Ahojte, stáva sa aj vám že keď napr. po behaní, ste červení tak máte nad hornou perou svetlé miesto? Niekedy to mám aj bez behania a mávam časté zmeny teploty a v tedy to vyjde (keď je mi horúco),, stáva sa vám to?
mne sa stáva, že ked si spravim chleba, na to syr, salamu, zohriate v mikrovlnke, alebo niekedy ked vyjdem zo sprchy, že mám červené rozsiahle flaky po hrudniku resp. po pokožke
A netuším čo to ma byť, ked mam na to umrieť tak no čo už ...
Ked niekoho vyhulis moja, utri pysky (aj dolne) a nebudes mat bele pod nosom. Hygiena dievcata, nebudte prasce. Fotite hanbate fotky a v izbach mate bordel jak v tanku! Pice neumyte vam smrdia aj z fotky!
Nech sa paci, @suzuya , mam krasny dlhorocny vztah so @soraya , mame domcek, kone a milujeme sa. Obcas lutuje, ze ma ma, ale to asi kazda zena, lebo chlapi su uz raz taki... Ano, moj nick je vystizny. Ja si neberiem servitku pred usta, nemam s tym problem tu, ale an v realnom zivote. Ale moj nick nema nic spolce s tymto cirkusom (rozumej BZ) alebo mojim vystupovanim v nom.
Nemam chut vysvetlovat dovod moje reakcie, ale budis, aspon v kratkosti-
ak mas dost rozumu, ides to riesit s dermatologmi. Ak si naivne hlupe decko s vrcholiacou pubertou a hormonmi v hlave, riesis biele pod nosom, bude to najskor semeno...
No kedze si tu piseme o tvojich flakoch, najskor toho rozumu vela v tekvici nebude a ty si toho dermatologa este nenavstivila... Mas 16, MYSLI!
@hovado Nie som hlúpe decko a taktiež nemám za potrebu sa správať ako ku*va, môžeš to rozprávať niekomu inému ale nie mne,, a u dermatológa som už bola ale nie kvôli tomu, pretože to nie sú fľaky. A pokiaľ si chcel komentovať stačilo napísať napr. "choď za dermatológom" a nie takéto svinstvo,,, láskavo sa správajte na svoj vek a nie ako nejaká sviňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A netuším čo to ma byť, ked mam na to umrieť tak no čo už ...
A k téme, vôbec netuším a nič som si nevšimol
Nemam chut vysvetlovat dovod moje reakcie, ale budis, aspon v kratkosti-
ak mas dost rozumu, ides to riesit s dermatologmi. Ak si naivne hlupe decko s vrcholiacou pubertou a hormonmi v hlave, riesis biele pod nosom, bude to najskor semeno...
No kedze si tu piseme o tvojich flakoch, najskor toho rozumu vela v tekvici nebude a ty si toho dermatologa este nenavstivila... Mas 16, MYSLI!