SUPER-FORUM-ZOZNAMKA, alebo podme sa predstavit pravym menom a svojou skutocnou tvarou a VEREJNE...
Na uvod chcem pozdravit vsetky dobre duse, ako som ja a predstavit sa. Moje meno v kalendari je PAVOL a s tou gitarou som urcite ja. Volat ma moze tak, ako sa to paci vam. Budem rad, ked toto forum nezapadne prachom a stane sa TOP-BIRDZ-ZOZNAMKOU. Ak s
Ja sa volám, chvíľka napetia, ešte jedna, a daľšia, a aby ste sa nenudili ešte jedna. Ale teraz im je koniec. Volám sa Matúš. Nečakané čo? Foto samozrejme moje
fotky v albume su moje a meno vam neprezradim, ale poradim ze ked v mojom nicku odstranite posledne pismeno a potom na prve a posledne pismeno date makcen tak tak sa volam.
zda sa mi to zbytocna tema, lebo mam pocit ze vacsina ludi tu ma svoje original fotky... mozno som len taky naivny
Ja sa volám Fero Taraba, som nevlastný brat Ibrahima Maigu, moja mama je Yoko Ono a môj otec je švéd, ja som talian s ukrajinskými koreňmi po babičke, po dedkovi som bengálčan.
Dakujem vsetkym, ktori spravne pochopili toto forum / ak chcete diskusiu, zoznamku a zabavu v jednom / a pomozete vylepsit naladu aj tym, ktori zatial nenasli odvahu predstavit sa.
Verim, ze uz mame svojich citatelov a nielen tych zaregistrovanych. Ak budem mat viac casu nez teraz ked pisem toto podakovanie, odpisem aj na vase prezyvky. Zatial tolko. Nech zije humor.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAHHAHH..=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NEKTORIII TU MAJU STRAASNY ZMYSEL PRE HUMOT..V CETNE ZAKLADATELA A JEHO POSLEDNEHO PRISPEVKU..=DDD
ja som hypofokortexor ale hovora mi aj hypoxoferomon,hyperkompresor,hypofoxoleromon,hypofoxeleromon,hypofoblabla,hypo...,xsichtostoporsexor,
semtam aj soshtenzvajzag ,hexenšrus no jeho toho vela
zapodievam sa v momentalnej dobe nad zostrojenim hranatej dokonalej guli, zriadenia stvorcoveho kruhoveho objazdu, vo volnom case hypofujem kortexy a som vo vesmire presnejsie mliecnej galaxie slnecnej sutavy planety zem, som tvor nazyvany tvormi ludmi clovek, tzv muzskeho pohlavia, moja oficialna existencia trva 7089 dni
No Pavlicek, dakujem za pozvanie, podla mna je to celkom dobry napada vytvorit nieco take. Prawe som aj nad tym rozmyslala, ako najst sposob na to... aby sa tu vytvoril nejaky nielenze chat, ale proste moznost spoznat ludi tu na birdz... som tu ako tak este nova, nemam tu wela prekuknutych weci, ale urcite sa budem o to snazit... tuto stranku som nasla ani newiem ako.. proste umysel bol uplne iny, robila som si veci do skoly a daco som tu postlacala.. a bolo to.. heh... ale proste paci sa mi to tu.. len keby bolo s kym kecat... ako je tu weela ludi.. len dako nikto neodpisuje.. a mozno aj to je sposob, ako sa tu na birdz spoznat...
ale zas nemyslim ze prawe to, ze kazdy napise svoje meno.. a to, ci je jeho fotka prava alebo nie.. je spravne zoznamovanie.. ale lepsie ako nic..
Ja som s tym pocital, ze sem napisu aj taki, ktori chcu zostat v anonymite, no mozno potrebuju viac casu, nez mi. No a najlepsie na vsetkom je to, ze si toto forum moze precitat ktokolvek, aj ked nie je zatial zaregistrovany.
