Ahojte, nevie mi niejto poradiť ako prinútiť susedom vyčistiť ich sliepkam, jednoducho chovajú sliepky pri našom plote, neskutočne odtial páchne, nečistili im to tam už asi 3 roky! Povedala som im o tom, no len ma odignorovali, bola som aj za starostom, n
@goldfish trestne stihat asi tazko, to by tie sliepky museli stat cez 200 eur (nepamatam si presnu hranicu). V opacnom pripade je to len priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu...
@tommyhot ale tak so psom sa to ráta, že keď ti sused napadne psa, tak ho môžeš udať... a keď mám psa zadarmo z útulku tak to akože neplatí, lebo ma nestál 200 e ? to je podľa mňa dosť debilné, nie ?
@goldfish vzdy sa zistuje bud kupna cena daneho majetku, alebo aktualna trhova hodnota. To, ze bol ten pes z utulku neznamena, ze sa nic nedeje..
Ale konkretne utoky so psom su tusim posudzovane prisnejsie.. Teda mam pocit, ze Kolesikovci v parlamentne chceli pritvrdit.. ale ako to skoncilo neviem, ja uz politicke bullshity nesledujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale konkretne utoky so psom su tusim posudzovane prisnejsie.. Teda mam pocit, ze Kolesikovci v parlamentne chceli pritvrdit.. ale ako to skoncilo neviem, ja uz politicke bullshity nesledujem