Detsky puder je najviac.
A kedze si blond, ani to nebude vidiet
Akoze pocula som aj o pudingu, ale neviem, radsej neskusam
A ak chces nejaky klasicky striekaci tak Batiste z DM
Maju aj ze classic, takze ten nebude mat asi ziadnu vonu. Ja mam nejaky cherry a ten mi vonia viac ako ten floral @dumbledore skapem z teba a z tych tvojich komentov vsade, kde sa pozriem
@narazuvzdornaa na ten som zas citala nejaku pindaciu recenziu tak som sa ho bala @artlover silno som uvazovala presne nad tym, teda blondatou verziou ale bala som sa ze bude rovnako smradlavy ako ten co som mala
@dumbledore nejdem, obmedzila som umyvanie vlasov na nevyhnutne minimum z dovodu, ze tie potvory skurvene schnu pol dna a jak je tu zima tak z toho chorlaviem. @adka25 jeeej, vazne by som bez teba nevedela, ze existuje moznost umyt si vlady. Wow.
Najosvedčenejšie sú Alpy, Oriflame a Klorane.
Ale Alpy vraj dosť smrdí a zostáva po nich prášok. A že po Oriflame sa lepia vlasy, takže najlepší je Klorane.
Ale pre každého má každý šamón inšie účinky.
Takže skúsil by som všetky a z toho vybral ten najlepší.
Podľa mňa je alpa najsuper značka som si minule kúpila ten ich lacný šampón a bol úplne parádny. Odhliadnuc od toho aká je alpa dobrá na pupáky! A okrem iného ten suchý šampón od nich tiež nie je zlý . Treba poriadne zahrabať a trošku smrdí. Každopádne skús ten Klorane, ten som ešte nemala.
Batiste je vraj najkvalitnejsi a vonia ... neviem nemala som no a za mna, ja som si kupila od Aussie a je v pohode, takisto mi nesmrdi a robi pekne vlasy.
@boolean no mozno ho nejak vymyslim, presypem do nejakej rozumnejsej nadobky, jebnem nan nejaky esencialny olej aby mi vonal... netreba sa hned so vsetkym uspokojit
@staphylococcus
V tescu predávajú v takej nadobke ako keby to bola korenicka, je to biele a vrch ma tyrkysovej farby a stojí okolo eura. Ja ho stále používam a som spokojná
@staphylococcus
Fuha, nečítala som komentáre,takže som nevedela mne práveže nejako nevadí jej zápach, nejako to ani neregistrujem keď to mam na vlasoch
@adka25 na co by som sa pchala nejakemu birdzakovi do riti? nehnevaj sa, ale ja som už alergicka na hentake komenty a citala som ich v poslednej dobe uz viac a teraz som si uvedomila ze to stale pise jedna a ta ista osoba... Takze to nebude asi tymi autormi for, ale tebou.
@lenkaska1 nie, ona sa rve do prdele laciusovi a ma tu nejaky zavod sama so sebou o co najvyssiu karmu, tak sa len HRA na trolla prijebane decko, co ti poviem.
@adka25 nie som stalker ja uz ked nieco citam, tak sa vacsinou aj vyjadrim.. nedokazala by som ticho pozorovat. Ja sem pridem raz za cas
@61 laciusovi? Tak akoze ten asi uz vie co si o nom myslim.. cize tym sa uplne vysvetluje to spravanie. Jeho nazory ma irituju, ale snazim sa si to nevsimat. Hej tu vysoku karmu som si vsimla
@adka25 ja ta neurazam ak si si nevsimla... Reagovala som na tvoje komenty a a mohol by ich pisat aj boh, je mi to jedno a ked napises daco hentake tak necakaj mile reakcie
napisala som ze mas prijebane komentare, lebo ten s tym umytim vlasov bol podla mna prijebany a uz som citala aj inde tvoje komenty podobneho typu. ale ak tu je este nejaka ina Adka s podobnym nickom tak ma potom ospravedln.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
inak nesmrdiace su neni ani
A kedze si blond, ani to nebude vidiet
Akoze pocula som aj o pudingu, ale neviem, radsej neskusam
A ak chces nejaky klasicky striekaci tak Batiste z DM
@girasol8 ten som mala nejaky floral a skoro som grcala z neho. Detsky puder to nabuduce asi isti.
Je to mocne hodne.
@dumbledore vies co, bez si radsej kreslit pokemonov ty decko
@dumbledore skapem z teba a z tych tvojich komentov vsade, kde sa pozriem
@artlover silno som uvazovala presne nad tym, teda blondatou verziou ale bala som sa ze bude rovnako smradlavy ako ten co som mala
@girasol8 ech mozno im este dam sancu...maju pekne obaly.
@adka25 jeeej, vazne by som bez teba nevedela, ze existuje moznost umyt si vlady. Wow.
@drazoal to som bola zas ja som pred nimi stala a nevedela sa rozhodnut, ktory bude najmenej smrdiet
Ale ved hej, rob zo seba debila ked ta to bavi
Ale Alpy vraj dosť smrdí a zostáva po nich prášok. A že po Oriflame sa lepia vlasy, takže najlepší je Klorane.
Ale pre každého má každý šamón inšie účinky.
Takže skúsil by som všetky a z toho vybral ten najlepší.
V tescu predávajú v takej nadobke ako keby to bola korenicka, je to biele a vrch ma tyrkysovej farby a stojí okolo eura. Ja ho stále používam a som spokojná
Fuha, nečítala som komentáre,takže som nevedela mne práveže nejako nevadí jej zápach, nejako to ani neregistrujem keď to mam na vlasoch
Strasne chemicky mi smrdi
@61 laciusovi? Tak akoze ten asi uz vie co si o nom myslim.. cize tym sa uplne vysvetluje to spravanie. Jeho nazory ma irituju, ale snazim sa si to nevsimat. Hej tu vysoku karmu som si vsimla
@staphylococcuss kde si nabrala taku info? daj dokaz
napisala som ze mas prijebane komentare, lebo ten s tym umytim vlasov bol podla mna prijebany a uz som citala aj inde tvoje komenty podobneho typu. ale ak tu je este nejaka ina Adka s podobnym nickom tak ma potom ospravedln.