určite nie biele (keďže táto farba nechutne rozširuje + s mojou farbou pleti v bielom vyzerám ako cigánča )
mám vybratých pár... teda asi dvadsať a všetky sa točia okolo čierno-červenej cez čierno-fialovú po čierno-čiernu prečo? Načo si budem kupovať nejaké prekrásne BIELE šaty, keď ich využijem raz v živote??
svadbovať sa nechcem (ale partner bude musieť vlastniť oblek... jednuducho bude MUSIET! ale šaty by som nechcela biele.... s nie zvyčajné.... nejaké zaujímavé
Raz, ak sa budem vydávať (lebo život je nevyspytateľný) budem mať určite iný vkus ako teraz pretože ten sa mení ako človek dozrieva, takže nad tým nechcem rozmýšľať.
ja by som chcela mať veľmi dlhý závoj a korúnku na hlave a jednoduché korzetové šaty a svadobné bolerko a chcem mať svadbu v kostole. A chcem aby v kostole bolo veľmi veľa kvetov a chcem aby svadobný pochod hráli na husliach. A chcem aby mal môj priateľ oblečený frak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
alebo inak povedané
- počúvaj, nevezmeme sa?
- a prečo nie, nech je sranda
- tak poďme na matriku
prípadné následné divadielko pre rodinu a podobne, to už by sa doriešilo, asi by som dala prešiť mamine svadobné
ale aj tak budem stará dievka, takže nad tým viac neuvažujem
takého! a tortu chcem
ale v podstate bud nieco princeznovske, alebo uplne jednoduche obycajne. asi skor princezna, no
určite nie biele (keďže táto farba nechutne rozširuje + s mojou farbou pleti v bielom vyzerám ako cigánča )
mám vybratých pár... teda asi dvadsať a všetky sa točia okolo čierno-červenej cez čierno-fialovú po čierno-čiernu prečo? Načo si budem kupovať nejaké prekrásne BIELE šaty, keď ich využijem raz v živote??
Ale inak šedé alebo fialové. Alebo oblek.
a nechapem niekoho kto si moze dat nieco taketo...
na matrike sa treba vopred dohodnúť, takto nabehnúť sa dá len do "kaplniek" v Las Vegas (teda aspoň podľa amerických filmov )
@anzu
tie vpravo alebo
vera wang wedding dress oooo
a žiadne iné
taketo dake
» www.salonmilady.sk/img.php?img=img...
» www.salonmilady.sk/img.php?img=img...
tieto su ozaj nadherne...
a určite závoj na mieru a ostatné glamour doplnky odtiaľto » marieedesign.sk