Takze tema je jasna - na Vianoce som dostala smoothie masinku a viem, ze je tu celkom dost ludi co to vyuzivaju, takzee...napiste ake kombinacie ovocia (pripadne zeleniny) Vam najviac smakuju a co vsetko do toho vlastne davate....dik!
banán s čímkoľvek, čo máš radô.
mango, kiwi, melón, lesné ovocie, avokádo, špenát, hruška, nektarinky, marhule...
ja momentálne chalujem melónča a banán.
skvelá je aj kombinácia rôznych melónov dokopy.
a nerada veľa toho spolu kombinujem.
radšej si dám raz b+kiwi a potom zas b+špenát, než sa snažiť kombinovať milión vecí a potom to mať chuť vyliať, lebo mi to nesadlo.
a podľa mňa citrusy by sa mali miešať len s citrusmi.
inak ja mám rada všelijaké... proste podľa momentalnej chuti ..... ale väčšinou také sladšie, nie moc kyslé, čiže menej citrusov a viac ovocia ako jahody, čučoriedky, melon a pod
tak ja ti tu napíšem pár takých tých náj náj najobľubenejších niekedy ich zalievam len vodou, niekedy pridám aj kokosové alebo mandlové mlieko
inak podľa mňa smoothie, ktorého základom je banán bude vynikajúce s čímkoľvek
banán+datle+ špenát
banán+goji+datle+špenát a ľadový šalát+uhorka+jablko
banán+avokádo+mango + mandle
banán + ľadový šalát + jablko+hruška
banán+jablko+ pomaranč+cvikla
a tento je moja srdcovka : banán+ jablko+mrkva+cvikla+špenát+ľadový šalát+uhorka+ vytlačiť citron a pridať trošku agáve ♥
ale ja tam väčšinou nahádžem všetko ovocno-zeleninové čo mám doma . Ale taký môj základ je vždy banán a niečo zelené, takže špenát, šalat a uhorka robí tiež divy (mňam). Keď si robím raňajkové smoothie nesmie tam chýbať avokádo alebo kokosový olej+extrakt zo zeleného čaju, ale ten je tak horký, že tam musím pridať agáve alebo stéviu potom na naštartovanie...
ale tak ja osobne som ešte nechutné smoothie nepila tak tam len nahádž čokoľvek čo ti príde na um a čo ti chutí
banan + spenat
banan + kokosove mlieko + kakao
v lete melony s hocicim su uplna mnamka
alebo cvikla + mrkva + pomaranc (stava) + jablko (lepsia by bola asi cviklova/mrkvova stava, lebo potom je to strasne huste, ale mne to nevadi) - a ma to strasne super farbu
a nvm, radsej tam toho davam menej, lebo potom to vzdy prekombinujem nejako moc a je to take divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a banán+čučoriedky. +taktiež špenát.
mango, kiwi, melón, lesné ovocie, avokádo, špenát, hruška, nektarinky, marhule...
ja momentálne chalujem melónča a banán.
skvelá je aj kombinácia rôznych melónov dokopy.
a nerada veľa toho spolu kombinujem.
radšej si dám raz b+kiwi a potom zas b+špenát, než sa snažiť kombinovať milión vecí a potom to mať chuť vyliať, lebo mi to nesadlo.
a podľa mňa citrusy by sa mali miešať len s citrusmi.
@egon diiik, cvikla ma vobec nenapadla ale mam ju rada, skusim!
ale tak tie najbežnejšie, ako špenát (s banánom), mkrva (s jabĺčkom, prípadne s hruškou), cvikla (s jabĺčkom), šalát (s banánom).
» www.youtube.com/user/FullyRawKr...
inak ja mám rada všelijaké... proste podľa momentalnej chuti ..... ale väčšinou také sladšie, nie moc kyslé, čiže menej citrusov a viac ovocia ako jahody, čučoriedky, melon a pod
inak podľa mňa smoothie, ktorého základom je banán bude vynikajúce s čímkoľvek
banán+datle+ špenát
banán+goji+datle+špenát a ľadový šalát+uhorka+jablko
banán+avokádo+mango + mandle
banán + ľadový šalát + jablko+hruška
banán+jablko+ pomaranč+cvikla
a tento je moja srdcovka : banán+ jablko+mrkva+cvikla+špenát+ľadový šalát+uhorka+ vytlačiť citron a pridať trošku agáve ♥
ale ja tam väčšinou nahádžem všetko ovocno-zeleninové čo mám doma . Ale taký môj základ je vždy banán a niečo zelené, takže špenát, šalat a uhorka robí tiež divy (mňam). Keď si robím raňajkové smoothie nesmie tam chýbať avokádo alebo kokosový olej+extrakt zo zeleného čaju, ale ten je tak horký, že tam musím pridať agáve alebo stéviu potom na naštartovanie...
ale tak ja osobne som ešte nechutné smoothie nepila tak tam len nahádž čokoľvek čo ti príde na um a čo ti chutí
skús špenát+uhorka+ľadový šalát + cvikla +banán a čučoriedky !! ooooh toto je mňam + je tam dooosť zeleniny
banan + kokosove mlieko + kakao
v lete melony s hocicim su uplna mnamka
alebo cvikla + mrkva + pomaranc (stava) + jablko (lepsia by bola asi cviklova/mrkvova stava, lebo potom je to strasne huste, ale mne to nevadi) - a ma to strasne super farbu
a nvm, radsej tam toho davam menej, lebo potom to vzdy prekombinujem nejako moc a je to take divne
ja neviem robiť smoothies, včera som pokazila marakuja+banán+jahody. no povedzte, nemalo to potenciál? it's fucking science.