Prave som zistila ze ma bolia chodidla a mam taky suchy pocit.. existuje krem na ruky, na telo.. na nohy je tiez krem? (bo poznam peelingy na chodidlo, ale neviem o kreme..) tak neviem ci je moc blbe si ich nakremovat kremom na ruky.. ako to vy riesite? :
@xrumka Ale keď sa tak pýtaš, tak hej. Uvedomujem si, že jeden z tých desivých momentov, kedy som sa nevyhla tomu momentu a môj zrak sa stretol s niektorým z katalógov typu AVON a Oriflame, mi priniesol trochu počudovaniahodnú vedomosť o tom, že čosi také musí byť. Jedni z týchto majú tuším dokonca celú kolekciu niečoho s názvom na spôsob "Foot Expert" alebo podobne, fakt neviem presne. Ale keď prelistuješ niečo také, malo by to byť nájditeľné, si myslím.
fck, vedela som, že to nadrbe dákeho smajla do toho linku
proste príde mi to ako vec, že si nájdeš na 10 sekúnd, no tak ale... keď už chceš o tom teda diskutovať...
ja som kedysi mávala strašne suché chodidlá, jak začala zima a doma sa kúrilo a bol tak desne suchý vzduch... až tak, že som si pripadala jak had čo sa zvlieka z kože
myslím, že každý z tých kozmetických katalógov má aj špeci sekciu o starostlivosti o chodidlá, ale tak to už si hádam nájdeš
ježiši mária-..... v núdzovom prípade môžeš použiť hocičo!! ja som minule nemala krém na ruky a mala som ich nenormálne suché.... tak som si ich nabalzamovala troška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Práve sa krémujem inák
po vecernej sprche nahrubo namaz hnaty, do teplych fusekli a spat. neprechadzat sa, klze to
rano budes mas uplne uzasne hladke chodidla
tak napadlo mi niečo v zmysle @2 , potom niečo takéto official&client=firefox-a" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/search?q=krem+n...
proste príde mi to ako vec, že si nájdeš na 10 sekúnd, no tak ale... keď už chceš o tom teda diskutovať...
ja som kedysi mávala strašne suché chodidlá, jak začala zima a doma sa kúrilo a bol tak desne suchý vzduch... až tak, že som si pripadala jak had čo sa zvlieka z kože
myslím, že každý z tých kozmetických katalógov má aj špeci sekciu o starostlivosti o chodidlá, ale tak to už si hádam nájdeš
kua už ma to tu fakt občas štve
ja používam modrú niveu a stačí mi to