tiež si ich zas niektorí zakomplexovanci VŠETKY predstavujú že v 13-tich majú decko a žijú v chatrči. niektorí ste kokoti ďalej nediskutujem, zdrbte ma ked chcete
vacsina ciganok je hned strasne vyspelych bez toho aby vyspeli aj citovo...ale poznam babenu ktory je polociganka a je uplne nadherna...vyzera skor ako mulatka alebo nieco take...myslim ze vzdy je krajsie ked je su tmavsie pleti strihnute z bielov...vtedy su to vazne krasni ludia...
pre mňa su romky jedny z najkrajšich žien sveta. samozrejme len tie, čo o seba trošku dbaju, maju niečo v hlave a nemaju typicky romske myslenie, take, čo "podľahli socializacii". napr. šarkozyova z ciganskych diablov a podobne. sama by som občas chcela byť romkou. a tie šaty...nááádhera
no nezalezi ci je cigan alebo nie je, zavisi to od toho ako vystupuje na verejnosti, ake geny zdedila, ci je pekna alebo nie, do coho sa oblieka, ako sa maluja a tak dalej
niektoré,ktoré sa vedia tak dojebať oblečením sú hrozné a u nás ich je kopu ale videla som aj pár veľmi pekných ba až krásnych rómok. Keď sa proste o seba stará tak môže byť pekná. To je jasné
Ja som mal jednu caju romku .. pozna sa nasa cela rodina a mozem o nej povedat ze je to riadna sexica .. dievca na urovni ma svoj ciel ze pojde na vysoku skolu .. oblieka len znackove oblecenie a hlavne slusne ..ona sama nadava na tie , ktore uz maju deti v 15 ..dokonca ona je taka ze dieta chce mat az ked si urobi vysoku skolu a az kym nebude mat pracu dovtedy nie .. nikdy nepila ani nefajcila a rodicia jeje pracuju ... myslim si ze ona je pekna a inteligentna cize tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vazne nie..ale dakujem =D =D =D
ale myslím, že výsledok jasný...
pôvodom sú z indie a osobne si myslím, že indky sú dosť pekné.
ale ty si dievca, cize sa ti tie romky nepacia ako sexualny partner ale len ako kamarat skor, nie ?