iba tričko AJLÁVMJÚZIK a to ani neviem ako sa to stalo proste som ho vyhrala. A potom už nikdy nič.. iba v školskej tombole autíčko na ovládanie a zapaľovač...
keď som bola malá zavolala som do telerána a vyhrala som stroj na výrobu nálepiek a nejaké ozdoby do vlasov a na nič iné si nespomínam (asi ani nič iné nebolo )
Ja som vyhrala nejaké miesta v škole v behu na 100 m a v skoku do diaľky, na lyžiaráku taký triedny pretek z časopisu za odpoveď na otázku parfém z Avonu a samé takéto hlúposti...
niekolko krat, listky do kina, listky na koncert (nesla som 2x nebolo s kym) , puzdro na cd, hra Milionar , kazetu Nenavist,kazetu (kozmet.) bruno bannani, .... nepamatam uz
Ja balzam na vlasy v hodnote 35 eur a pred 3 rokmi kávu ktorá mi bude chodiť 7 rokov ... ale v jednom balení je 12 kav Nescy a viac nič ale aj zato som rada a teraz som poslala 3 suťažne otazky tak uvidím či dačo vyhram alebo nie
v tombole to bola väčšinou kozmetika a také blbostičky alebo raz elektrický krájač či kerý oný a na internete v súťaži už neviem kde 2 lístky na festival, kt. som predala čechom, keďže ja som už mala kúpený..a inak, v takej nazvime to šk. súťaži 1000€
Asi pred 10 rokmi mp3 lebo som poslala môj obrazok do súťaže a bol 1 z 15 najlepsich ( dodnes nechápem-neviem kresliť ), kalkulačku na matematickej olympiáde tričko iBobor, 4 listky na terchovsky budzogan, minulý rok 100€ vo vianočnej lotérií a este kopu chujovin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
SPONGIA - Športové programovanie oči neodpudzujúcich grafických interaktívnych aplikácií - oranzovy hrncek
Vedomosti slovenskeho naroda - nepisuce fixy a kniha Pan prstenov-spolocenstvo prstena
FyzIQ - knihu Pátraní po dvojité šroubovici od Johna Gribbina
a za uspech vo fyzikalnej olympiady som sa zucastnil zadarmo sustredenia
a este medialu za 3. miesto v okresnej sutazi v strelbe zo vzduchovky
a pohar za beh Devinskou kobylou, ale to som bol treti z troch takze je to taky dost epic fail