Aj ja som pochopil, ze byt na nejakom CHAT-e a preskakovat z miestnosti do miestnosti nema zmysel. Odpovede ludi, ktori su prave v rovnakej miestnosti, ako si ty niekedy nemusis stihat citat a preto som vymyslel toto. Tu sa vsetko uchova a precitat si to mozes aj neskor.
Zaujem bude, ale neskor. Ti najlepsi citatelia nie su teraz ONLINE. Preto si na ich reakcie musis pockat a potom odpovies, komu budes chciet. Pozri si casy tych prvych a budes mat prehlad.
rodicia moji sa zhodli ze ma pomenuju Tomas a tak aj po mojom narodeny ucinili
cize dalo by povedat ze teda sa volam Tomas, ale ajtak sam na seba som nikdy nevolal...
a len tak pre zaujimavost
podla europskeho zvieracieho horoskopu som znameni Byk v 3 dekade ktora je pod Saturnom sice mi chybalo len minutu a 12,6 sekundy do blizenca ale ajtak sa citim ako byk
podla egyptskeho som v znameni Horus
podla cyklickeho som v dobe rastu
podla ciganskeho som koruna
podla cinskeho som drak v zemskom elemente a kladnej polarity
podla indianskeho som bobor
podla azteckeho som dazd
podla keltskeho som gastan
podla indickeho som vrishabha
tattvu mam Apas a je v strelcovi
a ked som sa narodil slnko bolo vzdialene od zemy 151414036 km
mesiac bol vo faze 56°46´ a vzdialeny od zeme 3999567km
Mno jo, opat neznalost bytosti nezeleznicne nadanej. Ale budiz. Kde to zacat? Aha uz viem .
Za siedmymi depami, za siestimi ZOSkami, za piatimi sidlami (vtedajsej) KSC sidlila firma ŠKODA Plzeň, a v nej v druhej polovici 80 rokov vedeli bude treba vyrobit novy typ viacsystemoveho rusna pre OS dopravu aj nakl. dopravu. Inu vznikol moj velky brat 362, hrdina EC IC R. A ja kedze som bol dalsi v poradi urcili mi ine prevodove pomery 1: 3,6 ako bratovi jemu dali 1 : 3,04. Cize laicky povedane je rychlejsi ako ja. Kym on ide max. 140, ja iba 120, kym on ma slavu IC EC Ex a R ja mam akurat tak nakladne vlaky. Nuz a moja sudicka to vedela aka ze to nespravodlivost bude pachana na mne coby 363. Prisla ona vtedy za mnou, a riekla : Nuz Tvoj pribuzny rychlejsi rad 362 bude mat slavu najlepsich dialkovyhc vlakovm, ale ty nezufaj dieta moje, dostanes ty veru dar byt byt Zazracnym Pershingom 363. Mno a to je cele. Vdaka tomu mam dneska lepsiu udrzbu ako 362 u ZSSK kedze ŽS Cargo na nase pulzne menice, tyristory, kompresory dba. Nuz a to je koniec budeme stastny kym nas nekupi OBB a nevymenia za Taurusi .....
Sevasky ja som uz ako vidno Spana...presnejsie Špaňa...menom v matrike som Zuzana...ale malo kto ma tak vola... nebudem tu pisat nejake vtipne prihody mojho mena narodenina alebo povodu...lebo nechcem kopirovat tych originalnych kt. to tu svojimi prispevkami ozivili...ale bolo to hezke.. aaaaa fotky su moje aaaa to je asik vsecko...a inak o tych blikackach som nepocula ale dufam,ze to bude len nejaky preklep, lebo aj ja mam blikajuceho smailika na mobile
Pznt..Tak víš..ja si též myslím, že táto diskusia..je samá o sebe dosť prepadák..a príde mi dosť trápna..každí sa dokáže zoznámiť s druhými z tadeto aj bez toho, aby psal do tejto diskuse..Táto diskusa..mi príde dosť naivnáá..
