@patrixo No mám taký problém že mi už druhý madagaskarský šváb zdochol dva dni bol taky spomalený a syčal aj za to že som len jemne pohla s terárkom a na tretí deň bol KO a zaujímalo by ma prečo mohlo to byť zo stresu ?
@falinko miesto maju dobré a potravu majú tiež na výber a vlhkosť je tiež dobrá ale napadlo ma či to nebude nízkou teplotou.. ale čo mám ďalšie druhy tak im sa darí dobre.. tak neviem
@daxxo OK lebo ja mám takú sprostú izbu že cez nejaký otvor sa mi cez leto nasťahuje 10 muších rodín xDDD Môžem ti ich poslať xDD Nebudú mi chýbať... A ešte jedne hovädá mám doma a to sú lienky... smrdia ako svine a každý deň kvôli ním musím vysávať... ochvíľu budem mať proti nim doma vojnu xDD
Najlepší šváb je Blaptica dubia. Nesmrdí, nelezie po kolmých stenách, nerozmnoží sa hneď ako ujde a sú ticho. Inak som mal ešte švábov šedých, ale to už nikdy viac, úplný protiklad. A to, že skapal je podľa mňa úplne normálne, šváby umierajú málo, cvrčky je väčšia námaha udržať živé, viem o čom píšem. Moja zver má veľkú spotrebu živého krmiva od cvrčkov, cez šváby zophobasy až po myši a potkany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov