Nedavno som mal velmi zlu skusenost s koznou lekarkou (3 hodiny cakania a bez vysetrenia). A tak ma napadlo, ze si zaplatim celorocnu starostlivost v sukromnej poliklinike (ProCare a pod.). Mate skusenosti, pripadne nejake rady negativ / pozitiv?
ja som tym chcel len povedat ze v tom nevidim velky zmysel lebo za tie peniaze sa daju cakat vyhody navyse ale blbe je ze kvalitnejsie osetrenie do nich nespada vzdy, skor by som si hladal dobreho lekara ako dobru polikliniku
keby sa dali neplatit zdravotne odvody, ale platit si zdravotnu starostlivost v plnej vyske, tak by som do toho urcite siel.. kazdopadne s procare ani nicim podobnym osobne skusenosti nemam...
@hawaitypek ehm to mi je jasne, ale ona je proste pica a 7 eur pici davat nebudem a za druhe u nej je prednostne vysetrenie o tom, ze este cakas 20 minut, takze za dalsich 20 minut pici davat 7 € nebudem a uz vobec jej 7 € davat nebudem zato aby mi vypisala dva papiere! Pica je to.
@hajzelodkosti sproste slovenske zdravotnictvo-kto nema peniaze moze aj zgegnut...
je mozne ze v sukromnej je to lepsie,hoci vsade sa najde par kretenov...na tvojom mieste by som si to jeden rok predplatila a potom sa teda rozhodla ci tam ostanem alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je mozne ze v sukromnej je to lepsie,hoci vsade sa najde par kretenov...na tvojom mieste by som si to jeden rok predplatila a potom sa teda rozhodla ci tam ostanem alebo nie