Ahojte,
Doteraz som nemal to šťastie zúčastniť sa nejakej svadby, ale to sa čoskoro zmení. A ešte k tomu budem kamarátovi hneď aj za svedka. Ide o menšiu svadbu v dedinskom kostole s oslavou na záhrade...
Tak by ma teda zaujímalo, čo sa odo mňa reálne oča
nuz, moj odhad je pekne stat a usmievat sa a pri obrade cosi asi urobis, a este by som pvoedala, ze niekde aj prihovor... hm, nejak som nepomohla, nevadí no, snad niekto iny
Noo, ja mám byť prvé družička, čo je niečo ako svedok, len pri žene. Čiže asi svedkyňa A vlastne my, pomáhame robiť maličkosti na svadbe, tiež budeš celý čas stáeť v predu, možno im budeš držať prstene, možno nejak ináč vypomáhať, taktiež budeš podpisovať nejaké papiere, a všetci čo budú chcieť otravovaž mladomanželov si povedia: nebudeme za nimi chodiť, nech si užívajú večer, ideme za svedkom.. čiže všetko budeš riešiť za nich atď
@moonbeam si viem živo predstaviť vieš keď sa rodina nevidí niekolko rokov a vštetky malé deti ked povyrastajú taam dojdem s čiernou bradou a tiež poviem, že som vyrástla nO
(spolu)organizovať rozlúčku so slobodou (nemyslím hneď striptízové bary, stačí len posedenie s kamarátmi) a zaistiť, že dotyčný sa tej svadby zúčastní a nestrať obrúčky! (ak ti ich dajú na starosti)
a ten príhovor som zatiaľ videla len od rodičov, ale treba sa dohodnúť so ženíchom a nevestou, ako si to predstavujú... tie organizačné veci nechaj na družičky
@moonbeam ak je to v kostole tak ešte budú hľadať niekoho kto prečíta prvé čítanie(väčšinou hymnus na lásku) a prosby. V zásade sa len zúčastníš nácviku kde to na teba možno hodia a povedia ti kedy sa máš ísť podpísať. + Možno tá rozlúčka sa dnes ešte robí. V najjednoduchšom prípade len načarbeš pár podpisov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ten príhovor som zatiaľ videla len od rodičov, ale treba sa dohodnúť so ženíchom a nevestou, ako si to predstavujú... tie organizačné veci nechaj na družičky