Určite veľa z toho, čo ľudia nahlásia ako tzv. ufo sú len nejaké meteorologické javy, respektíve ,,pozemské" objekty, ale zas vzhľadom nato, aký je vesmír veľký a ako málo z neho poznáme, nedá sa vylúčiť, že to v ňom bujaro žije, len my o tom hovno vieme čiže nemám nato vyhranený názor, a ani nemám potrebu sa do nejakej skupiny vrámci tejto témy zaradovať.
Inak ja som sa tiež kedysi zaujímal o ufo, mimozemšťanov, paranormálne javy a všelijaké záhady ale zistil som, že všetci týto nadšenci záhad sú tak trochu cvoci a nechcel som skončiť ako oni
Moja sefka kazdy den pocuva o ufo a ked som raz povedala ze neverim ze existuju tak len zazerala este tyzden a pýtala sa ze preco potom som ju pristihla ako dalsej kolegyni robila nejaku ocistu lebo ze jej boli hlava kvoli tomuto a bolo to divne (a vlastne hned to tejto veci ta kolegyna este tyzdem vracala a to ako to robila bolo vtipné lebo jej tak krúzila okolo hlavy rukami a niečo mrmlala) škoda ze tu neni registrovana vedela by k tomu napísať ale ja na to neverim
Skôr si myslím že to aby mal živočích špeciálne vyvinuté ruky na uchopenie a nohy na chodenie je priam nevyhnutné k medziplanetarnemu cestovaniu. Kebyže nemáme patrične vyvinuté ruky aby sme mohli uchopiť pevné do dlane pevné predmety nemohli by sme ako postaviť kozmickú loď a ani by sme nemohli preto cestovať do vesmíru.
Had, krokodíl, kon, zebra, lúčny koník, alebo ktorýkoľvek živočích vesmírnu raketu nepostavi ani kebyže chce. Na to treba mať patrične vyvinuté ruky a nohy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak ja som sa tiež kedysi zaujímal o ufo, mimozemšťanov, paranormálne javy a všelijaké záhady ale zistil som, že všetci týto nadšenci záhad sú tak trochu cvoci a nechcel som skončiť ako oni
Ale celý ten koncept UFO ako lietajúceho taniera z ktorého vystúpi zelený humanoid s anténkami na hlave je donebavolajúci nezmysel.
To že bude mimozemšťan podobný nám ľuďom (že bude mať 2 ruky, 2 nohy trup a hlavu s očami) je asi tak pravdepodobné ako že 10x po sebe vyhrám športke.
Skôr si myslím že to aby mal živočích špeciálne vyvinuté ruky na uchopenie a nohy na chodenie je priam nevyhnutné k medziplanetarnemu cestovaniu. Kebyže nemáme patrične vyvinuté ruky aby sme mohli uchopiť pevné do dlane pevné predmety nemohli by sme ako postaviť kozmickú loď a ani by sme nemohli preto cestovať do vesmíru.
Had, krokodíl, kon, zebra, lúčny koník, alebo ktorýkoľvek živočích vesmírnu raketu nepostavi ani kebyže chce. Na to treba mať patrične vyvinuté ruky a nohy.