Chcem sa opýtať či neviete čo to je, tvorí sa mi taký biely povlak na perách ,ale nie stále napríklad odma nie , ale v škole niekedy alebo ked som sniekym tak to mam na ustách, nebolí to ani nic , dá za to očistiť, ale neviete od čoho to može byť? je mi t
jedna anketa lepsia ako druha. mozno prispejem svojou troskou aj ja. a co s perami? nepijes malo vody? ak sa ti to stane aj nabuduce, jedine odrezat. alebo amputovat, ci ako sa tomu uz dnes hovori...
@etelnair ale nieee, pozrela som si: 19-ročný chlapec, "je to od oného" , no čo už, nesmieš sa na mňa za to hnevať ...... a to pomenovanie "hovädo" bolo také z lásky
@afleck2 málo vitamínu B, to sa stáva... papaj broskyne, brusnice, hrušky, mandarínky... a malo by to prejsť... ešte vraj pomáha aj keď si dáš na pery na 10 minút med... ale to nemôžem potvrdiť, neskúšala som
kazdy vecer si natri pery medom a kefkou jemne masiruj potom si na noc daj silnu vrstvu balzamu..ked mas velmi suche pery kup si kvalitnejsi napr. ja mam velmi suche a pouzivam biodermu ale aj labello je vynikajuce drzim prsty..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@etelnair fuj ty hovädo
ale veľmi sa nerozrušuj, isto tu bude takých ešte viac
@nihili hovado do partie?
» www.fotomodelka.estranky.cz/archiv/iobrazek...