ja som napríklad teraz bola milo prekvapená, že som si tohto roku kúpila ešte len jeden 40g tabak a až teraz mi dochádza, kým som si nespomenula, že som asi týždeň aj pol fajčila krabičkové.
@n0win0u ja som dokonca videla tie navody už dakedy a sa ma asi milión ľudí snažilo to naučiť, ale ta proste lenivá som a netrpezlivá a nešikovná extrémne
ale tabak nekupujem, lebo keď mám napr. 10 minútovú prestávku v škole, tak je to časovo náročné a samozrejme že by mi nikdy ani nenapadlo nabaliť dopredu ....tabakujem len pozde večer v krčme, keď dôjdu normálne cigy....ale všetci moji kamoši balia...tak sa občas priživím, hlavne ak má niekto taký lahodne voňajúci
sulam rucne, ono je to trosku tazke povedat ze kolko lebo celkom dost sharujeme so spolubydlami, ale samemu by mi terajsi 40g javan drzi zo 2 tyzdne, aj ked strasne zalezi kolko sa chodi chlastat
ja som kedysi mala kombajn, a šúlala som iba v tom, všetci, čo sa ma to sanžili naučiť, zlyhali len potom som sa sťahovala, a zabudla som to v starom dome, tak som si kúpila nový, len som sa nenaučila šúlať v ňom, pretože to nebol zaklápací, ale iba také dve rúrky nejako, no..
tak som si jedného pekného dňa sadla a snažila sa dovtedy, kým som neurobila nádhernú cigu.
a inak si kupujem 25gramový tabak, a mám ho tak na týždeň a pol. len po tom týždni a pol zleniviem a začnem zasa kupovať cigy
hen tú vec z prvého komentu som nikdy nevlastnila a bojím sa, že takýmto spôsobom by som si cigu nikdy neubalila. a vyfajčím tak jeden tabak týždenne, takže je to cca 25 € mesačne na cigy, čo keby som prepočítala na krabičky, tak mi to vydrží tak dva týždne... super ekonomické! A nechápem tie reči, čo tu dávajú decká, že je to časovo náročné trvá mi to asi pol minúty a to aj za chôdze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
s traktorom som to ani nevedel zabalit popravde moc dobre
ja som napríklad teraz bola milo prekvapená, že som si tohto roku kúpila ešte len jeden 40g tabak a až teraz mi dochádza, kým som si nespomenula, že som asi týždeň aj pol fajčila krabičkové.
a mám šuľačku, moje ručné cigy vyzerajú vtipne
a inac ja som od noveho roku kupoval tabak 2x po 50g, ale je pravda, ze som strasne vela vyfajcil normalnych cig
alebo začnem fajčiť krabičkové ako naposledy.
ale tabak nekupujem, lebo keď mám napr. 10 minútovú prestávku v škole, tak je to časovo náročné a samozrejme že by mi nikdy ani nenapadlo nabaliť dopredu ....tabakujem len pozde večer v krčme, keď dôjdu normálne cigy....ale všetci moji kamoši balia...tak sa občas priživím, hlavne ak má niekto taký lahodne voňajúci
tak som si jedného pekného dňa sadla a snažila sa dovtedy, kým som neurobila nádhernú cigu.
a inak si kupujem 25gramový tabak, a mám ho tak na týždeň a pol. len po tom týždni a pol zleniviem a začnem zasa kupovať cigy
ale ja to ani riadne nefajčím, len nikto iný okrem mojho chlapa to nevie tak to musím šúľať ja keď dakto chce...
a jja si dám len sem tam, keď som nervózna alebo keď sa učím