Moje skusenosti hovoria o tom, ze vacsina ludi na strankach sluziacich na zoznamovanie je tam iba zo zvedavosti a skryvaju sa za niehoho ineho. Mozno aj ty. Skus sa nam predstavit tvojim pravym menom a dokazaz, ze ty k tej vacsine nepatris.
a ty si ako čo? máš takú reč, ako kňaz, bratia a sestry, tešme sa a radujme, zoznamujme sa, budeme len radi...píšeš furt v množnom, a to zaváňa väčšou nedôverou...amen
ja som socha slobody a vyzerá to tak, že idem dať po hlave kamoške (na terajšej fotke)...moje meno bude raz slávne, pevne verím, zatiaľ zostávam fanatickou zipporou, ktorá klepe po prstoch iným, rada diskutuje na tému filozofie, filmy a knihy, mám rada biče, akty x, mulderov humor, občas trpím morskou chorobou z ľudí, rada píšem listy takým ľuďom ako sú gašparovič, tony blair, palpatine, fico, lord Vader a samozrejme, aj billovi gatesovi ...keď ma zasiahne nuda, vojdem do svojho časového stroja navštíviť Napoleona, a šepkať Aristotelovi dôležité informácie, aby mohol byť vo všetkých učebniciach...za to dostávam veľké peniaze, takto si zarábam, to je asi všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Tak to mas pravdu. Preto sa snazme, aby bola lepsia. Pomozes nam?
Myslim si, ze pokec je zalezitostou chvilky, no ale tu sa vsetko uchova. Pomozes nam aj ty?
a fotky sa moje tiez
Ano, je to moj napad, ale ked sa lepsie pozries, tak uvidis, ze sa to rozbieha aj dobrym smerom.
Viem, ze co je to, ale ja to tu vidim lepsie.
Dakujem Ti za tvoje predstavenie sa a zaroven ma to tesi. Ak chces, mozes tu davat otazky komu chces a ake chces, len nezabudni napisat jeho prezyvku.
Kazdy nazor je nazor. Aj ten tvoj. Mozno ho casom zmenis. A dakujem Ti.
Kamilio je fiktívna postava z titulných strán amerických časopisov...
som pekna, co uz
zda sa mi to zbytocna tema, lebo mam pocit ze vacsina ludi tu ma svoje original fotky... mozno som len taky naivny
az tak strasne v reali nevyzeram...
Dakujem vsetkym, ktori spravne pochopili toto forum / ak chcete diskusiu, zoznamku a zabavu v jednom / a pomozete vylepsit naladu aj tym, ktori zatial nenasli odvahu predstavit sa.
Verim, ze uz mame svojich citatelov a nielen tych zaregistrovanych. Ak budem mat viac casu nez teraz ked pisem toto podakovanie, odpisem aj na vase prezyvky. Zatial tolko. Nech zije humor.
semtam aj soshtenzvajzag ,hexenšrus no jeho toho vela
zapodievam sa v momentalnej dobe nad zostrojenim hranatej dokonalej guli, zriadenia stvorcoveho kruhoveho objazdu, vo volnom case hypofujem kortexy a som vo vesmire presnejsie mliecnej galaxie slnecnej sutavy planety zem, som tvor nazyvany tvormi ludmi clovek, tzv muzskeho pohlavia, moja oficialna existencia trva 7089 dni
Tak toto som naozaj necakal. Uz som si myslel, ze odvazni neexistuju, no opak je pravdou.
Hypo! Az sa mi slzy od uzasu tlacili do oci. A kludne sa nam predstav tvojim pravym menom. Dakujem Ti za vsetkych.
Zaujimalo by ma, ze ako sa taky rusen bicykluje...
No Pavlicek, dakujem za pozvanie, podla mna je to celkom dobry napada vytvorit nieco take. Prawe som aj nad tym rozmyslala, ako najst sposob na to... aby sa tu vytvoril nejaky nielenze chat, ale proste moznost spoznat ludi tu na birdz... som tu ako tak este nova, nemam tu wela prekuknutych weci, ale urcite sa budem o to snazit... tuto stranku som nasla ani newiem ako.. proste umysel bol uplne iny, robila som si veci do skoly a daco som tu postlacala.. a bolo to.. heh... ale proste paci sa mi to tu.. len keby bolo s kym kecat... ako je tu weela ludi.. len dako nikto neodpisuje.. a mozno aj to je sposob, ako sa tu na birdz spoznat...
ale zas nemyslim ze prawe to, ze kazdy napise svoje meno.. a to, ci je jeho fotka prava alebo nie.. je spravne zoznamovanie.. ale lepsie ako nic..
tak asi tolko je moj nazor..
