte decka. A nie sú po žiadnej stranke dospelé.
Ja som sex ešte nikdy nemala ale chcem mať ale až potom. Aj to má svoje hnanice a svoje podmienky. Sopliak sa vyspí s babou urobí jej dieta okolie po nej pokrikuje a očí sa na nu. A ten chalanisko soplivy sa ani otcovstvu neprizná a skovavá sa za maminou suknou. A keď sa tak cíti dospelý tak prečo nevyrieší problém a nepostaví sa k tomu ako chlap? A dievčatko s bábätkom prečo keď vidí otca svojho dietatka tak prečo ho nechce vidieť a tiež sa zbabelo schovavá? Však je to ľahké najsť odpoveď na túto otazku. 13. roční chalani a baby nie sú zreli na výchovu dietatka a jediny kto trpí je dietatko. A to spôsobili dve nezrele decka, ktore skúšali sex a popritom nevedeli aké to bude mať následky. Oni nie sú zodpovední to čo urobili. A jediní kto rieší problémy sú rodičia. Ktorí chránia svoje deti. Ja nemám žiadne skusenosti so sexom a nehanbím sa za to. A veľmi sa čudujem, že také sopľane a skúseností majú habadej. Ale potom si ich nebudú chalani vážiť a budú ich brať ako za obyčajné šľapky. Ale neviem čo si mám o tom myslieť. Aj v jednom članku som aj dočítala, že jeden 13. ročný chalan mal sex. Bože, písali mu tam dospelí ľudia a boli fakt poburení. V predstave, moje dieta začalo sexuálne žiť, ma otriasa hnusom.
A ešte niečo nikdy by som nesexovala s mladšim chalanom lebo by to dopadlo dosť katastrofálne. a mna mladší chalaní nikdy nepriťahovali ale starší. Čím sú starší tým sú peknejší a múdrejší a zodpovednejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
to je môj názor, možno staródny alebo čo, ale podľa mna nie sprostý...
ja osobne mam 16 a ziadnu skusenst som nemal...
Tak ja som sa bozkavala uz skorej,mala som 12.Ale bolo to hnusne, strasne vela slin a potom mi z nicoho nic strcil jazyk do ust, skoro som sa povracala.Dalsie tri roky som sa proste bozkavat odmietala... Prvu sexualnejsiu skusenost som mala v 16, bolo to u nas na schodoch a dotycny mi vosiel rukou pod tricko,skoro dostal facku,jak som sa zlakla
Kamoška: "Ja by som asi chcela mať sex v šestnástich."
Ja (neveriacky) : "Čo v šestnástich? V pätnástich!!"
(mám šestnásť a stále nič, ale to len tak pod čiaru.)
Tým chcem povedať... v trinástich sú to ešte nevyspelé decká, čo o takýchto veciach nemajú ani páru, hoci si myslia, že áno
No proste bolo to ine a vyhovorky, ze doba je ina a bla bla... . Mat take decko tak, je asi zamknute doma v izbe - bez netu samozrejme alebo neviem co.
Ale nebude uz troska neskoro,ked si to uvedomia? Viem,ze sa nic az take hrozne nedeje,ale ja s tym proste nesuhlasim.Samozrejme, hormony sa buria,ale aj tak je to skoro...
A o zodpovednosti sa tu dá málokedy hovoriť, na čo môžu žiaľ doplatiť.
A ja som mala s tým prvé skúsenosti v 16, mala som skúsenejšieho chalana a presne vedel, ako ma vzrušiť, takže som nad tým vtedy ani nerozmýšľaľa, že či mám na to čas alebo nie.
Aj keď teraz to už berem samozrejme inak Ale hormóny robia svoje...
ale ty si asi necitala tu diskusiu, kde jedno 12 rocne dievca pisalo, ze si mysli, ze je dospela a ju uz nebavi sa vonku hrat a take blbosti... smutnee :/
moja prve skusenosti sa zbieraju od 15ky...no 14...14-15 a tiez si myslim, ze to bolo dost skoro
Ja som sex ešte nikdy nemala ale chcem mať ale až potom. Aj to má svoje hnanice a svoje podmienky. Sopliak sa vyspí s babou urobí jej dieta okolie po nej pokrikuje a očí sa na nu. A ten chalanisko soplivy sa ani otcovstvu neprizná a skovavá sa za maminou suknou. A keď sa tak cíti dospelý tak prečo nevyrieší problém a nepostaví sa k tomu ako chlap? A dievčatko s bábätkom prečo keď vidí otca svojho dietatka tak prečo ho nechce vidieť a tiež sa zbabelo schovavá? Však je to ľahké najsť odpoveď na túto otazku. 13. roční chalani a baby nie sú zreli na výchovu dietatka a jediny kto trpí je dietatko. A to spôsobili dve nezrele decka, ktore skúšali sex a popritom nevedeli aké to bude mať následky. Oni nie sú zodpovední to čo urobili. A jediní kto rieší problémy sú rodičia. Ktorí chránia svoje deti. Ja nemám žiadne skusenosti so sexom a nehanbím sa za to. A veľmi sa čudujem, že také sopľane a skúseností majú habadej. Ale potom si ich nebudú chalani vážiť a budú ich brať ako za obyčajné šľapky. Ale neviem čo si mám o tom myslieť. Aj v jednom članku som aj dočítala, že jeden 13. ročný chalan mal sex. Bože, písali mu tam dospelí ľudia a boli fakt poburení. V predstave, moje dieta začalo sexuálne žiť, ma otriasa hnusom.
A ešte niečo nikdy by som nesexovala s mladšim chalanom lebo by to dopadlo dosť katastrofálne. a mna mladší chalaní nikdy nepriťahovali ale starší. Čím sú starší tým sú peknejší a múdrejší a zodpovednejší.