Aký máte názor na Svetové vojny? Mali byť,alebo skôr nie? Čo taká 2. Svetová vojna v ktorej zomrelo vážne dosť veľa ľudí? Aký na to máte názor? Na predstaviteľov Sv. vojen a všeobecne? Súhlasili by ste viac s tým aby boli, alebo nie? V každom prípade,
Vojny sú zlé a zomrelo podľa mňa oveľa viac ľudí, ako je uvádzané. Nemalo by sa také stávať, len ľudia chcú veriť tomu, čo im niekto nakukal. Ale prišli až neskoro na to, že sa mýlil.
aky mate nazor na sv.vojny?..prijebany toto clovek.....ak niaku zazijem postavim sa do prvej rady aby ma cim skor zajebali ...zivot po cas a po vojne...nie je zivot ... ziadna vojna nie je spravna kedze o nej rozhoduje len zopar ludi a miliony umieraju ani nevedia preco
Ale zoberme si to z druhej strany... Rozoberalo sa to aj v Inferne... Svet bude preplnený a zomrieme na nedostatok pinej vody, jedla a rozne choroby... Preto v každom storočí bola vojna ale aj napr. mor, kde sa to ľudstvo preriedilo a tým mohlo pokračovať ďalej ...nie som militaristka, ale niečo sa zjavne musí vždy stať aby sme pokračovali ďalej
vojna bola nastroj presadzovania moci, dneska staci ked sa podplatia politici a vojnovy uspech s diktovanim pravidiel je na svete... naco zabijat, ked ludi staci len ojebat
Na jednej strane kopu vynálezov uzrelo svetlo sveta, na druhej strane kopu životov vyhaslo a život má najväčšiu cenu, samozrejme, som za to, kebyže by neboli, svet by určite lepšie vyzeral....
@unspoken - Neviem čo je zlé na tom spýtať sa na názor.
Sama si myslím že by sme tu bez nich neboli, že tie prevraty sú a budú kvôli ďalšiemu rozvoju, síce pri tom zomrelo veľa ľudí, no keby nezomreli oni, nebol by si tu ty.
@unspoken Tak som to nemyslela, hovoríme o svetových prevratoch. Preto vravím že kvôli ním si tu, keby sa nič nestalo od počiatku, neboli by žiadne vojny a pod. Určite by sme tu neboli. A možno aj po pár tísíc generáciach, no pochybujem že by tu tento svet ešte stál.
@singersaturnbug mne to len pride na hlavu killovat sa navzajom kvoli politike alebo par ludom co to rozkazu vojakom hrat sa na hrdinu a zvalovat to na to ze som napr Slovak alebo hrdy American alebo co je to chore ...povolaju ta do vojny a mas zabijat ani nevies preco alebo budes zabity...prevraty kkciny taketo nazory su vymyvanie mozgov len par slov ktore maju obhajit vojny .....pfuj ...
@singersaturnbug ked moc lasky prekona lasku k moci svet spozna mier ...a neboj vojny uz su take potrebne neni ked kazdy druhy ma rakovinu z jedla atd ...dementny s krizou stredneho veku nas vykinozia aj bez vojen vsetko je to regulovane len si to clovek neuvedomuje a neni to okate ako vojna
@singersaturnbug a cim nas ochrani? ..tymi 4rma tankami a dvoma lietadlami? ...nato haha kazdy ide za seba a Kisska je anjel dobry ten sa pomodli a necha to na osud
Tak to aby sme sa modlili k Ježiškovy. Noa čo! Niekto nemá ani tie 4 tanky a 2 lietadlá! Musíme si to vážiť, nikdy nevieš kedy zachránia práve tie 2 lietadlá Slovensko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aspon vidime, coho su ludia schopni, preto musime zabranit, aby sa nieco podobne zopakovalo...
Sama si myslím že by sme tu bez nich neboli, že tie prevraty sú a budú kvôli ďalšiemu rozvoju, síce pri tom zomrelo veľa ľudí, no keby nezomreli oni, nebol by si tu ty.