akože nedá sa to všeobecne povedať. sú aj pekné černošky a černosi, sú aj pekné belošky a belosi... a potom sú aj takí menej sympatický ľudia v oboch kategoriach takže sa nedá všeobecne povedať že je jedna kategoria krajšia ako druhá...
@laurikaaa
ja nechapem ako stale mozu existovat ludia s takymto obmedzenym nazorom, uz aj keby to bolo myslene ako vtip tak sa to straasne nepodarilo a skor to vypoveda nieco (ne)inteligencii cloveka co dokaze taketo nieco vypustit
Ja neviem či som divná ale mne sa nikdy ani černosi ani černošky nikdy nepáčili. Proste mi prídu neatraktívny, ale to je len môj osobný názor. Jediná černoška ktorá sa mi páči je tá herečka čo hrala Waris v Desert Flower:
Ale potom sa mi skôr páčia také indky, ktoré sú skôr snedé než čierne ale nie sú čierne proste
Ako napr. Lilly Singh ona je proste podla mna najviac krasna
a jednu som raz taku videl na nasej fakulte.. skoro som sa rozplakal... stihla, vysoka tak 175-180 cm, paradny zadok, do tvare krasna, brutalna postava... a taka pekna cokoladova.. jaaaaaj som sa normalne zalubil... a nevedel som ako zaujat.... no nic... nevydalo...
nevieem, nie že by boli škaredí a určite nechcem zovšeobecňovať, ale nepáčia sa mi také tie typické černošské črty (napr. pery, nos..) a ani farba pleti, pre mňa čím svetlejšia, tým príťažlivejšia, ani opálená pokožka sa mi nepáči, nieto ešte prirodzene čierna
myslim, ze v globále je viac pekných belochov ako černochov (u deti naopak), no mulati alebo aziati zmiešaní s cernochmi su vačšinou uplne najkrajší ludia
Su hlavne uplne ini, co sa proporcii napriklad tvare tyka a na vysledkoch ankety je vidiet prave to, ako su nase idealy krasy vstepene vonkajskom a tym, co je cloveku odmala podsuvane ako krasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja nechapem ako stale mozu existovat ludia s takymto obmedzenym nazorom, uz aj keby to bolo myslene ako vtip tak sa to straasne nepodarilo a skor to vypoveda nieco (ne)inteligencii cloveka co dokaze taketo nieco vypustit
Ale afroa-ziatky alebo mulatky sa mi páčia viac:
aj ja pridám peknú!
Ale potom sa mi skôr páčia také indky, ktoré sú skôr snedé než čierne ale nie sú čierne proste
Ako napr. Lilly Singh ona je proste podla mna najviac krasna
Toť môj názor
Ale pekných černochov s genetickou výbavou od belochov nájdeš určite dosť...,
a jednu som raz taku videl na nasej fakulte.. skoro som sa rozplakal... stihla, vysoka tak 175-180 cm, paradny zadok, do tvare krasna, brutalna postava... a taka pekna cokoladova.. jaaaaaj som sa normalne zalubil... a nevedel som ako zaujat.... no nic... nevydalo...
ale chcel by som mat taky cernossky bambus..
@32
Ramsay: "You burned that meat so black it stole my bike "
@32 múdro
Proti nim nič nemám, ale za mňa určite belosi.