Normalni ludia? To je ako v tom vtipe : Dopravny servis varuje, po dialnici ide sialenec v protimere. A ten pocuva a hovori si : no keby len jeden v proti smere
@Domushkaaa kazdy je svojim sposobom nejako normalny a nejak nenormalny Ja by som povedal, ze som zase iny, takze zalezi co by si rada preberala a co je normalne pre teba. Niekto tu uz nieco spominal ohladom pokecu, tak tam teda normlany pokec nenajdes to mas pravdu. To uz skor tu...Vymenis si par tsiek a mala by si vediet po par ci niekto stoji za pokec alebo vobec
Birdz je výnimočný tým, že ho navštevujú ľudia ktorí si nehovoria normálny. Lebo normálny nie sú. Všetci sme tu svojským spôsobom blázni a cvoci. ďakujem za porozumenie Idem si dať žabí sliz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Ja si myslím, že každý je nejakým spôsobom jedinečný a to je fajn. Ináč by to bolo ,,normálna" nuda
normalne chod s5 na normalny pokec...
je to velmi neurcite slovo a ak by boli vsetci ludia "normalni" tak su nenapadne tuctovky XD
ale tak to by potom birdz vobec neexistoval ...naco by nam tu boli normalni ludia??
"Tak ako sa máš? Čo nové na pokeci?"
Najobľúbenejšia farba: cierna ne?? xD
Najobľúbenejšie zvieratko: ziletka
Jedlo a pitie:
Najobľúbenejšie nealko: krv
Najobľúbenejší alkohol: seckoo
Relax a šport:
Najobľúbenejšie zabíjanie času: killing people
nie... okrem teba tu nikto neni normálny
Nie myslím že "neaky normaly" sú všade
P.S.: tak takto sa zoznamujú normálni ľudia?
nepoznám ani som nepočul o normálnejšom človeku