Dobry den pomohol by mi niekto ? Asi pred par tyzdnami mi bolo slubene ze budu zverejnene vysledky sutaze o najlepsie rozpravky v casaku na birdzi. Posle mi niekto link ak to tam niekde je ?
@jin15 nech sa k tomu radšej vyjadrí kompetentná osoba a urobí vyhlásenie o tom, kde nastala chyba pretože ja o ničom neviem, akoby sa to len ututlalo...
@snehovavlocka no co sa tyka kompetentej osoby taketo forum som uz zakladal len v nom bolo trosku podpichnutie ze ci sa birdz snazi sutaziami si nalakat ludi a vytvorit dalsich par aktiivnych blogerov... teraz uz by som tym nepodpichoval ale to tvrdil, pretoze to forum bolo zrusene s tym ze za par dni budu v casaku vysledky no ale preslo par tyzdnov a nikde som to tam nevidel preto sa pytam ci som len slepy alebo co ...
Ale uz ma to vcelku stve tesil som sa na najlepsich blogerov a tych 5 najlepsich diel pretoze v tom kvante sa dobre veci hladaju dost tazko a takisto ako zucastneny dufam ze sa medzi nimi ocitnem (aj ked mala sanca)
@jin15 problém so súťažami je, že občas je ich ťažké vyhodnotiť, hlavne keď sa zúčastní strašne veľa ľudí (preto každá budúca súťaž sa bude asi sa len žrebovať, alebo tam pôjde o najviac klikaní, aby sa nestrácal čas na vyhodnocovaní súťaží)
Prvá trojica rozprávok, vybratých porotou z BIRDZu, autorka tej prvej bola skontaktovaná ohľadom odovzdania výhry. O 2-3 dni zverejníme ďalšiu trojicu naj rozprávok z iného kola, o 2-3 dni ďalšiu a ďalšiu a takto v priebehu 7-10 dní zverejníme 5 víťazných rozprávok aj s filmovaných do videa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale uz ma to vcelku stve tesil som sa na najlepsich blogerov a tych 5 najlepsich diel pretoze v tom kvante sa dobre veci hladaju dost tazko a takisto ako zucastneny dufam ze sa medzi nimi ocitnem (aj ked mala sanca)
proste neviem, kde to visí, ale nemienim sa s nikým naťahovať
@Tomas Fiju vyjadri sa prosim ta ...
Prvá trojica rozprávok, vybratých porotou z BIRDZu, autorka tej prvej bola skontaktovaná ohľadom odovzdania výhry. O 2-3 dni zverejníme ďalšiu trojicu naj rozprávok z iného kola, o 2-3 dni ďalšiu a ďalšiu a takto v priebehu 7-10 dní zverejníme 5 víťazných rozprávok aj s filmovaných do videa.
» www.birdz.sk/teensvet/rozpra...