Určite to niekto poznáte, keď zamknete dvere, tak skúsite, či sa zamkli, že s nimi jemne zabúchate, či sa náhodou neotvoria. Ale ! vysvetlite mi, prečo môj sused s tými dverami trepe 5x !! a niekedy aj viac !! Chápem nech si tam robi čo chce, ale keď to robí denne 50x, lebo raz si ide umyť tanier, raz sprcha, raz sa vysrať, raz pofajčiť, potom ide vonku, potom si príde nazad po neviem čo a stále takto dookola. Keď som včera zaspával, napočítal som, že za tých 15 minút sa na tu izbu vrátil 4x a vždy urobil to iste - zamkol, 4x poriadne zabúchal, čím skúsil, či sa dvere zamkli a potom odišiel...sem- tam sa ešte pre istotu vráti po pár sekundách a skúsi ešte raz, či sa náhodou medzi tým, ako šiel ku výťahu samé od seba neodomkli....dnes ponovom začal s tým, že zamkne na jedno otočenie kľúčikom, pobúcha 2-3x a potom zamkne na druhykrát a znova skúsi 2x či je poriadne zamknuté... nech mi niekto prosím toto rozumne vysvetlí, aký to má zmysel??? alebo je to nejaká novodobá porucha, alebo čo ?? Možnosť jednoducho sa opýtať v mojom prípade odpadá, keďže nemám odvahu sa ho to opýtať, ešte ma náhodou nakazí, alebo bohviečo ...
Nič není prikrášlené, všetko je presné a pravda. Nie že by mi to vadilo, ja som tolerantný v tomto, len ma zaujíma, či na to existuje nejaké rozumné vysvetlenie
@sponkabob Absolútne nie, fakt to ten chalan robí, možno to niekedy natočím zo srandy @pandacorn tak to ten chalan ma paranoju level 999 potom
a najhoršie je, že si to všimli už aj týpci, čo bývajú od neho z druhej strany a robia si z neho srandu a začali s tým tiež
@sponkabob mozno nie je aj ja mam taku vedla na izbe
By si rozumeli ..a tak neviem ako je to u vas ale s tou mojou som sa ja rozpravala a to ze sa 300x denne zamyka ma dovod. Ona ma totiz 2-lozkovu izbu a je sama a uz sa jej stalo ze jej tam niekoho dali prespat ze sa tam zjavili veci a v izbe nikoho alebo ze si nasla len tak dakych chlapov v izbe (opravarov) tak ze sa trochu boji + je dost temperamentna a este chodi ako vichor takze ju dost pocut tak celkovo
Toto robia ludia s obsesivnou poruchou ( teraz bez srandy..sa nepozeraj na moj nik) ..ich podvedomie ich nuti k tomu aby to robili neustale..a stale nieco kontrolovali..toto zatvaranie dveri sa vola kompulzia ..napriklad niekto stale umyva ruky lebo ma pocit ze ma spinave ruky..tak to robi stale napr.ked sa toho dotkne ...a ked ti to vadi..tak ked ho stretnes na ulici mu to nejak vtipne spomen a mozno ze budes mat na nejaky cas klud
@obsession nerobia to náhodou pravidelným počtom? Že zakaždým tri krát zamkne a odomkne dvere, alebo vždy nimi trikrát tresne aby ich skontroloval? Či to neplatí pre všetkých?
@obsession aká náhoda s tým menom presne takúto odpoveď som potreboval. Mne to práveže nevadí, akurát som sa to snažil pochopiť, ale to nešlo ale keď už mám k tomu zopár odborných pojmov, tak už chápem @marjy77 aj na tom niečo bude lebo väčšinou je to 3x a možno ked ide niekam na dlhšiu dobu, tak 4-5x to ešte odpozorujem.
@adhak no vidis, cudaci su vsade ,aj my nimi mozme byt a mat nejaku uchylku a ani si to neuvedomovat ..tak som rada ze ti odlahlo na zaklade mojej odbornej odpovede( popravde mi z tvojej temy praveze vynika ze ti to vadi ..ale kedze si sa dozvedel ze to mozr byt porucha tak si zjemnel..a aj mna by to velmi rusilo..vsak uvidis po pol roku ako na tom budes s nervami mozno ze zacne po 6 krat ..lebo ono sa to moze aj stupnovat )
@obsession ono to malo skôr vyznieť ako zúfalosť z toho, že to neviem pochopiť a práveže zatiaľ, čo som si dnes všimol, tak dnes je nejak ticho buď šiel domov, alebo sa zázračne vyliečil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@pandacorn tak to ten chalan ma paranoju level 999 potom
a najhoršie je, že si to všimli už aj týpci, čo bývajú od neho z druhej strany a robia si z neho srandu a začali s tým tiež
By si rozumeli ..a tak neviem ako je to u vas ale s tou mojou som sa ja rozpravala a to ze sa 300x denne zamyka ma dovod. Ona ma totiz 2-lozkovu izbu a je sama a uz sa jej stalo ze jej tam niekoho dali prespat ze sa tam zjavili veci a v izbe nikoho alebo ze si nasla len tak dakych chlapov v izbe (opravarov) tak ze sa trochu boji + je dost temperamentna a este chodi ako vichor takze ju dost pocut tak celkovo
proste sa boji ci ozaj zamkol
@marjy77 aj na tom niečo bude lebo väčšinou je to 3x a možno ked ide niekam na dlhšiu dobu, tak 4-5x to ešte odpozorujem.