aj aj..podla nalady a pocasia..ale mam pol na pol..mam rada sukne,mam stastie,ze nemam krive nohy ..ale nemam velmi v laske rifle..nadarmo stlstnuju.mam rada elegantne a sportove nohavice.
iste no ale vsuvislosti s minisuknami vznikaju iste da sa povedat psichicke problemy ktore my chlapy riesit nemusime nemam rad ked sa dievcata pre nieco trapia mozno by sme nemuseli byt taki povrchni
radsej nohavice,sukne moc nemusim,mam len jednu a aj ta je uplne dlha...nohavice 4ever..inak,chalani,radim vam vyskusat si suknu,ako by ste sa vy citili...
podla mna sukne su vyborna vec, nemali by sme sa ich vzdat, mne pripadaju zenske, nohavice boli odjakziva panske, len zeny, ked sa uz emancipovali a chceli byt rovnocenne, tak zacali nosit nohavice, aby sa vyrovnali chlapom, mam rada nohavice, su velmi pohodlne ale sukni sa nevzdam, raz za cas je dobre citit sa pritazlivo, sexy a hlavne zensky.
ja sa sukni nevzdavam...len ich az tak casto nenosim....to viete, pohodlnost a z toho isteho dovodu chodim v lete skoro stale len v sukniach ale ked mam naladu, vytiahnem zo skrine aj nejaku suknu, ale nervem ju na seba az tak casto...rifle su rifle
no ja mam rada sukne a nohavice rovnako....nerobi mi problem nahodit ani suknu ani nohavice....a pozor...nie vzdy je to tak, ze kratka sukna = kurva...
na kratke sukne sa chlapi pozeraju iba s jednym zamerom...nemusim snad vysvetlovat...takze ked si to das na seba dievca, tak znasaj nasledky...podla mna s tym suvisi aj pocet znasilneni, ale nepriamo...
Ale tiež mám kamrátku ktorá sukne nechce ani vidiet naposledy ju mala v prvom ročníku a teraz je siedmačka a to aj tak ju mama donutila aby si ju dala na tridnu fotku
mam rada oboje ale radsej nohavice...teda nejake rifle alebo krtasia forma a to kratase, sortky trojstvrtaky a tak.....sice mam zevraj pekne nohy radsej nosim gate
cauko,ja patrim k tym ktore na sukne nedaju dopustit. nohavice moc nemusim,pripadam si v nich stiesnene a obmedzene. v sukni sa citim pohodlnejsie a zensky hlavne v lete neviem nohavice vystat,este v zime sa niekedy daju ked je fakt zima.
Ja milujem uplne kratulilinke nohavice,take,ze kratsie uz ani nemozu byt viete take sortky a nosim ich preto lebo mi vsetci hovoria ze mam pekne nohy a preto si to mozem dovolit...minule som si kupila aj suknu na traky jooj a bola som vonku a fukal vietor jaaj to bola sranda a mne tak fukalo pod suknu ze az...kamoska sa skoro potrhala od smiechu...ale mozno len zavidela DDDbo isli okolo chalani..taky trapas joj
mne sa páčia viac sukne kradšie ako dho po zem ale keď diveča am hrubšie nôžky ani sukňa po zem nezaškodí vždy lepšia ako mini ale keĎ ma pekne nôžky prečo ich neukazať a nohavice hmm len rfle kde maju peknu dupu
Povedala by som pol na pol...zaleží podla nalady...sukne sa mi pačia a velmi ale potrebujem mať n ato naladu aby som si ju mohla obliecť ale niekedy to nezaškodí...a rifle klasika...tie milujem!!!
ja ked som bol maly som cel byt dievčatom sa mi zdalo ze to maju lachsie ale teraz som zistil ze ani nie a ja keby mozem nosit daco ine nez nohavice tak hned vsak ale co ine mozem nosit a hrozne sa mi lubia baby v miniskuniach chalani si furt robia srandu ze na ine ani nekukam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja ich vlastne preferujem...
hm.. mam krive nohy a ktomu velmi siroke boky a na moj typ postavy sa ani neda najst sukna....
hmm.. viem co hovorim, asi tak 10 roznych typov som si skusala a ani jeden mi nesedel =D fakt dobre
ak si vsak nemyslia ze maju pekne nohy tak si daju rifle,
ale v tej sukni su viac sexi
citim sa dobre v obojom ale taka istejšia som si asi v nohaviciach lebo sa možem volne pohybovať a zohyňať