Helka
Ja som s tym pocital, ze sem napisu aj taki, ktori chcu zostat v anonymite, no mozno potrebuju viac casu, nez mi. No a najlepsie na vsetkom je to, ze si toto forum moze precitat ktokolvek, aj ked nie je zatial zaregistrovany.
Aj ja som pochopil, ze byt na nejakom CHAT-e a preskakovat z miestnosti do miestnosti nema zmysel. Odpovede ludi, ktori su prave v rovnakej miestnosti, ako si ty niekedy nemusis stihat citat a preto som vymyslel toto. Tu sa vsetko uchova a precitat si to mozes aj neskor.
No len skoda, ze tu nikto nepise... inac by to mohlo byt celkom zaujimave, ale dako nikto nejavi zaujem
Zaujem bude, ale neskor. Ti najlepsi citatelia nie su teraz ONLINE. Preto si na ich reakcie musis pockat a potom odpovies, komu budes chciet. Pozri si casy tych prvych a budes mat prehlad.
No ako je mi to aj jedno.. budem na teba mysliet... aj na toto forum, takze ak budem online, urcite sa tu mrknem, ci nie je niekto novy a zaujimavy
Aj ja sa sem pozriem.
rodicia moji sa zhodli ze ma pomenuju Tomas a tak aj po mojom narodeny ucinili
cize dalo by povedat ze teda sa volam Tomas, ale ajtak sam na seba som nikdy nevolal...
a len tak pre zaujimavost
podla europskeho zvieracieho horoskopu som znameni Byk v 3 dekade ktora je pod Saturnom sice mi chybalo len minutu a 12,6 sekundy do blizenca ale ajtak sa citim ako byk
podla egyptskeho som v znameni Horus
podla cyklickeho som v dobe rastu
podla ciganskeho som koruna
podla cinskeho som drak v zemskom elemente a kladnej polarity
podla indianskeho som bobor
podla azteckeho som dazd
podla keltskeho som gastan
podla indickeho som vrishabha
tattvu mam Apas a je v strelcovi
a ked som sa narodil slnko bolo vzdialene od zemy 151414036 km
mesiac bol vo faze 56°46´ a vzdialeny od zeme 3999567km
Za siedmymi depami, za siestimi ZOSkami, za piatimi sidlami (vtedajsej) KSC sidlila firma ŠKODA Plzeň, a v nej v druhej polovici 80 rokov vedeli bude treba vyrobit novy typ viacsystemoveho rusna pre OS dopravu aj nakl. dopravu. Inu vznikol moj velky brat 362, hrdina EC IC R. A ja kedze som bol dalsi v poradi urcili mi ine prevodove pomery 1: 3,6 ako bratovi jemu dali 1 : 3,04. Cize laicky povedane je rychlejsi ako ja. Kym on ide max. 140, ja iba 120, kym on ma slavu IC EC Ex a R ja mam akurat tak nakladne vlaky. Nuz a moja sudicka to vedela aka ze to nespravodlivost bude pachana na mne coby 363. Prisla ona vtedy za mnou, a riekla : Nuz Tvoj pribuzny rychlejsi rad 362 bude mat slavu najlepsich dialkovyhc vlakovm, ale ty nezufaj dieta moje, dostanes ty veru dar byt byt Zazracnym Pershingom 363. Mno a to je cele. Vdaka tomu mam dneska lepsiu udrzbu ako 362 u ZSSK kedze ŽS Cargo na nase pulzne menice, tyristory, kompresory dba. Nuz a to je koniec budeme stastny kym nas nekupi OBB a nevymenia za Taurusi .....
Persing
Dvojlampa
Eso
Esisko
Eso sa hovori preto, lebo nase ŽKV boli precislovane, a povodne oznacenie bolo ES.
Aka super az vedecka odpoved. Tak ta radi spoznavame.
Noooo zaujiiimaveee. OK. A v skutocnosti sa ako volas?
Kto pocul vcera nieco o blikackach, ktore su na mobil-och? Vraj rusia svojimi frekvenciami aj INTERNET a pouzivanie ich sa ma pokutovat...
S tymi blikackami to nie je preklep. Uz som zistil presnu linku na tu spravu a dam si ju aj do mojich Liniek.
Tu je:
» www.joj.sk/technologie/18-...
Ak vas zaujima SLOVENSKO HLADA SUPERSTAR 3, tak ja si myslim, ze VYSMIATA NATALIA bude v ABSOLUTNOM FINALE.
Spieva dobre a herecka z nej bude tiez dobra.
Je nas tu 34286 zaregistrovanych. Kolki z nas tu nasli skutocne priatelstvo a ktoreze duse su tu iba zo zvedavosti?
A co tu vlastne robia?
Uz nas tu je 34901.
Predstavis sa nam aj ty?
Uz nas tu je 35526.
To miesto tam vidim aj ja. Samo sa tam objavilo.
Fotky su moje! okrem rodinky ale to je logické že nie som ročné dieťa
Vitaj medzi nami.
Ak nam trosku pomozes, mozno sa to zmeni.
Uz nas je tu 35787.
Uz nas je tu 35811.
Moje skusenosti hovoria o tom, ze vacsina ludi na strankach sluziacich na zoznamovanie je tam iba zo zvedavosti a skryvaju sa za niehoho ineho. Mozno aj ty. Skus sa nam predstavit tvojim pravym menom a dokazaz, ze ty k tej vacsine nepatris.
HEEJ?? TAK BUDES MAT NOVUU SKUSENOST..NEBYT TAK NAIVNYM..DUFAM, ZE SA Z TOHO POUCIS A DOKAZES, ZE NEPATRIS K TEJ VACSINE..
Kazda odpoved je odpoved. Dakujem ti za tvoj nazor, no ak si toto forum citas aj teraz, zistis, ze sa tu predstavuju aj uprimni ludia.
... a aj ja patrim k uprimnym ...
Vitaj aj ty medzi nami.
To prazne miesto bude asi sneh. Vsak?
Uz nas je tu 36972.
Vsetkym, ktori pridali svoj nazor do tohto fora a aj tim, ktori si ho iba precitali prajem Vesele Vianoce ...
PZNT
Ktoraze dusa sa sem dopise?
no neva
neviem načo by bolo niekomu moje meno, aj tak nič nepovie
nechápem prečo by ho niekto nechcel priznať, ja som ho mala aj v profile
a prečo chodím na birdz? lebo:
rada píšem, viď blogy aj keď nie veľmi dobre
čítam blogy ostatných
diskutujem
A co tak keby sa nam predstavili aj dalsie duse?
Uz nas tu je 51 803.
ja som socha slobody a vyzerá to tak, že idem dať po hlave kamoške (na terajšej fotke)...moje meno bude raz slávne, pevne verím, zatiaľ zostávam fanatickou zipporou, ktorá klepe po prstoch iným, rada diskutuje na tému filozofie, filmy a knihy, mám rada biče, akty x, mulderov humor, občas trpím morskou chorobou z ľudí, rada píšem listy takým ľuďom ako sú gašparovič, tony blair, palpatine, fico, lord Vader a samozrejme, aj billovi gatesovi ...keď ma zasiahne nuda, vojdem do svojho časového stroja navštíviť Napoleona, a šepkať Aristotelovi dôležité informácie, aby mohol byť vo všetkých učebniciach...za to dostávam veľké peniaze, takto si zarábam, to je asi všetko
To bolo celkom vtipne ...
Nejako som stratil prehlad.
sú ešte takééééé ak áno tak odpovedz